Aynen ya ben yeni bir taktik yaptim :)
Ig'de kendime yeni bir hesap açtım sadece kpss ile ilgili. not alırken uzun tablolar vs olursa fotoyu çekip yüklüyorum oraya deftere de not alıyorum ig de diye bakmam gerektiğinde ordan bakicam artık
Bu arada orada bu şekilde çok sayfa var bilgi paylaşımı çok oluyor kullanmayanlara - kendini kaptirmayacagina inanıyorsa- tavsiye ederim :)
Ig'de kendime yeni bir hesap açtım sadece kpss ile ilgili. not alırken uzun tablolar vs olursa fotoyu çekip yüklüyorum oraya deftere de not alıyorum ig de diye bakmam gerektiğinde ordan bakicam artık
Bu arada orada bu şekilde çok sayfa var bilgi paylaşımı çok oluyor kullanmayanlara - kendini kaptirmayacagina inanıyorsa- tavsiye ederim :)
Günaydın tatlımBayanlar uyanin sabah olducalisilacak dunya kadar ders var hadi
Türkçeden 100 soru çözebildim bugün sadece babam ameliyat oldu evde de misafirler var fırsatım olmadı.
Ig dediğin İnstagram mı? Ay valla çok hoşsun canım yaHiç aklıma gelmezdi :) O şekilde akılda kalıcı oluyor mu peki tatlım ?
cok iyi fikirmis yaa hem bos zamanlarinda bakarsin tekrar olur.
Evet cnm bende gordum bikacini takip ediyorum deli gibi ders calisiyolar gunde 400 soru fln... Gorunce moralim bozuluyor:/
Nasıl yani?Lisans 2 temmuz değil miydi?Kizlar kpss sinav tarihleri belli olmus.gy gk 22mayis alan bilgisi 24 temmuz.hayirli olsun hepimize
Nasıl yani?Lisans 2 temmuz değil miydi?
Valla lisanslar için bu pek hayırlı haber olmadı...Resmen insan hayatıyla oynama buKizlar kpss sinav tarihleri belli olmus.gy gk 22mayis alan bilgisi 24 temmuz.hayirli olsun hepimize
Kimler lisans kizlar??