Evli,Çocuklu 2016 KPSS çalışması

selam kızlar bu öne çekme kötü oldu ya bende lisansım.bu arada ayugrasamam ayugrasamam benim mattan köklü sayılar ve çarpanlara ayırma bitti tarihtende islamiyet öncesi türk tarihi ve türk islam tarihi bitti

Kimler lisans kizlar??
Ben de lisansım.Çocuk oyuncağına döndürdüler resmen.7 ayda konular zaten yetişir ama bol bol soru ve bol bol deneme çözmeye zaman kalması çok zor.Konular da çok fazlalaştı zaten.Bunun adına mağdur etme denir başka hiçbir şey değil.Daha dershaneler bile doğru düzgün derslere başlamadılar.Bilmiyorlar mıydı sanki kpss dönemine eylül ekim gibi başlanılıyor hep.Bütün planlar yapılmış,gelmişiz ekimin ortasına,hop sen sınav tarihini öne alıyorsun.Çocuk oyuncağı mı bu? 2 temmuz diye açıkladığın bu sınavı,o gün niye 22 mayıs diye açıklamıyorsun?Bunca insanı ne diye mağdur ediyorsun?Hepsini Allah bildiği gibi yapsın.

Ben de lisansım.Çocuk oyuncağına döndürdüler resmen.7 ayda konular zaten yetişir ama bol bol soru ve bol bol deneme çözmeye zaman kalması çok zor.Konular da çok fazlalaştı zaten.Bunun adına mağdur etme denir başka hiçbir şey değil.Daha dershaneler bile doğru düzgün derslere başlamadılar.Bilmiyorlar mıydı sanki kpss dönemine eylül ekim gibi başlanılıyor hep.Bütün planlar yapılmış,gelmişiz ekimin ortasına,hop sen sınav tarihini öne alıyorsun.Çocuk oyuncağı mı bu? 2 temmuz diye açıkladığın bu sınavı,o gün niye 22 mayıs diye açıklamıyorsun?Bunca insanı ne diye mağdur ediyorsun?Hepsini Allah bildiği gibi yapsın.

canım dersaneye gidecekmiydin.. eğer gitmeyeceksen dersaneye gitmeryi düşünsen daha mı iyi olur acaba.. zamanını planlamak açısından

canım dersaneye gidecekmiydin.. eğer gitmeyeceksen dersaneye gitmeryi düşünsen daha mı iyi olur acaba.. zamanını planlamak açısından
Yok tatlım gidecektim de sonradan kışın yollarda hamile hamile zor olur diye düşünerek vazgeçtim.Şuan bütün hayallerim suya düşmüş gibi hissediyorum:KK42:Çünkü martın sonunda inşallah bebeğimi bekliyorum,toparlanmam nisan sonu mayıs başını bulacaktı.Marta kadar tüm konuları bitirip mayıstan sonra bol soru ve deneme çözmeyi planlıyordum.Ama şimdi soru çözmeye pek vakit kalmayacak gibi.Çok üzgünüm:KK42::KK42::KK42::KK42:

Sınavın 22 mayısa alındığını duyduğumdan beri ağlıyorum:KK42::KK42::KK61::KK61::KK61:Çok sıkıntıya düştüm şuan.Bu yılda mı hayallerime veda edeceğim şimdi :KK42::KK42: 2014 sınavı da evlilik aşamalarından dolayı gitmişti.Şimdi de Allah yokluğunu göstermesin çok şükür de bebek olduğundan çalışmalar yeterli olmayacak.Çünkü bizim bölümde kadrolar çok az ve puanlar ilk atamada 89-90 ve 90+ son atamalarda da 86 85 e kadar düşüyor.Tabi bu puanlar yıllara göre de değişebilir.Tarih dersi çok emek istiyor bu yıl :110:Ne yapacağımı şaşırdım,tüm planlarım alt üst oldu:110::110::mad::mad:

Oncelikle gozunuz aydin canmmm herseyden onmlisi bebisinbsuan bunlari dusynup uzulme daha cok erken senn icin bebeginin aana ihtiyaci cok ...ilk uc ay zir virz snra rahtlarsin i zamn iyice asilirsin neden olmasin simdide eger bebegin huysuz bi bebs degilse arada vak ana kendini bunaltmadan benim nacizane fikrim bu. Tekratdan bebisine saglikli omurlrr aanda gecmis olsun :emir_bebek::KK15::KK15::KK15:
Cnm inş ya ,bebeğim kolik :KK43:4gozle bekliyorum 3ayınn dolmasını ..gece gunduz doğruduzgun uyumuyor bebik :)kıyamıyorumda kıvranıyor sancıdan
Hayırlısı dıyelım

Selam kızlar bu kadar kasmayin kendinizi ya yinede zamanınız var Allah yardımcınız olsun
İki gündür bende giremiyorum bitkinim nedense bugün yine Türkçeden 43 soru çözdüm ( paragraf sorusu )
Doğru 24 yalnis 9 çıktı sizce nasıl ilk başlangıç olarak

Ben de lisansim disardaydim simdi ogrendim acayip sefkim kirildi cocukla nasil yetistircez of ya acaba bosa mi kurek cekecez yine sogudum bir an

