Zaten bu yıl ciddiye alıcam diğer sınavda 76almıstım dişimi sıksam olur ins. Diyorum iki yıl sonrada Allah kerim..Bence lisansa hiç bulaşma.Önlisanstan mis gibi gir ve atan :) Ben üniversitedeyken liseden kpssye girmediğime bin pişman oldum.Lisansı hep zorluyorlar çünkü.Tabi yine de sen bilirsin
Olur olur canım inşallah bol vakit var çünkü önlisans sınavınaZaten bu yıl ciddiye alıcam diğer sınavda 76almıstım dişimi sıksam olur ins. Diyorum iki yıl sonrada Allah kerim..
Hakkaten ne zmndı sınav??ins. OlurOlur olur canım inşallah bol vakit var çünkü önlisans sınavınaİnşallah hepimiz atanırız hayırlısı
Ekim'e alınmıştı önlisansHakkaten ne zmndı sınav??ins. Olur
Teşekkür ederim cnm.. ekimdi icra sınavı olursa onada gercem üff yoıunluıa bakEkim'e alınmıştı önlisansÖsym nin sitesinde var.
Slm bayanlar nasilsiniz gorusmeyeli:)Ekim'e alınmıştı önlisansÖsym nin sitesinde var.
Rica ederim canım.Allah hepimizin yardımcısı olsun.Teşekkür ederim cnm.. ekimdi icra sınavı olursa onada gercem üff yoıunluıa bak
Slm bayanlar nasilsiniz gorusmeyeli:)
Biz de iyiyiz canim:)Rica ederim canım.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
İyiyiz tatlım sen nasılsın:)
Günaydın kızlar ne güzel ders calismissiniz . benim çok uyk geliyor nasıl yapacam bilmiyorum . kizimda gündüz çok yoruyor beni. Hemen uyuya kalıyorum. Mutlak değere yakildim yapamayınca daha sıkıcı oluyor.
Canim kin gunduz uyuyorsa sende uyu onunla beraber.inan cok faydasi oluyor.hem dinlenmis oluyorsun hem de gece uykun gelmiyor..b benimkiler kucukken oyle yspardim ben.ama simdi uyumuyolar malesef:)Canim tum enerjimiz kuzularimiza gidiyor o yuzden vitamin alip kendimizi desteklemek sart..
Eczanaya ysna versin bi vitamin bide gunduz kizin uyurken uyumaya calis uykunu al ki gece calisabilesin..
Baska turlusu cok zor :/