Ohh kizin erken uyuyo benimkine baya bi zaman var dahaBende kızımı uyutup tarihten soru cozucem inş.
Canim dogumun mart ta galiba benimki de 31 mart ti yani sana da bir koc geliyo :):)Hiç sorma canım bende anlamıyorum zaman nasıl geçiyor diye birde günler küçük ya ondan da kaynaklanıyor.Kolay gelsin cnm
Evet 28 mart gibi görünüyorr :) Ay evet cnm koç burcu erkeği geliyor bakalım nasıl bir çocuk olacak :))) Hayırlı evlat olur inşallahCanim dogumun mart ta galiba benimki de 31 mart ti yani sana da bir koc geliyo :):)
Kızlar sizce kpss için dershaneye gitmek şart mı?Bir arkadasım devamlı tek başıma evde olmayacagını illa ki dersaneye gitmem gerektiğini söyleyip duruyor (kendisi gidecek yanına arkadaş arıyor sanırım)Bende dershane sevmiyorum nedense konsantre olamıyorum orda zaten uzak kışın çok zor olacak benim için.
Hayirli bir sekilde kucagina al insallah canim vAlla benimki pek hareketli ilk gunden insallah seninki sakin olsun yoksa cok fena:)Evet 28 mart gibi görünüyorr :) Ay evet cnm koç burcu erkeği geliyor bakalım nasıl bir çocuk olacak :))) Hayırlı evlat olur inşallah
Canim ben de onu cok dusunuyorum gitmedim degil zamaninda hem de bekarken simdi de evde cocukla zor ama sanki benim icin daha verimli yol cok zaman verici bana gore tek eksik hani hocalarla soru cevap olayi olmuyo yoksa netlerdeki videolar felan cok iyi oluyoKızlar sizce kpss için dershaneye gitmek şart mı?Bir arkadasım devamlı tek başıma evde olmayacagını illa ki dersaneye gitmem gerektiğini söyleyip duruyor (kendisi gidecek yanına arkadaş arıyor sanırım)Bende dershane sevmiyorum nedense konsantre olamıyorum orda zaten uzak kışın çok zor olacak benim için.
Dershaneye gidecekseniz de arkadaş ile gitmeyin çıkışta şuraya uğrayalım olmasın
Ben de umarım dershane arkadaşlarımın hedefi yüksektir diyordum
P3 90 üstü hedefleyen arkadaşlar istiyorum
Ben bi donem gittim dersaneye .. Arkadas ortamina selamdan ote gecmemek gerek onu anladim.. Her tenefuste hadi kantine inelim cay icelim muhabbetleri ,inmeyince kadinsal tripler fln..
Ders calismak istiyorum yahuu yok hadi nefes alalim !! Allahtan saglik sorunu yasadim da biraktim iyi oldu ...
Dersaneye gidicekseniz bile yalniz gidin derim..Lindaa1
Dershaneye gidecekseniz de arkadaş ile gitmeyin çıkışta şuraya uğrayalım olmasın
Ben de umarım dershane arkadaşlarımın hedefi yüksektir diyordum
P3 90 üstü hedefleyen arkadaşlar istiyorum
Hayirli bir sekilde kucagina al insallah canim vAlla benimki pek hareketli ilk gunden insallah seninki sakin olsun yoksa cok fena:)
Canim ben de onu cok dusunuyorum gitmedim degil zamaninda hem de bekarken simdi de evde cocukla zor ama sanki benim icin daha verimli yol cok zaman verici bana gore tek eksik hani hocalarla soru cevap olayi olmuyo yoksa netlerdeki videolar felan cok iyi oluyo
Canim evde ortamin sessiz sakin ve calismaya elverisliyse gerek yok bence.plan dahilinde cok guzel seyler cikabilir evde calisarakBende öyle düşünüyorum evde kendime düzen kurdum nasılsa böyle devam ederim artık.
Canim ben kpssye calismaya ilk basladigimda benimkide gece10dan once uyumuyordu.baktim olmuyor.duzen oturtmaya çalıştım bir haftada düzeni oturdu.sabah 7falan uyanıyor en gec.ben biraz uykusuz kalıyorum haftada bir ya öğlen onunla uyuyorum yada geceden erken uyuyorum ama diğer günler uyku yetiyor.Ohh kizin erken uyuyo benimkine baya bi zaman var daha
Canim evde ortamin sessiz sakin ve calismaya elverisliyse gerek yok bence.plan dahilinde cok guzel seyler cikabilir evde calisarak
Teşekkürler desteğiniz için. İnşallah hepimiz alırız emeğimizin karsılığını bu sene.
Kusura bakma canim ben seni li saniyordum.ozaman bana sorarsan otur adam akilli bi program yap.dershaneyle falan ugrasma.oraya gidecegin yolu evde soru cozerek gecirirsin.kendi bekarlik tecrubelerimden biliyorum.simdi keske diyorum zamaninda siksaymisim.....Hayır canım ben bekarim.
Hayirli bir sekilde kucagina al insallah canim vAlla benimki pek hareketli ilk gunden insallah seninki sakin olsun yoksa cok fena:)
Hahahaha :))) Yandımmm desene benimki daha karnımda ve sürekli hareket halinde tekmelerini duyuyorum.Ya diyorum bu çocuk çok hareketli olacak galibaaaa :)) Baksana koç çocuğu gerçekten öyle oluyormuşşşAyvayı yedim yani bende :)))))))
Onu anladik zaten:)Ay mesajlar yine karıştı :)