Evli,Çocuklu 2016 KPSS çalışması

[QUOTE post: 43085638, member: 465514"]İyi çalışmalar canım sana da Allah zihin açıklığı versin.Ben de coğrafya çalışıyorum.O bitince matematik basit eşitsizliklere bakcam.Poff yoruldum baya.[/QUOTE]
Kuzum mu gelmis:)

[QUOTE post: 43085638, member: 465514"]İyi çalışmalar canım sana da Allah zihin açıklığı versin.Ben de coğrafya çalışıyorum.O bitince matematik basit eşitsizliklere bakcam.Poff yoruldum baya.
Kuzum mu gelmis:)[/QUOTE]
Evetttt bende geldim şekeriimmmm özlettin sen de kendiniii

O poşetle sarma olayını bende duymuştum hatta görmüştüm videodan.Ama o iş de pratiklik istiyor el çabukluğu hemen olmaz:) Poşeti tutup çekiyorsun falan ama incecik oluyor:)))

(

Ne guzel cumleler .. Samimiyet kokuyor.. Keske Ankara da yasasam da sana bebekle hergun olmasada haftada bi kac gun eslik edebilsem..
Allah guzel gonlune gore guzel bi kpss yoldasi nasip etsin insallah cnm..
Buraya yaz bak hepimiz gundelik vakit buldukca yaziyoruz sende yaz

merhaba arkadaşım bende senin gibi kpss çalışıyorum ama nasıl çalışcağımı bilmiyorum.sen konulara nasıl çalışıyorsun sadece okuyormusun

Kızlar ben bugün hiç çalışmadım komsuda Mevlüt vardı oraya gittim geldim yemek yaptım cocukla ilgilendim uyuttum derken evde pek dağınık yarın misafirim de gelecek valla böyle ders calismadigim zaman canım sıkılıyor ama..şimdi başlıyorum bende ev yarını beklesin artik..

arkadaşım merhaba bişey sorcaktım konulara nasıl çalıyosun bende yeni başladım nasıl çalışcağimi bilmiyorum okuyomusunuz notmu tutuyosunuz

arkadaşım merhaba bişey sorcaktım konulara nasıl çalıyosun bende yeni başladım nasıl çalışcağimi bilmiyorum okuyomusunuz notmu tutuyosunuz
Canım hoşgeldin öncelikle.Şimdi ben kendi çalışma sistemimi anlatayım.Tarih coğrafya vatandaşlık özet çıkararak çalışıyorum.Sadece okumakla akılda kalıcı olmaz.Sonra youtubeden benim hoca videoları var tarih coğrafya bir de ordan bu videoları izliyorum.En son sorulara geçiyorum.Matematikten eğer temelin yoksa ayugrasamam arkadaşımız şenol hocanın videolarını önermişti.Bir de tonguç akademi varmış youtubede,onu da önermişti canım.Ve ardından bol bol soru çözmelisin tabi.Ayrıca kendine haftalık ve günlük program yap.Ve bu programlara elinden geldiğince uymaya çalış.Bir iç disiplin oluştur kendi kendine.Yatarken o gün içinde çalıştığın derslerden aldığın notları tekrar et öyle yat canım.Ben konu çalışmasını isem yayıncılıktan yapıyorum.Soru kaynağı olarak da isem yayıncılık,pegem bir de yargı öneriyorum canım.Kolay gelsin

çok sağol bende yazıyorum ama herşeyi bir türlü ilerlemiyorum sanki yanlış yapıyomuşum gibi geliyor eşimde böyle çalışma diyor balık gibi oldum.ne yapcağımı şaşırdım .tonguç akademi çok iyi anlatıyor eğlenceli.bende youtobe dan hocaları dinliyorum sadece ordan aldığım notlar yetmezmi ki

Aslında eğer temelin varsa yetebilir.Bu kişiden kişiye değişebiliyor canım.Sen kendi anlama biçimini daha iyi bilirsin herkesten.İstersen bir de özet çıkarmadan sadece videolardan aldığın notlarla çalışmayı dene,eğer bu şekilde soruları rahatlıkla çözebiliyorsan o şekilde devam et o zaman.Deneme yanılma yöntemiyle bu işi çözebilirsin kafanda

Iki gundur kizim beni cok yoruyo hic durmuyo cok hareketli gucum kalmiyo derse bugun dogru duzgun olmadi ders yine boyle olunca cok mutsuz oluyorum

haklısın canım valla bir ışık göründü sayende yolumu bulcam inş.rabbim hepimizin yardımcısı olsun gerçektende zor hem evli, hem anne ,hem çalışan olupta ders çalışmak .ne olursa olsun yapmamız lazım ilk önce kendimiz için ertelenecek bir hayat yok sonuçta hergün akıp gidiyor.

Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana canım :) Kesinlikle öyle...Ama önemli olan zoru başarmak Kolay elde edilebilen hiçbir şey kıymetli olmuyor insanoğlunun gözünde.O yüzden zor olması daha iyi :) İnşallah başaracağız hayırlısıyla.

Iki gundur kizim beni cok yoruyo hic durmuyo cok hareketli gucum kalmiyo derse bugun dogru duzgun olmadi ders yine boyle olunca cok mutsuz oluyorum
Kendini bunun için mutsuz etme şekerim çalışabildiğin kadar.Böyle yaparsan iyice strese girersin sonra hiç ders çalışamazsın, adapte olman zaman alır...Zamanla bir düzene oturtursun,merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…