Evli,Çocuklu 2016 KPSS çalışması

Kizlar birsey soracam matematikte zorlaniyor musunuz ben anlamamadikca derslerden soguyorum digerleriyle fena degilim ama offf

Kizlar birsey soracam matematikte zorlaniyor musunuz ben anlamamadikca derslerden soguyorum digerleriyle fena degilim ama offf
Bende bu geometri de zorlanıyorum konu olarak analitik kaldı sadece ama bitirdigim konularda cok yalnisim oluyor. Geometri de soru Bankası öneriniz varmi

arkadaşım merhaba bişey sorcaktım konulara nasıl çalıyosun bende yeni başladım nasıl çalışcağimi bilmiyorum okuyomusunuz notmu tutuyosunuz
Ben konuyu okuyup test çözerek çalışıyorum özetle denedim ama çok faydalı olmadi bende soru çözerek konuyu daha iyi anlıyor um

Hosbuldum canim
Sagol ya valla yetismez diye calisasim gelmiyor pek ama 2010 da hazirlanmistim az biraz temelim var sayilir tekrar denemek istiyorum sansimi.. ins dedigin gibi konular yetisir deneme cozmeye de vaktim kalir. Evdeki isleri duzene koyup pazartesi calismaya baslarim ins. Bugun kitaplarima baktim 2014 kpss kitaplarindan konulari calisip elimdeki kaynaklari bitirirsem 2016 kitaplariylada devam ederim
Gerci o kadar cok kitap varki elimde hepsini bitirsem alim olurum ya ben neysee
Hepinize Allah zihin acikligi versin.

Amin canım.İşte denemek lazım,belki kısa sürede azmedersen konuları bitirebilirsin, temelinde olduğuna göre daha kolay olabilir bu iş Bu arada biz burada o gün içinde çalıştığımız konuları ve çözdüğümüz soru sayılarını paylaşıyoruz.Çalışmaya başladığında sen de yaz,daha iyi motive olursun.Kolay gelsin canım

İnsallah cnm ..
Dun evde degildim calisamadim ama bugun telafi edecegim insallah..
Matematikten dolayi soguyan arkadaslar bol bol soru cozemediginizi not alin ileride ogrendikce donup tekrar cozun
İyi çalışmalarrr canım akşama ya da geceye doğru hasılatı paylaşalım burda :)))

Bn ogretmenligede giricem ama genel yet genel kulturu sizle takip edicem bnmde on aylik oglum var ve calisiyorum geceleri derse bakabiliyorum gecelerde bulusmak dilegiyle kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…