İnsaallah canimInşallah kızlar cocuklarida nasil yaramaz ama kadına helal olsun.hemde hicc matematik bilmiyordum diyor. Sen benim idolumsun diyorum ona hep.eside ben olsam çoktan vazgecerdim ama yılmadan devam etti.diyo esi için kadin kocasının gözünde de yükselmiş. Darisi başımıza haydi ders başına. .
Amin canımmmmm aminnnnnnn bu sene için en büyük dualarımdan birisi de bu amacıma ulaşıp hayırlı bir yere atanmak.Rabbim hepimize nasip eder inşallah.Ben de çok büyük mücadele veriyorum Allah görüyor ya karnımda bebekle hergün yorgun yorgun derslerin başına oturuyorum bileğim kopana kadar özet çıkarıyorum soru çözüyorum elimden geldiğince...Rabbim bu çabalarımızı boş koymaz inşallah.Ben de inanarak devam ediyorum bu yolda sonunda bizim de yüzümüz gülerrr inşallahhhhh çok istiyorummmInşallah kızlar cocuklarida nasil yaramaz ama kadına helal olsun.hemde hicc matematik bilmiyordum diyor. Sen benim idolumsun diyorum ona hep.eside ben olsam çoktan vazgecerdim ama yılmadan devam etti.diyo esi için kadin kocasının gözünde de yükselmiş. Darisi başımıza haydi ders başına. .
Öyle düşünme canım senin onlardan neyin eksik.Yapabiliriz bence çok istersek.Ders çalışmamanın bahanesi çok önemli olan sonuca kitlenip devam etmekCanim ben onlari gordukce daha da umitsizlige dusuyorum nedense..hicbir zaman yapamayacakmisin gibi geliyor
Canim olcek ve olcek paydasi farkli seyler.Eki Görüntüle 1656024 Kızlar B seçeneği ile E seçeneği bana aynı geldi gibi yanlışmiyim
İnsallah canim yaÖyle düşünme canım senin onlardan neyin eksik.Yapabiliriz bence çok istersek.Ders çalışmamanın bahanesi çok önemli olan sonuca kitlenip devam etmek
Off kafam karıştı aynı şeyler değilmiCanim olcek ve olcek paydasi farkli seyler.
cevap Bhayır aynı değil cvp ne D mi
Eki Görüntüle 1656024 Kızlar B seçeneği ile E seçeneği bana aynı geldi gibi yanlışmiyim
Aynen çok zor geliyor banaöğrenmiş olduk hiç sevmem ölçek sorularını
Yok canım cevap BCanim cevap D degil mi
Merhaba canım :)Mrb arkadaslar
İyi çalışmalar canım ben de tarihe gömüldüm bugün:)Kizlar hepiniz baya calismissiniz ben biraz temizlige takildim bir de tursuluk aldim neyimeyseufaklik uyudu simdi tarihe gomulmeliyim
Sagol canim yine video kitap derken saat nasil geciyo anlamadim kizim uyandi geceye kadar bakamam artikMerhaba canım :)
İyi çalışmalar canım ben de tarihe gömüldüm bugün:)
Hiç sorma canım bende anlamıyorum zaman nasıl geçiyor diye birde günler küçük ya ondan da kaynaklanıyor.Kolay gelsin cnmSagol canim yine video kitap derken saat nasil geciyo anlamadim kizim uyandi geceye kadar bakamam artik
Sagol tatlim hepimizeHiç sorma canım bende anlamıyorum zaman nasıl geçiyor diye birde günler küçük ya ondan da kaynaklanıyor.Kolay gelsin cnm