Evli,Çocuklu 2016 KPSS çalışması

Kizlar sizin icin okuyalim düsen motivasyonlar yukselsin

Merhaba;

42 yaşında bayanım.92 yılında Odtü İktisat 2.sınıftan not ortalaması nedeni ile atıldım.(malum gençlik)..Baba ısrarı sonrası onun işini sürdürmeye başladım..Erkek işi,işin şartları ağır..Mesleğin gereği olarak gelecek kaygısı ile Endüstriyel elektronik okudum..26 yaşında okul 1.olarak mezun oldum..Babamın vefatı sonrası tek başına 6 yıl işi sürdürdüm ama olmadı iflas ettim,beş parasız kaldım..Üstelik yeni oğlumuz olmuştu..5 yıl boyunca özel sektörde süründüm.Ya asgari ücret verirler , ya iflas ettim diye hor görürler , ya patron cahildir eğitimli olmanı komplex eder...Parayı veren düdüğü çalar misali ananı ağlatırlar kısacası..Adı üstünde İŞ VEREN..(Hoş ben de bi zamanlar öyleydim...)Geçen yaz 25 yıl önceki dershane matematik hocamla görüştüğümüzde " Kız sen neden Kpss'ye girmiyorsun , başarırsın dedi.." Şaka gibi,yaş sınırı yokmuş meğer artık..Karar verdim..Ama yürekten.Kurtuluş kapıdan gülümsüyordu ve ben kendi bileğimin hakkıyla içeriye buyur edecektim o kurtuluşu.Oğlumun geleceği için...Sınava 5 ay kala asgarti ücretle çalışmakta olduğum işimi bıraktım..(İçlerinden kıs kıs güldü patronlarım,bu yaştan sonra kendini kandırıyor diye ) Dershaneye gittim..Matematik temelim iyiydi..Güvendiğim de matematikti zaten..Oğlum 5.5 yaşında ya haliyle çok düzenli , s,stemli çalıştığımı söyleyemem ama bildiğim tek bir şey var ..İ N A N D I M .Çevremdekiler hayal kurma sonra yıkılırsın dediler..Ya olmazsa diye ama desteklediler de hep..Bu büyük ikramiyenin çıkması gibi bi şey değil ki bu benim elimde ve ben bunu başarıcam dedim hep.

Ve sınaaaav...Sorular alışılmışın dışında ..Matematik zor..Vatandaşlıktan müfredatımız dışı sorular..Türkçede birbirine yakın cevaplar..Son 1 saat kaydı hayatım kaygısıyla soruları nasıl işaretlediğimi hatırlamıyorum ve ağlayarak çıktım sınavdan..Cevaplar açıklandı..85-93 arası bir net gelecek..Ben inandım ve kurtardım geleceğimi allahın izniyle...Çok zor değil.Severek çalışırsanız,çalışmaktan zevk alırsanız inanın zor değil.

Oncelikle herkeze gunaydin kizlar evet motivasyona ihtiyacimiz var sagol canim yazin guzelmis ne yapalim calimaktan vaska caremiz de yok Allah goruyo biz emegimizi verelim bi sekilde aliriz karsiligini kizim uyurken Ben de biraz turkce calisim
Günaydın kızlar.Bugün biraz daha iyiyim.Toparladım kendimi.Ösym'nin azizliğine uğradık ama yine de hiçbir şey imkansız değil.Daha çok hızlanırsak ve programlarımızı yeniden mayısa göre düzenlersek olmayacak iş değil Ben bir kere bu yola baş koydum.İnanarak devam edeceğim.Ne yapayım çünkü başka çarem yok.Özel sektöre dönmek zorunda kalıp tekrar mutsuz olmak istemiyorum.Dişimi sıkıp bu sınavı kazanacağım,kazanacağız inşallah kızlar.Yeter ki inanalım

Merhaba arkadaşlar; bende bu sene kpss ye hazırlanacagım. 18 aylık bir bebeğim var. Haftada 2 gün dershaneye gideceğim. Ben dersteyken babası ilgilenecek. İnşallah iyi olur. Onlisans bilgisayar prog. bölümüm

merhabalar bende aranıza katıldım . bu sene yani 2016da kpssye girip zabıt katipliğine girmek istiyorum hem 3 yasında bir oglum var hem 19 haftalık hamileyim hemde çalışıyorum yani şurda mart ayına kadar ne kadar çok çalışsam o kadar iyi çok motive olmaya ihtiyacım var çoookk

Merhaba arkadaşlar; bende bu sene kpss ye hazırlanacagım. 18 aylık bir bebeğim var. Haftada 2 gün dershaneye gideceğim. Ben dersteyken babası ilgilenecek. İnşallah iyi olur. Onlisans bilgisayar prog. bölümüm
Hoşgeldin canım.Allah senin de yardımcın olsun.
Hoşgeldin canım.Motivasyon için doğru yerdesin Ben de hamile olarak çalışıyorum ve martın sonuna kadar bitirmem lazım her şeyi.Yani 5 ayımız var.Artık elimizden geleni yapacağız.Allah yardımcımız olsun.

Kızlar size bişey sorucam benim doğuştan beri bir hastalığım var yani geçici bir hastalık değil ben rapor alırsam ekpss girebilirmiyim acaba

Kızlar size bişey sorucam benim doğuştan beri bir hastalığım var yani geçici bir hastalık değil ben rapor alırsam ekpss girebilirmiyim acaba

Osym yi ararsan daha saglikli bilgi alirsin cnm.. Benimde mesela kredi puanlarimla ilgili sıkıntım vardi herkes bisey soyledi ki osym cagri merkezini bi aradim apayri sey soyledi bana ...
Bencr orayi ara sor cnm

KPSS ye girebilirsiniz bence ama kurumların kendi sinavlari oluyorlar sağlık durumlarını soruyor bazıları . belki onlarda problem olur .

Bende mutlak değere calisacam . kitaptan çalıştım bisi anlamadım video izliyorum. Kısa konuları bi günde bitirmeye calisacam. Problemleri bitirince tarih yada coğrafyayida alicam araya. Haftalık ve aylık plan yapmak lazım . bakalım konular kaçıncı ayda bitecek ona gore ilerlemek lazım ki onumuzu görelim.

Ben tarihle ilerliyorum bu aralar digerlerine bakmaya vaktim de kalmiyor ki :/ kitap siparisi vermistim onuda bekliyorum soru bankasi ve paragraf anlatim uzerine aldim

Kizlar umitsizlige dusmeyin.erkene alinmasi bizi daha da motive etsin.birer saat daha az uyusak birsey olmaz degilmi?cocugu olanlar icin diyorum.bende cok uzuldum dunden beri.hayirlisi olsun hepimiz icin.belki bu yil boylesi iyi olur bizim icin...

Evet yeni bir plan yapmak gerekir kafam karisti sizce hangi ayda konulari bitirmemiz gerekir sonra bol soru cozumu kizim da uyudu bir kahve yapip tarihe baslayacagim

Canim merak ettim dogustan saglik sorunum var demissin.ozel degilse sorununne ki..hani e kpssye girecek kadar

CAnım matemetik videolarını nerden izliyorsun? Ve memnun musun?Benim de ihtiyacım var da araştırma yapıyordum bu konuda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…