Gercekten Allah bildikleri gibi yapsin ya bize de yazik nelerden fedakarlik ediyoruz esim isten geliyo dogru durust onunla ilgilenmiyorum cocugum keza oyle eksik kaliyo bunlar hak ekim bitmek uzere yaptillari seylere bakin ya

Ben bimere dilekçe göndereceğim bu durum için e devletten.Mağduriyetimizi dile getireceğim.Sessiz kalmak istemiyorum bu duruma.Ruhen çökmüş durumdayım :KK43:

TÜRKÇE Konuları | Bitirenler

1- Sözcükte Anlam : A adi_sevda @ayugrasamam sererbah sererbah @handanww@elfeks

2-Cümlede Anlam : A adi_sevda @sererbah ayugrasamam ayugrasamam @elfeks@duruyar2008

3-Paragrafta Anlam : A adi_sevda @ayugrasamam

4-Anlatım Bozuklukları : A adi_sevda

5-Ses Bilgisi

6-Yapı Bilgisi

7-Sözcük Bilgisi

8-Cümle Bilgisi

9-Yazım Kuralları. : A adi_sevda

10-Noktalama İşaretleri : A adi_sevda

11-Sözel Mantık : A adi_sevda

MATEMATİK Konuları

1-Temel Kavramlar: ayugrasamam ayugrasamam @adi_sevda elfeks elfeks @duruyar2008

2-Sayılar : ayugrasamam ayugrasamam @adi_sevda elfeks elfeks @duruyar2008

3-Bölme ve Bölünebilme kuralları. : A adi_sevda @elfeks@duruyar2008

4-Asal Çarpanlarına ayırma, EBOB-EKOK@adi_sevda@duruyar2008@elfeks

5-Birinci Dereceden Denklemler

6-Rasyonel Sayılar : A adi_sevda @ayugrasamam@duruyar2008

7-Eşitsizlik, Mutlak değer D dlksbr2005

8-Üslü sayılar D dlksbr2005 A adi_sevda

9-Köklü sayılar D dlksbr2005

10-Çarpanlara ayırma D dlksbr2005

11-Oran-orantı A adi_sevda

12-Problemler

13-Kümeler

14-İşlem ve Modüler Aritmetik

15-Permütasyon, Kombinasyon ve Olasılık

16-Tablo ve Grafikler

17-Sayısal Mantık Problemleri

GEOMETRİ Konuları

1-Geometrik Kavramlar ve Doğruda açılar

2-Çokgenler ve Dörtgenler

3-Çember ve Daire

4-Analitik Geometri

5-Katı Cisimler

TARİH Konuları

1-İslamiyet Öncesi Türk Tarihi elfeks elfeks
ayugrasamam ayugrasamam D dlksbr2005
2-Türk – İslam Tarihi D dlksbr2005

3-Osmanlı Tarihi

4-Osmanlı Yenileşme ve Demokratikleşme Hareketleri

5-Avrupa’da Yaşanan Gelişmeler ve Bu Gelişmelerin Türk-İslam Dünyasına Etkileri

6-XX. Yüzyılda Osmanlı Devleti

7-Kurtuluş Savası’nın Hazırlık Dönemi

8-Kurtuluş Savaşı Muharebeler ve Antlaşmalar Dönemi

9-Atatürk ilke ve İnkılapları

10-Atatürk Dönemi Türk Dış Politikası

11-Çağdaş Türk ve Dünya Tarihi

COĞRAFYA Konuları

1-Coğrafi Konum ve Türkiye’nin Coğrafi Konumu elfeks elfeks

2-Türkiye’nin Yer şekilleri ve Özellikleri

3-Türkiye’nin İklimi ve Bitki Örtüsü Lindaa1 Lindaa1

4-Türkiye’de Nüfus ve Yerleşme

5-Türkiye’nin Ekonomik Coğrafyası

6-Türkiye’de Madenler, Enerji Kaynakları ve Sanayi

7-Türkiye’de Ulaşım, Ticaret ve Turizm

8-Türkiye’nin Coğrafi Bölgeleri

9-Bölgesel Kalkınma Projeleri

VATANDAŞLIK Konuları

1-Hukukun Temel Kavramları

2-Devlet Biçimleri ve Hükümet Sistemleri

3-Anayasa Hukukuna Giriş, Temel Kavramlar ve Türk Anayasa Tarihi

4-1982 Anayasası’nın Temel İlkeleri

5-Yasama

6-Yürütme

7-Yargı

8-Temel Hak ve Hürriyetler

9-İdare Hukuku

10-Uluslararası Kuruluşlar

11-Güncel OlaylarOlaylar

COZULEN SORU SAYİSİ

Türkçe : ayugrasamam ayugrasamam 245@sererbah 75 handanww handanww 177 A adi_sevda 58 elfeks elfeks 162 Lindaa1 Lindaa1 220

Matematik. : A adi_sevda 302 ayugrasamam ayugrasamam 370 sererbah sererbah 155
elfeks elfeks 363 D dlksbr2005 60
Geometri: esraserhat esraserhat 20
Tarih. : ayugrasamam ayugrasamam 55 elfeks elfeks 50 naydin naydin 30
Coğrafya. : Lindaa1 Lindaa1 140 naydin naydin 35
Vatandaşlık

Benimde Türkçe de paragraf
Tarihte de Türk İslam tarihi bitti.Coğrafyadan da 100 soru çözüldü bugün.

X