Kpss lisans giris yerleri aciklanmis kizlar :/ hadi hayirlisi hakkinizda...
Herkes yoğum şekilde çalışıyor sanırım. Herkese başarılar.Buralar sessiz.... kizlar 22Mayista Allah yardimciniz olsun.. Basarilar..
Slm kızlar uzun bir süre yoktum kalan günleri nasıl değerlendirelim ne önerirsiniz
Yok canım lisans.Onlisans miydin cnm sen??
Yok canım lisans.
Nette mi canım o kartlar nasıl ulaşabilirimO zaman deneme ve soru coz guncellere goz at cnm.. 2016 guncellerini 450 kart yapilmis hali var ya hem gorselli fln onlari gozden gecir cnm cok iyi onlar..
Ben indirdim faceden..kpss sayfalarina uyeyim cnm analiz hoca guncel bilgi kartlari yaz bulamassan ben sana mail atarimNette mi canım o kartlar nasıl ulaşabilirim
Didos nasıl gidiyor canım son çalışmalarımız artık sinavlarimiz istediğimiz geçer inşallah yaakızlar merhaba,
saat 3:30, biraz uyuyup uyandım.çağdaş türk dünya tarihi tekrar yapıyorum
sonra gk+gy deneme sınavı inşallah.
kızlar uyanıp mızmızlanmazsa tabi
İnş moralimiz bozuk olarak gelmeyizPazar aksami biz onlisans olarak degerlendirmelerinizk bekliyoruz kizlarrr
Didos nasıl gidiyor canım son çalışmalarımız artık sinavlarimiz istediğimiz geçer inşallah yaa
Pazar aksami biz onlisans olarak degerlendirmelerinizk bekliyoruz kizlarrr
İnş moralimiz bozuk olarak gelmeyiz
vatandaşlık
pegem akademi- erdem cömert
öneriyorum arkadaşlar.
inşallah canım ama bugün moralim çook bozuk annemi çağırdım kızlara baksın test çözeyim diye.İnsallah 2018 e gerek kalmaz didos bu sene halledersin.. Lisanslilari okudum gecen hep 33 34 yaslarinda atanmislar.. Biz 30 civariyiz hala daha acabaliyiz kendi adima :/ Rabbim hayirlisini nasip etsin
Canimm bildiklerinide unutcaksin sinirle stresle.seni cok ii anlayabiliyorum sakin olmak zorundssin ama .sene boyunca cirpindik durduk guzel dusunelim insa kalbini ferah tutinşallah canım ama bugün moralim çook bozuk annemi çağırdım kızlara baksın test çözeyim diye.
gelmesi zaten 15:30 u buldu.bir de yanında 2 yeğenimi getirmiş.
oldu mu bugün 4 çocuk.dikkatim dağılıyor.
uyuyan benim bebeler de gürültüden uyuyamıyor.
aldım kafamı önüme yiyorum ha bire.....