Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kimler lisans kizlar??
ben de lisansım şimdi öğrendim ve cidden tokat gibi geldi koskoca iki ay uçup gitti elimizden!!!Kimler lisans kizlar??
Ben de lisansım.Çocuk oyuncağına döndürdüler resmen.7 ayda konular zaten yetişir ama bol bol soru ve bol bol deneme çözmeye zaman kalması çok zor.Konular da çok fazlalaştı zaten.Bunun adına mağdur etme denir başka hiçbir şey değil.Daha dershaneler bile doğru düzgün derslere başlamadılar.Bilmiyorlar mıydı sanki kpss dönemine eylül ekim gibi başlanılıyor hep.Bütün planlar yapılmış,gelmişiz ekimin ortasına,hop sen sınav tarihini öne alıyorsun.Çocuk oyuncağı mı bu? 2 temmuz diye açıkladığın bu sınavı,o gün niye 22 mayıs diye açıklamıyorsun?Bunca insanı ne diye mağdur ediyorsun?Hepsini Allah bildiği gibi yapsın.Kimler lisans kizlar??
Ben de lisansım.Çocuk oyuncağına döndürdüler resmen.7 ayda konular zaten yetişir ama bol bol soru ve bol bol deneme çözmeye zaman kalması çok zor.Konular da çok fazlalaştı zaten.Bunun adına mağdur etme denir başka hiçbir şey değil.Daha dershaneler bile doğru düzgün derslere başlamadılar.Bilmiyorlar mıydı sanki kpss dönemine eylül ekim gibi başlanılıyor hep.Bütün planlar yapılmış,gelmişiz ekimin ortasına,hop sen sınav tarihini öne alıyorsun.Çocuk oyuncağı mı bu? 2 temmuz diye açıkladığın bu sınavı,o gün niye 22 mayıs diye açıklamıyorsun?Bunca insanı ne diye mağdur ediyorsun?Hepsini Allah bildiği gibi yapsın.
Yok tatlım gidecektim de sonradan kışın yollarda hamile hamile zor olur diye düşünerek vazgeçtim.Şuan bütün hayallerim suya düşmüş gibi hissediyorumÇünkü martın sonunda inşallah bebeğimi bekliyorum,toparlanmam nisan sonu mayıs başını bulacaktı.Marta kadar tüm konuları bitirip mayıstan sonra bol soru ve deneme çözmeyi planlıyordum.Ama şimdi soru çözmeye pek vakit kalmayacak gibi.Çok üzgünümcanım dersaneye gidecekmiydin.. eğer gitmeyeceksen dersaneye gitmeryi düşünsen daha mı iyi olur acaba.. zamanını planlamak açısından
Cnm inş ya ,bebeğim kolik 4gozle bekliyorum 3ayınn dolmasını ..gece gunduz doğruduzgun uyumuyor bebik :)kıyamıyorumda kıvranıyor sancıdanOncelikle gozunuz aydin canmmm herseyden onmlisi bebisinbsuan bunlari dusynup uzulme daha cok erken senn icin bebeginin aana ihtiyaci cok ...ilk uc ay zir virz snra rahtlarsin i zamn iyice asilirsin neden olmasin simdide eger bebegin huysuz bi bebs degilse arada vak ana kendini bunaltmadan benim nacizane fikrim bu. Tekratdan bebisine saglikli omurlrr aanda gecmis olsun
Ben lisansım uzuldum bu duruma cok (şimdi ben soracaktım kimler lisans?
Ben öğretmenim lisanstan gırıcem çok. Uzuldum ya ,planlar suya duştu ıyımıKimler lisans kizlar??