Evli,Çocuklu 2016 KPSS çalışması

Bi asker de sende var desene...iki de bende.ucu simdiden hazir:)
Kuzum ne kadar calissan da olmuyo ya.kac gundur biyoloji calisiyorum.daha fizik var kimya var...ooof ne zormus ogretmen olmak:)
Aynen şimdiden hazır askerlerimiz,Allah'a emanet.Allah bağışlasın canım çocuklarını inşallah canım.Öğretmen olmak çok zordur eminim ama kutsal bir meslek aynı zamanda İnşallah isteklerimize kavuşuruz.
İstersen degisebiliriz dersleri.senin bugunku calisacak olduklarin tam benlik...sen de bendekileri idare edersin iste
:))) Ay aman yıllar boyu bu üçünden çok çektim,kalsınn :)) Benimkiler de beni çıldırtmadan bu iş hayırlısıyla biter inşallah :))

Allah bagislasin CANlarimizi..nelerle buyutuyoruz.kaderleri guzel olur insaallah.nasil ezberlicem ben bu dersi ya.ezberim de hic yok.onca kafiz koca Kuran'i nasil ezberliyorlar anlamiyorum.ben iki satiri yapamiyorum.var mi ki kolsy bi yolu

Günaydın kızlar sabah erkenden kalktım Coğrafyadan ders çalışıp not aldım oğluşum uyaninca bırakmak zorunda kaldım .
Temizlik yapayım diyorum ama uykum var offf

Allah bagislasin CANlarimizi..nelerle buyutuyoruz.kaderleri guzel olur insaallah.nasil ezberlicem ben bu dersi ya.ezberim de hic yok.onca kafiz koca Kuran'i nasil ezberliyorlar anlamiyorum.ben iki satiri yapamiyorum.var mi ki kolsy bi yolu
Onların hafızaları çok kuvvetlidir ondan canım.Bir de bol bol ceviz yemek gerekiyor hafızayı güçlendirmek için Önce anlayarak okuyup sonra kendi kendine yüksek sesle ezber yaparsan kalıcı oluyor.Ben üniversitedeyken öyle yapardım.Koca koca paragrafları aklımda tutardım bu şekilde.Tarihi de o şekilde çalışmayı düşünüyorum

Himmm...youtube tan baktim simdi ezber tekniklerine.guzelk seyler var.bir de sana da soyleyeyim.ofkeli veya sinirliyken kullanmadiginiz elinizle gunluk islerinizi yapin diyor.ofke sifira iniyormus.kapi acmak dis fircalamak yada parmaklarimizla saymak gibi.islerinizi o elinize yaptirirsaniz ofke kontrolu yapmis olursunuz diyor.aklinda bulunsun:)

Canim bol bol ceviz yiyimce bol bol kalori oluyo ya..haksiz miyim

Gunaydin kizlar uyuyup kalmisim ya moralim bozuldu kizimla beraber kalkmk ders calisamadim ohh siz rrkenden kalkmissiniz bugun bir de kizimin asisi var insallah rahat gecer

Aa süper evet aklımın bir köşesinde bulunsun işe yarayabilir Teşekkür ederim canım.

Gunaydin kizlar uyuyup kalmisim ya moralim bozuldu kizimla beraber kalkmk ders calisamadim ohh siz rrkenden kalkmissiniz bugun bir de kizimin asisi var insallah rahat gecer
Gunaydin canim.bilsek kaldirirdik seni de:) gecmis olsun canim.asiya gitmeden once kalpol gibi bi agri kesici verirsen ateslenmez ve agri yapmaz canim

Aa süper evet aklımın bir köşesinde bulunsun işe yarayabilir Teşekkür ederim canım.

Evet canim.onemli degil.bir de su var.gunluk haftalik ve aylik uc kutu yapin diyor.yeni ezberlediklerinizi gunluk kutuya koyun tekrar edin diyor.gun icinde ara ara.biraz biliyorum dediklerinizi haftalik kutuya gecirin diyor.yine tekrar.artik biliyorum dediginiz olursa aylik kutuya koyun diyor.takilirsaniz gunluk kutuya geri donersiniz diyor.bende bunu deneyecegim.tabi kutulari cocuklarin gormemesi lazim:)

HImm bak bu da güzel yöntemmiş Evett aynen :) Gizli bir yere koyarsan bulamazlar ama:)

Bo
Sağol canım daha başlamadım. Temizliğe
Komsularim beni düşünmüyor ben mi onları düşüncem her Allah günü gürültü yapıyorlar malesef
Bosver canim o zaman komsulari.kisasa kisas dimi:)hem saat kac oldu kalksinlar artik.hos benim komsular uyuyo hala:)bence biran once temizligini bitir cok ayrintiya inmeden:)sonroturur calisirsin

[QUOTrasamam, post: 42991370, member: 430419"]Gunaydin kizlarrrr

Dun gece en sonunda tarih ıslamiyet once turk devletleri bitti :\ bende bittim.. Bugun soru cozecegim ve biraz mat yapacagim insallah[/QUOTE]
Hadi hayirlisi canim.iyi olmubitirdigin.unutmazsin ins..biz de tamzberden konusuyorduk

Gunaydin kizlarrrr

Dun gece en sonunda tarih ıslamiyet once turk devletleri bitti :\ bende bittim.. Bugun soru cozecegim ve biraz mat yapacagim insallah
Günaydın canım.Seni anlayabiliyorum tarih konusunda:) Bende bittim dün tarih çalışırken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…