Evli,Çocuklu 2016 KPSS çalışması

Kızlar sizce kpss için dershaneye gitmek şart mı?Bir arkadasım devamlı tek başıma evde olmayacagını illa ki dersaneye gitmem gerektiğini söyleyip duruyor (kendisi gidecek yanına arkadaş arıyor sanırım)Bende dershane sevmiyorum nedense konsantre olamıyorum orda zaten uzak kışın çok zor olacak benim için.

bu size bağlı

ben tüm gün evde verimsiz çalışıyorum

evde olmaya alışkın olmadığım için ev işi yapıyorum yemek vs abartıyorum

dershaneye düzen olsun diye yazıldım ama ders ders işleyecekler galiba tam umduğumu bulamadım

kütüphanede herkes fena çalışıyor insan gaza geliyorrr

Ben bi donem gittim dersaneye .. Arkadas ortamina selamdan ote gecmemek gerek onu anladim.. Her tenefuste hadi kantine inelim cay icelim muhabbetleri ,inmeyince kadinsal tripler fln..
Ders calismak istiyorum yahuu yok hadi nefes alalim !! Allahtan saglik sorunu yasadim da biraktim iyi oldu ...
Dersaneye gidicekseniz bile yalniz gidin derim.. Lindaa1

Dershaneye gidecekseniz de arkadaş ile gitmeyin çıkışta şuraya uğrayalım olmasın

Ben de umarım dershane arkadaşlarımın hedefi yüksektir diyordum

P3 90 üstü hedefleyen arkadaşlar istiyorum

Evet 28 mart gibi görünüyorr :) Ay evet cnm koç burcu erkeği geliyor bakalım nasıl bir çocuk olacak :))) Hayırlı evlat olur inşallah
Hayirli bir sekilde kucagina al insallah canim vAlla benimki pek hareketli ilk gunden insallah seninki sakin olsun yoksa cok fena:)
Canim ben de onu cok dusunuyorum gitmedim degil zamaninda hem de bekarken simdi de evde cocukla zor ama sanki benim icin daha verimli yol cok zaman verici bana gore tek eksik hani hocalarla soru cevap olayi olmuyo yoksa netlerdeki videolar felan cok iyi oluyo

Dershaneye gidecekseniz de arkadaş ile gitmeyin çıkışta şuraya uğrayalım olmasın

Ben de umarım dershane arkadaşlarımın hedefi yüksektir diyordum

P3 90 üstü hedefleyen arkadaşlar istiyorum

Bende öyle düşünüyorum evde kendime düzen kurdum nasılsa böyle devam ederim artık.

Ohh kizin erken uyuyo benimkine baya bi zaman var daha
Canim ben kpssye calismaya ilk basladigimda benimkide gece10dan once uyumuyordu.baktim olmuyor.duzen oturtmaya çalıştım bir haftada düzeni oturdu.sabah 7falan uyanıyor en gec.ben biraz uykusuz kalıyorum haftada bir ya öğlen onunla uyuyorum yada geceden erken uyuyorum ama diğer günler uyku yetiyor.

Hayır canım ben bekarim.
Kusura bakma canim ben seni li saniyordum.ozaman bana sorarsan otur adam akilli bi program yap.dershaneyle falan ugrasma.oraya gidecegin yolu evde soru cozerek gecirirsin.kendi bekarlik tecrubelerimden biliyorum.simdi keske diyorum zamaninda siksaymisim.....

E er_hira canım mesaj karıştı yukarda yeniden yazıyorum.

Amin canımmm.Benimki de daha karnımda ve sürekli hareket halinde,tekmelerini duyuyorum hep.Yandım yani desene:)))) Baksana koç burcu çocukları hep aynıymış demek.Ben de diyordum bu çocuk daha şimdiden çok hareketli doğunca da çok hareketli olacak herelde diye,doğruymuş:)) Ayvayı yedim bende yani :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…