Evli,Çocuklu 2016 KPSS çalışması

[QUOTuzuldumdidos86, post: 43078493, member: 196585"]merhaba kızlar,
matematiğe geçiş yapamadım.türkçe ile devam edeceğim biraz daha.
birkaç gündür kızlardan biri gece çığlık çığlığa uyanıyor.bazen 4-5 bazen sabah ezanını buluyor sakinleşmesi.
uyku uyumak dinlenmek ne mümkün.öğle uykularında ise temizlik ve yemek yapabiliyorum sadece.
eşim de bugün bavulunu aldı çıktı.evi terk ediyormuş-muş-muş!!!
zaten kpss çalışıyormuşum, başımın çaresine bakarmışım.
annem de geldi bu gece bende kalıyor.birşey çaktırmadım.damadını soruyor.çalışıyor diyorum.
ya halim içler acısı....
inşallah kafamı toparlarım da şu kpss yi, halleder ayaklarımın üzerinde sağlam bir şekilde dururum.yoksa bana benden başkasından hayır yok.
kendimiz için, evlatlarımızın geleceği için asılın konulara kızlar.
heyt be kim tutar bizi....[/QUOTE]

Cok uzuldum umarim halledersiniz sorunlarinizi kpss yi halledicez ins hep birlikte

Sende ve bizde bu azim olduktan sonra elbette kazanacağız canım!(hayırlısıyla inşallah...) Cidden bize bizden başka kimsenin faydası yok.Umarım aranızdaki sıkıntıyı da en kısa zamanda halledip atlatırsınız...Allah yardımcın olsun arkadaşım.

teşekkür ederim kızlar...
Allah hakkımızda hayırlısını versin.eskiden olsa salya sümük ağlardım.ne zormuş anne olmak.kızlarımı üzmemek için gözyaşlarımı içime akıttım.anneme bile söylemedim, üzmedim onu.
yaş 30 a yaklaşıyor.ben olgunlaştım, eşim çocuklaştı, sabırsızlaştı....
hiçbirşey korkutmuyor artık beni.yeterki evlatlarım iyi olsun.
sadece boğazımda bir düğüm var, yutkunamıyorum....
neyse hadi derslerimize... zira benim çenem çook düşük.tutmamayım sizi burda : ))

:/ yazdim sildim yazdim sildim :/ Kimi erkekler bayanin güçlü olmasini hazmedemiyoo !! İnsallah kisa surede halledersiniz sorunlarinizi....

Evet hadi bakalim derslere ben bu gun ve bu gece mat ağırlıklı gidiyorum

Arkadaşım inşaallah düzelir araniz kisa zamanda. Derse ver kendini çok takma kafana

Kızlar benden bu günlük bu kadar erken kalkıyor kızım.ben bugün geometri çalıştım bitirdigim konuları tekrar ettim baya soru cozmem gerek.yarın coğrafyada bi konum kaldı onu bitirip.soru çözmeye niyetliyim bakalım.hepinize iyi geceler..

Merhaba kizlar
Ya ben simdi calismaya baslasam konular biter mi sinav da mayisa alindi sure cok daraldi. yetistiremezsem diye bi korku aldi beni. 28 aylik oglumla gunduz calismam imkansiz zaten. Bi akil verin please

Son sayfada esiyle sorunu olan arkadasim takma kafana hersey olacagina variyor biz sadece kendimizi uzdugumuzle kaliyoruz. Saril sikica kizlarina esin umarim hatasini anlar doner.. Allah yardimcimiz olsun..

Ay canım gece gece nasıl duygulandırdın beni kelimelerinle...Zaten sürekli duygusalım.Vallahi gözyaşlarımı içime akıttım dedin ya nasıl üzüldüm her kadın bunu mutlaka yaşıyor ömrü hayatı boyunca...Ne yazık ki kıymet bilmiyorlar...Kadınlar erkeklere Allah'ın emanetidir halbuki.Allah korkusu olmalı bir insanda her şeyden önce bu korku yüreğini titretmeli insanın bir şey söylerken ya da bir şey yaparken karşısındaki insana...Ama sen gücünü zaten kızlarından ve kendinden almışsın.O gücü de sana yüce rabbimin verdiğinden de eminim,çok şükür...O yüzden senin ümitsiz olduğunu düşünmüyorum hiç zaten.Umarım en kısa sürede bu sıkıntılarınız da geçer...

