Aynen oyle boyle dusundukce ertesi gunumde oyle geciyoKendini bunun için mutsuz etme şekerim çalışabildiğin kadar.Böyle yaparsan iyice strese girersin sonra hiç ders çalışamazsın, adapte olman zaman alır...Zamanla bir düzene oturtursun,merak etme
Aynen arkadaşım bende calisamiyorum ve cokda moralim bozuluyorIki gundur kizim beni cok yoruyo hic durmuyo cok hareketli gucum kalmiyo derse bugun dogru duzgun olmadi ders yine boyle olunca cok mutsuz oluyorum
Bende bu geometri de zorlanıyorum konu olarak analitik kaldı sadece ama bitirdigim konularda cok yalnisim oluyor. Geometri de soru Bankası öneriniz varmiKizlar birsey soracam matematikte zorlaniyor musunuz ben anlamamadikca derslerden soguyorum digerleriyle fena degilim ama offf
Ben konuyu okuyup test çözerek çalışıyorum özetle denedim ama çok faydalı olmadi bende soru çözerek konuyu daha iyi anlıyor umarkadaşım merhaba bişey sorcaktım konulara nasıl çalıyosun bende yeni başladım nasıl çalışcağimi bilmiyorum okuyomusunuz notmu tutuyosunuz
Hosbuldum canimCanım öncelikle hoşgeldinBence başla canım çalışmaya.Konuları zaten yetiştirirsin.Soru çözmeye de baya vaktin kalır bence.Gündüz çalışman imkansızsa gece çocuğun uyuduktan sonra çalışabilirsin,burdaki tüm anneler öyle yapıyor.Az ya da çok elimizden geldiğince çalışalım arkadaşlar,yeter ki bir günümüzü boş geçirmeyelim.
Gunaydin canim niye hayirdirGünaydın kızlar :) benden bugunde hayir yok(
Amin canım.İşte denemek lazım,belki kısa sürede azmedersen konuları bitirebilirsin, temelinde olduğuna göre daha kolay olabilir bu işHosbuldum canim
Sagol ya valla yetismez diye calisasim gelmiyor pek ama 2010 da hazirlanmistim az biraz temelim var sayilir tekrar denemek istiyorum sansimi.. ins dedigin gibi konular yetisir deneme cozmeye de vaktim kalir. Evdeki isleri duzene koyup pazartesi calismaya baslarim ins. Bugun kitaplarima baktim 2014 kpss kitaplarindan konulari calisip elimdeki kaynaklari bitirirsem 2016 kitaplariylada devam ederim
Gerci o kadar cok kitap varki elimde hepsini bitirsem alim olurum ya ben neysee
Hepinize Allah zihin acikligi versin.
İnşallahhh canımm Allah zihin açıklığı versin hepimize.Verimli bir gün geçirmemiz dileğiyleInsallah hepimiz istedigimizvgibi verimli calisiriz kizlar
İnşallahhh canımm Allah zihin açıklığı versin hepimize.Verimli bir gün geçirmemiz dileğiyle
İyi çalışmalarrr canım akşama ya da geceye doğru hasılatı paylaşalım burda :)))İnsallah cnm ..
Dun evde degildim calisamadim ama bugun telafi edecegim insallah..
Matematikten dolayi soguyan arkadaslar bol bol soru cozemediginizi not alin ileride ogrendikce donup tekrar cozun
Misafir var bugün aksama doğru gelecek evde baya dağınık bakayım araya sıkıştırma ya çalışıcamGunaydin canim niye hayirdir
Allah kolaylik versin canim turkce dinlendirir araya sikistirabilirsinMisafir var bugün aksama doğru gelecek evde baya dağınık bakayım araya sıkıştırma ya çalışıcam
Tabiki canim bosgeldin sende aramiza bolum neydiMerhaba sizleri uzaktan bi suredir takip ediyorum bnde bu sen e ciddi calismayi dusunuyorum beni de araniza alir misiniz
Hayirlisi olsun senin icin canim artik sende geceleri katilirsin tam da ben de matematikten sorunluyum iyi olduHosbulduk matematik bolumum