teşekkür ederim kızlar...
Allah hakkımızda hayırlısını versin.eskiden olsa salya sümük ağlardım.ne zormuş anne olmak.kızlarımı üzmemek için gözyaşlarımı içime akıttım.anneme bile söylemedim, üzmedim onu.
yaş 30 a yaklaşıyor.ben olgunlaştım, eşim çocuklaştı, sabırsızlaştı....
hiçbirşey korkutmuyor artık beni.yeterki evlatlarım iyi olsun.
sadece boğazımda bir düğüm var, yutkunamıyorum....
neyse hadi derslerimize... zira benim çenem çook düşük.tutmamayım sizi burda : ))
Arkadaşım inşaallah düzelir araniz kisa zamanda. Derse ver kendini çok takma kafanateşekkür ederim kızlar...
Allah hakkımızda hayırlısını versin.eskiden olsa salya sümük ağlardım.ne zormuş anne olmak.kızlarımı üzmemek için gözyaşlarımı içime akıttım.anneme bile söylemedim, üzmedim onu.
neyse hadi derslerimize... zira benim çenem çook düşük.tutmamayım sizi burda : ))
teşekkür ederim kızlar...
Canım öncelikle hoşgeldinMerhaba kizlar
Ya ben simdi calismaya baslasam konular biter mi sinav da mayisa alindi sure cok daraldi. yetistiremezsem diye bi korku aldi beni. 28 aylik oglumla gunduz calismam imkansiz zaten. Bi akil verin please
Son sayfada esiyle sorunu olan arkadasim takma kafana hersey olacagina variyor biz sadece kendimizi uzdugumuzle kaliyoruz. Saril sikica kizlarina esin umarim hatasini anlar doner.. Allah yardimcimiz olsun..
Canim ne diyecegimi bilemedim okuyunca gercekten icim sizladi ozellikle butun kadinlar cocuklari icin su fedakarligi gostermesi ama canini dikma tatlim cocuklar cok bunaltiyo benim kizimin da bebekligi cok zor gecti oyle olunca kari koca bazen birbirine sarabiliyo duzeltirdiniz arayi senin ve kizlarinin gelecegi su anda ders bosver geri kalanimerhaba kızlar,
matematiğe geçiş yapamadım.türkçe ile devam edeceğim biraz daha.
birkaç gündür kızlardan biri gece çığlık çığlığa uyanıyor.bazen 4-5 bazen sabah ezanını buluyor sakinleşmesi.
uyku uyumak dinlenmek ne mümkün.öğle uykularında ise temizlik ve yemek yapabiliyorum sadece.
eşim de bugün bavulunu aldı çıktı.evi terk ediyormuş-muş-muş!!!
zaten kpss çalışıyormuşum, başımın çaresine bakarmışım.
annem de geldi bu gece bende kalıyor.birşey çaktırmadım.damadını soruyor.çalışıyor diyorum.
ya halim içler acısı....
inşallah kafamı toparlarım da şu kpss yi, halleder ayaklarımın üzerinde sağlam bir şekilde dururum.yoksa bana benden başkasından hayır yok.
kendimiz için, evlatlarımızın geleceği için asılın konulara kızlar.
heyt be kim tutar bizi....
Geçmiş olsun canım belki onu korkutan rüyalar görüyordur...Oku sürekli kızını annesi.Moral bozma bugün telafi edersin canımDunden beri dogru durust calisamadim moralim bozuk kizim gece surekli agladi hicbirseyi yoktu anlamadim ne oldu simdi de kahvalti fasti
Sagol canimGeçmiş olsun canım belki onu korkutan rüyalar görüyordur...Oku sürekli kızını annesi.Moral bozma bugün telafi edersin canım
Sagol canim insallah bakalim ufaklik uyudu bende matematige bakacam asal carpanlara ayirmadayim herkeze iyi calismalar kizlarGeçmiş olsun canım belki onu korkutan rüyalar görüyordur...Oku sürekli kızını annesi.Moral bozma bugün telafi edersin canım
Posetle nasil okuyo canim hic duymadimHayırlı olsun canım. Sarmayi ben posetle sariıyorum bi tencereyi tek başıma 1saatte sariyorum seklide kalem gibi oluyor Bilginize kizlar bende yeni öğrendim:)
Canim zorlandigin formulleri youtube tan tonguc akademiden bak.alt seviye cok guzel anlatnisKizlar natematikten cok zorlaniyorum izlediginiz bir hoca varmi tavsiye edebileceğin iz
İyi çalışmalar canım sana da Allah zihin açıklığı versin.Ben de coğrafya çalışıyorum.O bitince matematik basit eşitsizliklere bakcam.Poff yoruldum baya.Sagol canim
Sagol canim insallah bakalim ufaklik uyudu bende matematige bakacam asal carpanlara ayirmadayim herkeze iyi calismalar kizlar
Canim int. Videolari var bende youtube de gördüm.anlatamam ki ama sonuç güzel ben artik hep posetle sariyorumPosetle nasil okuyo canim hic duymadim
[QUOTuzuldumdidos86, post: 43078493, member: 196585"]merhaba kızlar,
matematiğe geçiş yapamadım.türkçe ile devam edeceğim biraz daha.
birkaç gündür kızlardan biri gece çığlık çığlığa uyanıyor.bazen 4-5 bazen sabah ezanını buluyor sakinleşmesi.
uyku uyumak dinlenmek ne mümkün.öğle uykularında ise temizlik ve yemek yapabiliyorum sadece.
eşim de bugün bavulunu aldı çıktı.evi terk ediyormuş-muş-muş!!!
zate
Ay nefret ediyorum sarma sarmaktan.yapamiyorum cunku.esim de inadina cok seviyor.bi yapmiyorsun diyor:)hic aklimgelmemisti bi bakayimCanim int. Videolari var bende youtube de gördüm.anlatamam ki ama sonuç güzel ben artik hep posetle sariyorum