Evli,Çocuklu 2016 KPSS çalışması

Canimsadece okuyarak daha az verimli olur.video gorerek duyarak okuyarak yazarak:)
Tatlım ben de ramazan yetginin videolarına başlayacağım.İnternetten sipariş verdim videolarını yüklemesini beklemeyeyim dedim :) Bu arada evveliyattan hazırlanıyorum ben de tarihe.Videolar bencede çok işe yarayacak :KK66:

Osym yi ararsan daha saglikli bilgi alirsin cnm.. Benimde mesela kredi puanlarimla ilgili sıkıntım vardi herkes bisey soyledi ki osym cagri merkezini bi aradim apayri sey soyledi bana ...
Bencr orayi ara sor cnm
Tamam canım Sağol arayacağım ; )
KPSS ye girebilirsiniz bence ama kurumların kendi sinavlari oluyorlar sağlık durumlarını soruyor bazıları . belki onlarda problem olur .
bende rapor alarak sınava girmek istiyorum mesela bende iki üç katlı okul binalarına çıkamıyorum yoruluyorum :KK43:

Canim merak ettim dogustan saglik sorunum var demissin.ozel degilse sorununne ki..hani e kpssye girecek kadar
kalp hastasıyım canım ileri derecede

Tamam canım Sağol arayacağım ; )
bende rapor alarak sınava girmek istiyorum mesela bende iki üç katlı okul binalarına çıkamıyorum yoruluyorum :KK43:

kalp hastasıyım canım ileri derecede

Çok geçmiş olsun canım,Allah yardımcın olsun,şifa versin inşallah...Ösym'yi ara bencede,mutlaka bir çözüm yolu bulacaklardır.

6496952014.jpg

Amin sağol canım bilgi almak için arayacağım :KK66:
Canim cok gecmis olsun.iki sinavin da sorularina bi bak bakalim hangisi sana daha iyi gelecek.bir de osymyi ara bence de.iyice ogren ayrintisini.icerigini.farklarini.sonrasini...ekpss sonrasinda engelli olarak ataniyorsun degil mi ben mi yanlis biliuyorum yoksa

Tatlım ben de ramazan yetginin videolarına başlayacağım.İnternetten sipariş verdim videolarını yüklemesini beklemeyeyim dedim :) Bu arada evveliyattan hazırlanıyorum ben de tarihe.Videolar bencede çok işe yarayacak :KK66:
Ramazan yetkinin video paketi ne kadar canim ucreti...

Ay bugün hiç çalışamadım doğru dürüst zaten evde misafirler var boş zamanımda yeni konuya geçeyim dedim (video ile çalışıyorum) ki pc min sarjı bozuldu:KK34:Cok az soru çözebildim sadece Türkçe den :cry:

42 lira canım,zeka küpü kitapları sitesinden aldım :KK66:
Ben de istiyorum o hocanin konu anlatimini.ama esim istemiyor iste.elindeki kaynaklar yeter diyor.kiymetini bil canim:)umarim faydasi olur.guzel anlatiyor cunku.tarih evveliyat nasil ondan aldirabilirim belki

Canim cok gecmis olsun.iki sinavin da sorularina bi bak bakalim hangisi sana daha iyi gelecek.bir de osymyi ara bence de.iyice ogren ayrintisini.icerigini.farklarini.sonrasini...ekpss sonrasinda engelli olarak ataniyorsun degil mi ben mi yanlis biliuyorum yoksa
Bende tam olarak bilmiyorumki :110:
Eşime söyledim arayacağız beraber

Ben de istiyorum o hocanin konu anlatimini.ama esim istemiyor iste.elindeki kaynaklar yeter diyor.kiymetini bil canim:)umarim faydasi olur.guzel anlatiyor cunku.tarih evveliyat nasil ondan aldirabilirim belki
Ay canımm sen şimdi öyle dedin ya üzüldüm ama :KK43: Niye istemiyor sonuçta kaz gelecek yerden tavuk esirgememek lazım.Belki ikna edersin canını sıkma hemen canım.Valla şöyle söyleyeyim tarihe bir tek bu kitaptan çalışırsak yeter bence. Çünkü zaten hep sorulabilecek tarzda ayrıntıya yeteri kadar yer vermiş.Ben çok memnunum.Bu arada ramazan hocanın videolarını benim hocam başlığı altında youtube den ücretsiz izleyebilirsin.İlla dvd almaya gerek yok canım benim tamam mı kolay gelsin.İnşallah eşini ikna edersin :KK66:

Merhabalar kızlar.Bugün yine konu çalışmakla geçti.Bende 60 tane coğrafyadan soru çözebildim sadece.Hayırlısı bakalım.

Kızlar benimde 4 aylık bir kızım var .lisanstan hazırlanacak bu yıl.birbirimize destek olalım .ev işi çocuk sınav .. Allah hepimizin yardımcısı olsun

Günaydın kızlar dün mutlak değer çalıştım 50 soru cozdum video izledim ama tam oturmadı esitsizlikler özelliklerini karistiriyorum . bi konuyu çalışmak iki günü mu alıyor of ya

Günaydın kızlar dün mutlak değer çalıştım 50 soru cozdum video izledim ama tam oturmadı esitsizlikler özelliklerini karistiriyorum . bi konuyu çalışmak iki günü mu alıyor of ya
Günaydın canım çözümlü matematik soru bankasından da çalışırsan daha çok pekişir.Yargı bu konuda iyidir :KK66:

X