Sağol canım daha başlamadım. Temizliğe
Komsularim beni düşünmüyor ben mi onları düşüncem her Allah günü gürültü yapıyorlar malesef
Tatlım dersin başına oturdum bilee :) Hadi iyi çalışmalarr görüşürüzzzKizlar ben ezber yapmaya gidiyorum.birden motivasyonum artti nedense:) elfeks sen matematige gitmiyor musun daha:) kpss bizi bekler:) mola verdikce ugrarim
İyi calismalar canim hepimize...gorusmek uzereelfeks .!.:Tatlım dersin başına oturdum bilee :) Hadi iyi çalışmalarr görüşürüzzz
Eki Görüntüle 1654355 Kizlar gece gece ters oldu kusura bakmayin:)
İyi çalışmalar canımm ay bi de yemek derdi var dimiiiiSukur asimizi da yaptirdik birazdan kizimi uyutup size katilacagim insallah
Malesef:)İyi çalışmalar canımm ay bi de yemek derdi var dimiiii
Canim 18 bitti sukur:)Canim kac lik kizin
Onemli degil tatlim anladim zatenKac aylik diyecektim canim kusura bakma
Hic sormaaaaİyi çalışmalar canımm ay bi de yemek derdi var dimiiii
Buyumussunuz canim siz.asilarina internetten takip et canim.saglik ocagindan bazen yanlislikla cagiriyolar.fazladan asi olmaya gerek yokCanim 18 bitti sukur:)
Tek asi kaldi zaten buyuyo ama birde gel anneye sor yine de Rabbim cocuklarimizi bize bagislasin kotu insanlarla karsilastirmasin valla uzerine titriyoruzBuyumussunuz canim siz.asilarina internetten takip et canim.saglik ocagindan bazen yanlislikla cagiriyolar.fazladan asi olmaya gerek yok