Hosgeldin canim.bolumun neBn ogretmenligede giricem ama genel yet genel kulturu sizle takip edicem bnmde on aylik oglum var ve calisiyorum geceleri derse bakabiliyorum gecelerde bulusmak dilegiyle kolay gelsin
Hoşgeldin canımmm tabiki de alırızzzMerhaba sizleri uzaktan bi suredir takip ediyorum bnde bu sen e ciddi calismayi dusunuyorum beni de araniza alir misiniz
Canim egitim konularim bitmisti benim gecen yildan. alan calisiyorum gerci ama egitimi de denemelerle yurutmeyi dusunuyorum.gecen yil calisirken de onume konu anlatimi kitabi koydum.youtube tan da konunun videosunu actim.not alarak ikusini birden goturdum.en bson zamanim kjalinca da deftertimdeki notlari okudumEgitim bilimlerine nasil calisiyorsunuz
Nerelerdesiniz
Bn daha baslamadim bugun calisiyorum yemek bebek cay anca masallah iyi calismissin tebriklerGuzel soru
Oran oranti bitti 55 soru cozuldu :/
Simdi moladayim
Gece devam
Sen neler yaptinhsynmhsn
Bn daha baslamadim bugun calisiyorum yemek bebek cay anca masallah iyi calismissin tebrikler
Merhabalar
Merhaba arkadaşlar bende katıldım aranıza :) 1 kızım var ve sadece geceleri çalışabilirim .KOnu anlatimli hangi kaynak kullanıyorsunuz yarın alicam da .
2014 de yargı kullandım bu sene ihtiyacı istiyorum bakalım yarin alıp sizler gibi çalışmaya baslicam
2 gündür doğru düzgün çalışamıyorum arkadaş geldi onunla ilgilenmekten nolcak benim bu halim
Olsun cnm arkadasin gidince telafi etmeye calis ..
Arkadasina bahset sohbet ederken iki soru çöz..