95 soruda benden...
canım 51 mate 20 türkçe 24 anayasahangi dersen çözdün canım ekleyim listeye
kızlar günde kaç soru cozuyorsunuz nasıl bir hedefiniz var...
ben konu da çalıştığım için anca 100 soru cozebiliyorum oda zar zor...
çok mu az acaba ya...
canım ben bekarım ama 3 tane yegene bakıyorumCnm merhaba hosgeldin
Gunde 100 diyoruz ama yapamamayabiliyoruz ertesi gun telafi etmeye calisiyoruz..
Ben bu aralar konu calismaya basladim mesela ama bos gecirmemeye calisiyorum..
Cocuk varmi cnm?
Ay canım ben bir de arkadaş tavsiyesiyle aldım bu sitedenBende pegem.net 'ten aldim 5 gun oldu hala gelmedi poff :/
Masallah canim ne guzel calismissinArkadaslar yayınları kendi sitelerinden alin ben pegemin sitesinden aldim 3gunde geldi tavsiye ederim.bu arada biten konularimi yazayım size zahmet listeye ekleyin.matematikten sadece olasilik grubu kaldi gemotriden analitik kaldi.cografydan bölgeler kaldi.tarih kurtuluş savasina kadar bitti.
Kuzum gecmis olsun en kisa zamanda gelir insaallah.o kadar hevesleniyoruz aliyoruz elimize gecmiyor.insanin morali bozuluyor.tahmin edebiliyorumBen bir de arkadaş tavsiyesi
Ay canım ben bir de arkadaş tavsiyesiyle aldım hsitedenMaraş'ta oturuyor kendisi.Bana iki günde geldi demişti.Ben de pegemin setini bekliyorum ne yapcağımı şaşırdım yaaa
Ne guzel ya.bi tembel ben varim heraldeBen agustos ayında basladim calismaya kasim sonu gibi konuları bitirmeyi hedefliyorum kızım musade etse ..
Dimi... Vazgeçmeyip sonuna kadar bu işin olacağına inananlar zaten keyiflerini sürüyor şu an.İnşallah biz de o günleri görürüz :)Ben onlisansdan giricem.bir bayanla tanıştım üç cocukla kpss yi kazanmış şimdi öğretmen o beni sevke getirdi.6 kez falan denemiş olmamış ama vazgecmemis. Şimdi keyfini sürüyor. .
Canim ben onlari gordukce daha da umitsizlige dusuyorum nedense..hicbir zaman yapamayacakmisin gibi geliyorDimi... Vazgeçmeyip sonuna kadar bu işin olacağına inananlar zaten keyiflerini sürüyor şu an.İnşallah biz de o günleri görürüz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?