Canım öncelikle hoşgeldin Bence başla canım çalışmaya.Konuları zaten yetiştirirsin.Soru çözmeye de baya vaktin kalır bence.Gündüz çalışman imkansızsa gece çocuğun uyuduktan sonra çalışabilirsin,burdaki tüm anneler öyle yapıyor.Az ya da çok elimizden geldiğince çalışalım arkadaşlar,yeter ki bir günümüzü boş geçirmeyelim.

Canim ne diyecegimi bilemedim okuyunca gercekten icim sizladi ozellikle butun kadinlar cocuklari icin su fedakarligi gostermesi ama canini dikma tatlim cocuklar cok bunaltiyo benim kizimin da bebekligi cok zor gecti oyle olunca kari koca bazen birbirine sarabiliyo duzeltirdiniz arayi senin ve kizlarinin gelecegi su anda ders bosver geri kalani

Dunden beri dogru durust calisamadim moralim bozuk kizim gece surekli agladi hicbirseyi yoktu anlamadim ne oldu simdi de kahvalti fasti

Geçmiş olsun canım belki onu korkutan rüyalar görüyordur...Oku sürekli kızını annesi.Moral bozma bugün telafi edersin canım
Sagol canim
Geçmiş olsun canım belki onu korkutan rüyalar görüyordur...Oku sürekli kızını annesi.Moral bozma bugün telafi edersin canım
Sagol canim insallah bakalim ufaklik uyudu bende matematige bakacam asal carpanlara ayirmadayim herkeze iyi calismalar kizlar

Merhaba arkadaşlar. Ben de 2016 KPSS'ye hazırlanıyorum. Elimde en iyi yazılı kaynaklar ve video kaynakları var(ben en iyi oldugunu düşünüyorum uzun ve ayrıntılı araştırmalarım sonucu ) ve bunları ihtiyacı olan kişilerle paylaşabilirim. Bu yolda birbirimize destek olarak daha mutlu ve mutlulugumuzun sonucunda da daha verimli çalışacağımıza inanıyorum. Ben Ankara Bilkent' te oturuyorum ve en büyük sorunum birlikte KPSS yoldaşı olabileceğim bir arkadaşımın olmaması. Bu sebeple bu yolda kendimi çok yalnız hissediyorum. Her sabah Bilkent kütüphanesine gidiyorum, akşama kadar da orada çalışıyorum. Benimle birlikte çalışmak isteyen arkadaşlar varsa onları da Bilkentin kütüphanesine davet ediyorum. Ben bilkent mezunuyum ve girişinizi sağlayabilirim. Benim istediğim disiplinli, aşklı ve şevkli insanlarla her sabah düzenli bir şekilde kütüphaneye gidip birbirimizi teşvik etmek. Mili Kütüphaneden çok daha rahat ve imkanları olan bir kütüphane Bilkentin kütüphanesi. Milli kütüphanenin oradan ücretsiz servisler kalkıyor. Eğer bana yoldaş olmak isteyen arkadaşımın maddi durumu elvermiyorsa kütüphanede yiyecek masraflarını vs de karşılarım. Ve iyi olduğum derslerde yardımcı da olabilirim. Sonuç olarak, karşılıklı bir şekilde birbirimize fayda sağlayacağımız kpss arkadaşlarından cevap bekliyorum. Sevgiler

Sagol canim

Sagol canim insallah bakalim ufaklik uyudu bende matematige bakacam asal carpanlara ayirmadayim herkeze iyi calismalar kizlar
İyi çalışmalar canım sana da Allah zihin açıklığı versin.Ben de coğrafya çalışıyorum.O bitince matematik basit eşitsizliklere bakcam.Poff yoruldum baya.

Canim int. Videolari var bende youtube de gördüm.anlatamam ki ama sonuç güzel ben artik hep posetle sariyorum
Ay nefret ediyorum sarma sarmaktan.yapamiyorum cunku.esim de inadina cok seviyor.bi yapmiyorsun diyor:)hic aklimgelmemisti bi bakayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…