- 5 Eylül 2015
- 340
- 257
[QUOTuzuldumdidos86, post: 43078493, member: 196585"]merhaba kızlar,
matematiğe geçiş yapamadım.türkçe ile devam edeceğim biraz daha.
birkaç gündür kızlardan biri gece çığlık çığlığa uyanıyor.bazen 4-5 bazen sabah ezanını buluyor sakinleşmesi.
uyku uyumak dinlenmek ne mümkün.öğle uykularında ise temizlik ve yemek yapabiliyorum sadece.
eşim de bugün bavulunu aldı çıktı.evi terk ediyormuş-muş-muş!!!
zaten kpss çalışıyormuşum, başımın çaresine bakarmışım.
annem de geldi bu gece bende kalıyor.birşey çaktırmadım.damadını soruyor.çalışıyor diyorum.
ya halim içler acısı....
inşallah kafamı toparlarım da şu kpss yi, halleder ayaklarımın üzerinde sağlam bir şekilde dururum.yoksa bana benden başkasından hayır yok.
kendimiz için, evlatlarımızın geleceği için asılın konulara kızlar.
heyt be kim tutar bizi....[/QUOTE]
Cok uzuldum umarim halledersiniz sorunlarinizi kpss yi halledicez ins hep birlikte
matematiğe geçiş yapamadım.türkçe ile devam edeceğim biraz daha.
birkaç gündür kızlardan biri gece çığlık çığlığa uyanıyor.bazen 4-5 bazen sabah ezanını buluyor sakinleşmesi.
uyku uyumak dinlenmek ne mümkün.öğle uykularında ise temizlik ve yemek yapabiliyorum sadece.
eşim de bugün bavulunu aldı çıktı.evi terk ediyormuş-muş-muş!!!
zaten kpss çalışıyormuşum, başımın çaresine bakarmışım.
annem de geldi bu gece bende kalıyor.birşey çaktırmadım.damadını soruyor.çalışıyor diyorum.
ya halim içler acısı....
inşallah kafamı toparlarım da şu kpss yi, halleder ayaklarımın üzerinde sağlam bir şekilde dururum.yoksa bana benden başkasından hayır yok.
kendimiz için, evlatlarımızın geleceği için asılın konulara kızlar.
heyt be kim tutar bizi....[/QUOTE]
Cok uzuldum umarim halledersiniz sorunlarinizi kpss yi halledicez ins hep birlikte