Evli,Çocuklu 2016 KPSS çalışması

Sağol canım daha başlamadım. Temizliğe
Komsularim beni düşünmüyor ben mi onları düşüncem her Allah günü gürültü yapıyorlar malesef

Bizim komsular temizlik yapsa yine iyi valla yıllardır bitmemiş bir inşaat var üst katta her gün matkap sesiyle uyanıyoruz alıştık artık

Kizlar ben ezber yapmaya gidiyorum.birden motivasyonum artti nedense:) elfeks sen matematige gitmiyor musun daha:) kpss bizi bekler:) mola verdikce ugrarim
Tatlım dersin başına oturdum bilee :) Hadi iyi çalışmalarr görüşürüzzz

Tarih calisans arkadaslar youtube tan dopung hafizaya bi bakin derim.karikaturlerle anlatmis belki faydasi olur.elfekscim matematik icin de tonguc akademi var.cok eglenceli:) tavsiye sadece

Evet kizlar unutmak korkulu rüyam:/ Ama en sona biraksak yetismeyecek artik aldigim notları özetleri calisacagim sonra tekrardan :/

Rica ederim canim ne demek.her zaman gece gece ters olmus kusura bakma.gonderdikten sonra farkettim ters oldugunu anlatabilmisimdir umarim cozumu

Evett maalesef cnm ev hanımı da olmak zor ya :)

Buyumussunuz canim siz.asilarina internetten takip et canim.saglik ocagindan bazen yanlislikla cagiriyolar.fazladan asi olmaya gerek yok
Tek asi kaldi zaten buyuyo ama birde gel anneye sor yine de Rabbim cocuklarimizi bize bagislasin kotu insanlarla karsilastirmasin valla uzerine titriyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…