Günaydın canım dün bende çok çalışamamıştım bugün telafi ederiz artık :)Günaydın kızlar dun gece koltukta uyuya kalmışım eşim bi tarafta ben bi tarafta 11gibi uyumusum bi kalktım 3saat :)) geometri çözdüm birazcık bugün telafi edicem inş. :)
Günaydınnn iyi çalışmalarr canımGunaydinlar herkeze kizlar bayirli cumalar bu arada turkce dilbisi calisiyorum kolay gelsin herkeze
evet hem genel kültür genel yetenek hem alanAlandan da gireceksin degil mi
Sağol canımCanim sen buna cok takilma bazi esler oluyo boyle hic kafani dagitma derslere odaklan
Slm kızlar bizde gene bi telaş var sünnet mevlutu yapicaz. Temizlik hazırlık dün uç tencere dolma sardik . beş saat surdu. Olduk dersleri çok ihmal ettim . kizlar bana ceza verin kızın biraz bisiler deyin. Akşam yorgun um diye çalışamadım. Temizlik çok iki ev temizliği yapılacak camlar merdiven of daha çok var. Hiç okuyamadim da neler yaptığınızı .
Ay canım Allah kolaylıklar versin ama çok ara verdin zaman aleyhimize işliyor:/ Telafi edersin bir şekilde artık canımSlm kızlar bizde gene bi telaş var sünnet mevlutu yapicaz. Temizlik hazırlık dün uç tencere dolma sardik . beş saat surdu. Olduk dersleri çok ihmal ettim . kizlar bana ceza verin kızın biraz bisiler deyin. Akşam yorgun um diye çalışamadım. Temizlik çok iki ev temizliği yapılacak camlar merdiven of daha çok var. Hiç okuyamadim da neler yaptığınızı .
Hayırlı olsun canım. Sarmayi ben posetle sariıyorum bi tencereyi tek başıma 1saatte sariyorum seklide kalem gibi oluyor Bilginize kizlar bende yeni öğrendim:)Slm kızlar bizde gene bi telaş var sünnet mevlutu yapicaz. Temizlik hazırlık dün uç tencere dolma sardik . beş saat surdu. Olduk dersleri çok ihmal ettim . kizlar bana ceza verin kızın biraz bisiler deyin. Akşam yorgun um diye çalışamadım. Temizlik çok iki ev temizliği yapılacak camlar merdiven of daha çok var. Hiç okuyamadim da neler yaptığınızı .
Oglundami vardi cnm senin.. Evvela hayirli ugurlu olsun cnm.. Bende 15 tatilde dusunuyorum nasipse :/
Geceleri video dinle cnm hic olmazsa kulak asinaligin olur anlamasan bile..
Mevlut bitmeden cok bisey yapamazsin cnm .. Bilirim o telaslari.. Bi an once telasini atlat ve derslere don artik cok ara verdin :/ Bu senin aleyhine biliyorsun
Hayirli olsun canim zor isler tabi arada firsat buldukca bak iyice soguma derslerdenEvet canım ya ara verdim çok. Yigenim canım aynı binada oturuyoruz . annesi çalışıyor annem bakıyor yigenime haliyle bize kalıyor işler. Gerçi köklü sayılara çalıştım arada 70 soru cozdum
Kizlar natematikten cok zorlaniyorum izlediginiz bir hoca varmi tavsiye edebileceğin iz
Sagol canim onlara bakacam bakalim insallah faydasi olur yaSenol hoca cnm bide tonguc akademi var
Olsun biz aldik alacagimizi canimPofff :/ yamuk cikmis kizlar :/