Kuzum mu gelmis:)[/QUOTE][QUOTE post: 43085638, member: 465514"]İyi çalışmalar canım sana da Allah zihin açıklığı versin.Ben de coğrafya çalışıyorum.O bitince matematik basit eşitsizliklere bakcam.Poff yoruldum baya.
Evetttt bende geldim şekeriimmmm özlettin sen de kendiniiiKuzum mu gelmis:)
Ben ilkkez duydum canim.ilginc geldi bayaO poşetle sarma olayını bende duymuştum hatta görmüştüm videodan.Ama o iş de pratiklik istiyor el çabukluğu hemen olmaz:) Poşeti tutup çekiyorsun falan ama incecik oluyor:)))
Amin canim ozellikle matematik calisanlara (ben gibi)İyi çalışmalar canım sana da Allah zihin açıklığı versin.Ben de coğrafya çalışıyorum.O bitince matematik basit eşitsizliklere bakcam.Poff yoruldum baya.
Merhaba arkadaşlar. Ben de 2016 KPSS'ye hazırlanıyorum. Elimde en iyi yazılı kaynaklar ve video kaynakları var(ben en iyi oldugunu düşünüyorum uzun ve ayrıntılı araştırmalarım sonucu ) ve bunları ihtiyacı olan kişilerle paylaşabilirim. Bu yolda birbirimize destek olarak daha mutlu ve mutlulugumuzun sonucunda da daha verimli çalışacağımıza inanıyorum. Ben Ankara Bilkent' te oturuyorum ve en büyük sorunum birlikte KPSS yoldaşı olabileceğim bir arkadaşımın olmaması. Bu sebeple bu yolda kendimi çok yalnız hissediyorum. Her sabah Bilkent kütüphanesine gidiyorum, akşama kadar da orada çalışıyorum. Benimle birlikte çalışmak isteyen arkadaşlar varsa onları da Bilkentin kütüphanesine davet ediyorum. Ben bilkent mezunuyum ve girişinizi sağlayabilirim. Benim istediğim disiplinli, aşklı ve şevkli insanlarla her sabah düzenli bir şekilde kütüphaneye gidip birbirimizi teşvik etmek. Mili Kütüphaneden çok daha rahat ve imkanları olan bir kütüphane Bilkentin kütüphanesiyoldasi kütüphanenin oradan ücretsiz servisler kalkıyor. Eğer bana yoldaş olmak isteyen arkadaşımın maddi durumu elvermiyorsa kütüphanede yiyecek masraflarını vs de karşılarım. Ve iyi olduğum derslerde yardımcı da olabilirim. Sonuç olarak, karşılıklı bir şekilde birbirimize fayda sağlayacağımız kpss arkadaşlarından cevap bekliyorum. Sevgiler
Kızla ben şimdi yine sardim yarın misafirim gelecek :) valla bi büyük tencere dört sıra bisaat tutmadı tavsiye ederim.Ay nefret ediyorum sarma sarmaktan.yapamiyorum cunku.esim de inadina cok seviyor.bi yapmiyorsun diyor:)hic aklimgelmemisti bi bakayim
arkadaşım merhaba bişey sorcaktım konulara nasıl çalıyosun bende yeni başladım nasıl çalışcağimi bilmiyorum okuyomusunuz notmu tutuyosunuzKızlar ben bugün hiç çalışmadım komsuda Mevlüt vardı oraya gittim geldim yemek yaptım cocukla ilgilendim uyuttum derken evde pek dağınık yarın misafirim de gelecek valla böyle ders calismadigim zaman canım sıkılıyor ama..şimdi başlıyorum bende ev yarını beklesin artik..
Ama burda hamileler de var lütfen yani canımmmmKızla ben şimdi yine sardim yarın misafirim gelecek :) valla bi büyük tencere dört sıra bisaat tutmadı tavsiye ederim.
Canım hoşgeldin öncelikle.Şimdi ben kendi çalışma sistemimi anlatayım.Tarih coğrafya vatandaşlık özet çıkararak çalışıyorum.Sadece okumakla akılda kalıcı olmaz.Sonra youtubeden benim hoca videoları var tarih coğrafya bir de ordan bu videoları izliyorum.En son sorulara geçiyorum.Matematikten eğer temelin yoksaarkadaşım merhaba bişey sorcaktım konulara nasıl çalıyosun bende yeni başladım nasıl çalışcağimi bilmiyorum okuyomusunuz notmu tutuyosunuz
Aslında eğer temelin varsa yetebilir.Bu kişiden kişiye değişebiliyor canım.Sen kendi anlama biçimini daha iyi bilirsin herkesten.İstersen bir de özet çıkarmadan sadece videolardan aldığın notlarla çalışmayı dene,eğer bu şekilde soruları rahatlıkla çözebiliyorsan o şekilde devam et o zaman.Deneme yanılma yöntemiyle bu işi çözebilirsin kafandaçok sağol bende yazıyorum ama herşeyi bir türlü ilerlemiyorum sanki yanlış yapıyomuşum gibi geliyor eşimde böyle çalışma diyor balık gibi oldum.ne yapcağımı şaşırdım .tonguç akademi çok iyi anlatıyor eğlenceli.bende youtobe dan hocaları dinliyorum sadece ordan aldığım notlar yetmezmi ki
haklısın canım valla bir ışık göründü sayende yolumu bulcam inş.rabbim hepimizin yardımcısı olsun gerçektende zor hem evli, hem anne ,hem çalışan olupta ders çalışmak .ne olursa olsun yapmamız lazım ilk önce kendimiz için ertelenecek bir hayat yok sonuçta hergün akıp gidiyor.Aslında eğer temelin varsa yetebilir.Bu kişiden kişiye değişebiliyor canım.Sen kendi anlama biçimini daha iyi bilirsin herkesten.İstersen bir de özet çıkarmadan sadece videolardan aldığın notlarla çalışmayı dene,eğer bu şekilde soruları rahatlıkla çözebiliyorsan o şekilde devam et o zaman.Deneme yanılma yöntemiyle bu işi çözebilirsin kafanda
Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana canımhaklısın canım valla bir ışık göründü sayende yolumu bulcam inş.rabbim hepimizin yardımcısı olsun gerçektende zor hem evli, hem anne ,hem çalışan olupta ders çalışmak .ne olursa olsun yapmamız lazım ilk önce kendimiz için ertelenecek bir hayat yok sonuçta hergün akıp gidiyor.
Kendini bunun için mutsuz etme şekerim çalışabildiğin kadar.Böyle yaparsan iyice strese girersin sonra hiç ders çalışamazsın, adapte olman zaman alır...Zamanla bir düzene oturtursun,merak etmeIki gundur kizim beni cok yoruyo hic durmuyo cok hareketli gucum kalmiyo derse bugun dogru duzgun olmadi ders yine boyle olunca cok mutsuz oluyorum