Evli,Çocuklu 2016 KPSS çalışması

Günaydınn.Ben de hep ayrıntılı temizlik yapardım ama özellikle bu yıl bıraktım temizlik yapmayı.Sadece temiz yaşayabileceğimiz kadar yapıyorum artık.Çünkü ders çalışmak zaten çok yoruyor.Bir de fiziksel olarak iyice yorulmayalım:) Bu yıl bizim için çok önemli :KK66:
Kuzum sen uyumadin mi hic:)

images-10.jpeg
:)

Valla tatlım ben bugün matematik ve geometri çalışmayı düşünüyorum.Bir de zaman kalırsa biraz sayısal mantık bakabilirim :KK66: Senin programın ne tatlım?
Simdilik ogleye kadar uyumakti da uyku falan kalmadi sayende:) takildigin soru olursa sor bak tamammi?birlikte cozmeye calisiriz

Simdilik ogleye kadar uyumakti da uyku falan kalmadi sayende:) takildigin soru olursa sor bak tamammi?birlikte cozmeye calisiriz
Bence iyi olmuş canımmm :))) Sayemde hayallerine bir adım daha yaklaştın daha ne istiyorsun tatlımmm:KK48: :KK70:Sorarımmm canımm önce konuya bir bakayım da çözemediğim bir soru olursa sorarım sana burdan seni etiketleyerek olur mu :) Çok saol canım çok incesin:KK36::KK36::KK36:

Bence iyi olmuş canımmm :))) Sayemde hayallerine bir adım daha yaklaştın daha ne istiyorsun tatlımmm:KK48: :KK70:Sorarımmm canımm önce konuya bir bakayım da çözemediğim bir soru olursa sorarım sana burdan seni etiketleyerek olur mu :) Çok saol canım çok incesin:KK36::KK36::KK36:
Est..canim o senin inceligin:)

Bu arada

senin bebisinin cinciyeti belli olmadi mi daha canim merak ettim
Belli canım doktor erkek dedi :) İnşallah değişmez sonradan o kadar alışmışken.

Alan icin canim.fizik kimya biyoloji uclusu oluyor ya hani fen bilimleri...hi gicik uc ders var ya..hani pek hatta hic beceremedigimiz...anlatayimmi daha:)

Ay ay amann anladım canım :) Allah kolaylık versin hemde ne gıcıklar ama olsun çalıştıktan sonra hallolur inşallah

Belli canım doktor erkek dedi :) İnşallah değişmez sonradan o kadar alışmışken.

Ay ay amann anladım canım :) Allah kolaylık versin hemde ne gıcıklar ama olsun çalıştıktan sonra hallolur inşallah

Bi asker de sende var desene...iki de bende.ucu simdiden hazir:)
Kuzum ne kadar calissan da olmuyo ya.kac gundur biyoloji calisiyorum.daha fizik var kimya var...ooof:KK43: ne zormus ogretmen olmak:)

İstersen degisebiliriz dersleri.senin bugunku calisacak olduklarin tam benlik...sen de bendekileri idare edersin iste

X