Evli,Çocuklu 2016 KPSS çalışması

Günaydın kızlar bende bu gece hic uyumadım bebegum arsizliktanmi yoksa bi sıkıntısımi var bilmiyorum hep ağladı gerci yavrucak sancı çekiyor sanırım neyse yinede çalışmaya devam su ev islerimi. Bitireyim de :110:

Bugün sayfamıza bir renk gelmiş kızlarrr :) aslında gün çoktan bana da sizin gibi aydınlandı ama olsun benden de hepinize bol günaydınlarrrr,bol verimli,bol soruluuuu,bol bol doğruluuu günlerr kızlarr :) Maşallah hep böyle şevkle devam edelim inşallah :)

kızlar instagramdaki kpss paylaşımlarını takip ediyormusunuz? acayip gaza geliyorum onları görünce plan program yaptım uymaya çalışıyorum . gece 2:30 a kadar çalışıyorum 23:00 den başlayıp.. tyazamasamda sizi takip ediyorum

kızlar instagramdaki kpss paylaşımlarını takip ediyormusunuz? acayip gaza geliyorum onları görünce plan program yaptım uymaya çalışıyorum . gece 2:30 a kadar çalışıyorum 23:00 den başlayıp.. tyazamasamda sizi takip ediyorum
Yok canim kullanmadigim icin takip etmiyorum ama sen paylasimlari arada bizimle de paylas bizim de ihtiyacimiz var tatlim

Genelde gece mi calisiliyo kizlar gunduz kac saat calisiyosunuz
Canim gunduz geceki kadar verimli molmuyor.hem sessiz hem yalniz kaliyorsun.rahat rahat calisiyorsun.gunduz olsa tam calismaya baslayacaksin.
Anne oyun oynayalim
Anne aciktim
Anne abime bak
Anne kardesim yapti
Telefon caldi
Kapiya bak
Esin geldi
Acikti
Yemek
Bulasik
Tekrar yemek
Tekrar bulasik:)
Zaten cocuk varken surekli birseyler yiyorlar.yok meyvesiydi yok tatlisiydi yok yemegiydi corbasiydi.....
Gibi gibi iste.ay okuyunca ben bile kotu oldum simdi:)gece bunlarin hicbiri yok.herkes uyuyo.komsular da dahil:)ev apartman hatta mahalle sana kaliyor:):):)

[QUOTEerbah, post: 43143376, member: 610251"]kızlar instagramdaki kpss paylaşımlarını takip ediyormusunuz? acayip gaza geliyorum onları görünce plan program yaptım uymaya çalışıyorum . gece 2:30 a kadar çalışıyorum 23:00 den başlayıp.. tyazamasamda sizi takip ediyorum[/QUOTE]
Canim bizde yok.sen arada bizimle paylas.bakalim rakiplerimiz neler yapiyor nasil calisiyor.belki bize de faydasi olur:)

Evet cnm bende takip ediyorum hatta bitanede ben actim o_O evet deli gibi calisiyolarEn Büyük KK

X