Evli,Çocuklu 2016 KPSS çalışması

Slm kızlar bizde gene bi telaş var sünnet mevlutu yapicaz. Temizlik hazırlık dün uç tencere dolma sardik . beş saat surdu. Olduk dersleri çok ihmal ettim . kizlar bana ceza verin kızın biraz bisiler deyin. Akşam yorgun um diye çalışamadım. Temizlik çok iki ev temizliği yapılacak camlar merdiven of daha çok var. Hiç okuyamadim da neler yaptığınızı .

Oglundami vardi cnm senin.. Evvela hayirli ugurlu olsun cnm.. Bende 15 tatilde dusunuyorum nasipse :/
Geceleri video dinle cnm hic olmazsa kulak asinaligin olur anlamasan bile..
Mevlut bitmeden cok bisey yapamazsin cnm .. Bilirim o telaslari.. Bi an once telasini atlat ve derslere don artik cok ara verdin :/ Bu senin aleyhine biliyorsun

Ay canım Allah kolaylıklar versin ama çok ara verdin zaman aleyhimize işliyor:/ Telafi edersin bir şekilde artık canım

Hayırlı olsun canım. Sarmayi ben posetle sariıyorum bi tencereyi tek başıma 1saatte sariyorum seklide kalem gibi oluyor Bilginize kizlar bende yeni öğrendim:)

Evet canım ya ara verdim çok. Yigenim canım aynı binada oturuyoruz . annesi çalışıyor annem bakıyor yigenime haliyle bize kalıyor işler. Gerçi köklü sayılara çalıştım arada 70 soru cozdum

Evet canım ya ara verdim çok. Yigenim canım aynı binada oturuyoruz . annesi çalışıyor annem bakıyor yigenime haliyle bize kalıyor işler. Gerçi köklü sayılara çalıştım arada 70 soru cozdum
Hayirli olsun canim zor isler tabi arada firsat buldukca bak iyice soguma derslerden

merhaba kızlar,
matematiğe geçiş yapamadım.türkçe ile devam edeceğim biraz daha.
birkaç gündür kızlardan biri gece çığlık çığlığa uyanıyor.bazen 4-5 bazen sabah ezanını buluyor sakinleşmesi.
uyku uyumak dinlenmek ne mümkün.öğle uykularında ise temizlik ve yemek yapabiliyorum sadece.
eşim de bugün bavulunu aldı çıktı.evi terk ediyormuş-muş-muş!!!
zaten kpss çalışıyormuşum, başımın çaresine bakarmışım.
annem de geldi bu gece bende kalıyor.birşey çaktırmadım.damadını soruyor.çalışıyor diyorum.
ya halim içler acısı....
inşallah kafamı toparlarım da şu kpss yi, halleder ayaklarımın üzerinde sağlam bir şekilde dururum.yoksa bana benden başkasından hayır yok.
kendimiz için, evlatlarımızın geleceği için asılın konulara kızlar.
heyt be kim tutar bizi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…