- 1 Aralık 2012
- 1.208
- 1.356
hem evli hem çocuklusunzz vee yıllar sonra hem de!! helal olsunn sizee!! darısı başımıza :)
Günaydın kızlar.Bugün biraz daha iyiyim.Toparladım kendimi.Ösym'nin azizliğine uğradık ama yine de hiçbir şey imkansız değil.Daha çok hızlanırsak ve programlarımızı yeniden mayısa göre düzenlersek olmayacak iş değilOncelikle herkeze gunaydin kizlar evet motivasyona ihtiyacimiz var sagol canim yazin guzelmis ne yapalim calimaktan vaska caremiz de yok Allah goruyo biz emegimizi verelim bi sekilde aliriz karsiligini kizim uyurken Ben de biraz turkce calisim
Hoşgeldin canım.Allah senin de yardımcın olsun.Merhaba arkadaşlar; bende bu sene kpss ye hazırlanacagım. 18 aylık bir bebeğim var. Haftada 2 gün dershaneye gideceğim. Ben dersteyken babası ilgilenecek. İnşallah iyi olur. Onlisans bilgisayar prog. bölümüm
Hoşgeldin canım.Motivasyon için doğru yerdesinmerhabalar bende aranıza katıldım . bu sene yani 2016da kpssye girip zabıt katipliğine girmek istiyorum hem 3 yasında bir oglum var hem 19 haftalık hamileyim hemde çalışıyorumyani şurda mart ayına kadar ne kadar çok çalışsam o kadar iyi çok motive olmaya ihtiyacım var çoookk
Kızlar size bişey sorucam benim doğuştan beri bir hastalığım var yani geçici bir hastalık değil ben rapor alırsam ekpss girebilirmiyim acaba
Kızlar size bişey sorucam benim doğuştan beri bir hastalığım var yani geçici bir hastalık değil ben rapor alırsam ekpss girebilirmiyim acaba
Bende mutlak değere calisacam . kitaptan çalıştım bisi anlamadım video izliyorum. Kısa konuları bi günde bitirmeye calisacam. Problemleri bitirince tarih yada coğrafyayida alicam araya. Haftalık ve aylık plan yapmak lazım . bakalım konular kaçıncı ayda bitecek ona gore ilerlemek lazım ki onumuzu görelim.
Evet yeni bir plan yapmak gerekir kafam karisti sizce hangi ayda konulari bitirmemiz gerekir sonra bol soru cozumu kizim da uyudu bir kahve yapip tarihe baslayacagimBende mutlak değere calisacam . kitaptan çalıştım bisi anlamadım video izliyorum. Kısa konuları bi günde bitirmeye calisacam. Problemleri bitirince tarih yada coğrafyayida alicam araya. Haftalık ve aylık plan yapmak lazım . bakalım konular kaçıncı ayda bitecek ona gore ilerlemek lazım ki onumuzu görelim.
CAnım matemetik videolarını nerden izliyorsun? Ve memnun musun?Benim de ihtiyacım var da araştırma yapıyordum bu konuda.Bende mutlak değere calisacam . kitaptan çalıştım bisi anlamadım video izliyorum. Kısa konuları bi günde bitirmeye calisacam. Problemleri bitirince tarih yada coğrafyayida alicam araya. Haftalık ve aylık plan yapmak lazım . bakalım konular kaçıncı ayda bitecek ona gore ilerlemek lazım ki onumuzu görelim.
Canim tarihten ramazan yetkin izle.cok guzel anlatiyor.onunde de kitabi ac.ikisini bir yurut iyi oluyorKizlar tarihe nasil calisiyosunuz uzun uzun not aliyo musunuz