Evli,Çocuklu 2016 KPSS çalışması

Ben ara verdim baya yorgun hissettim kendimi,bıraktım biraz.Siz neler yaptınız canlar?

Bence lisansa hiç bulaşma.Önlisanstan mis gibi gir ve atan :) Ben üniversitedeyken liseden kpssye girmediğime bin pişman oldum.Lisansı hep zorluyorlar çünkü.Tabi yine de sen bilirsin :KK66:
Zaten bu yıl ciddiye alıcam diğer sınavda 76almıstım dişimi sıksam olur ins. Diyorum iki yıl sonrada Allah kerim..

Zaten bu yıl ciddiye alıcam diğer sınavda 76almıstım dişimi sıksam olur ins. Diyorum iki yıl sonrada Allah kerim..
Olur olur canım inşallah bol vakit var çünkü önlisans sınavına :KK66: İnşallah hepimiz atanırız hayırlısı :KK66:

Selam arkadaşlar.Bugün ilk konu tarih tekrar ettim 48 soru çözdüm.Matematik rasyonel sayılar bitti 60 soru ondan çözdüm.Bir de en son geometride açılar konusunu bitirdim 20 soru da ondan çözebildim.Kafam artık durdu.Benden bugünlük bu kadar. A adi_sevda canım listeyi düzenlerken eklersen sevinirim :KK39: İyi gecelerr kolay gelsin kızlarrr:KK36::KK36:

Iyi geceler kizlar bugun tarih ilk konu islamiyet oncesi turk tarihini bitirdim ve 136 soru cozdum videoyla gidiyorum.. Matematik yapamadim bekledigim kitap var kargom gecikti onu bekliyorum..
Benden bugunluk bukadar kafamda bumin kaganlar,kurganlar,balballar uçuşuyor :)
Hadi iyi geceler..
Rabbim emeklerimizi zayi etmeyecektir :KK66:

Kızlar bende matematik çözüyorum 100 soruda bana yazın kızım diş çıkarıyor konu calisamiyorum gündüz gecede kafam almıyor olduğu kadar artık hepinize iyi geceler :))

İyi geceler Coğrafya 22 soru çözebildim :KK43:
Temizlik yaptığım için yorgundum kafam almadı daha fazla:mad:
herkese iyi geceler

Günaydın kızlar ne güzel ders calismissiniz . benim çok uyk geliyor nasıl yapacam bilmiyorum . kizimda gündüz çok yoruyor beni. Hemen uyuya kalıyorum. Mutlak değere yakildim yapamayınca daha sıkıcı oluyor.

Günaydın kızlar ne güzel ders calismissiniz . benim çok uyk geliyor nasıl yapacam bilmiyorum . kizimda gündüz çok yoruyor beni. Hemen uyuya kalıyorum. Mutlak değere yakildim yapamayınca daha sıkıcı oluyor.

Canim tum enerjimiz kuzularimiza gidiyor o yuzden vitamin alip kendimizi desteklemek sart..
Eczanaya danis sana versin bi vitamin bide gunduz kizin uyurken uyumaya calis uykunu al ki gece calisabilesin..
Baska turlusu cok zor :/

Canim tum enerjimiz kuzularimiza gidiyor o yuzden vitamin alip kendimizi desteklemek sart..
Eczanaya ysna versin bi vitamin bide gunduz kizin uyurken uyumaya calis uykunu al ki gece calisabilesin..
Baska turlusu cok zor :/
Canim kin gunduz uyuyorsa sende uyu onunla beraber.inan cok faydasi oluyor.hem dinlenmis oluyorsun hem de gece uykun gelmiyor..b benimkiler kucukken oyle yspardim ben.ama simdi uyumuyolar malesef:)

X