Evli,Çocuklu 2016 KPSS çalışması

Didos minikkalbim ve yarin sinava girecek tum kizlar Rabbim yar ve yardimciniz olsun insallah emekleriniz zayii olmasin insallah basarilar

Canimm bildiklerinide unutcaksin sinirle stresle.seni cok ii anlayabiliyorum sakin olmak zorundssin ama .sene boyunca cirpindik durduk guzel dusunelim insa kalbini ferah tut

evet sorma.tv den oyun oynayacağız diye interneti de götürdüler sıpalar.ben de yattım uyudum.
uyudum da biraz kendime geldim. :)))

Didos minikalbim elmas esra hakimehnm ayna allah hepimizin ysrdimcisi olsun insa sakin sakin sorularimizi cozup cikcaz.gerisi allaha tevekkul

Rabbim kimsenin emegini bosa goturmesin

sağol canım.Allah razı olsun.yarın sınava girecek kızlara ben de başarılar dilerim.

Didos minikkalbim ve yarin sinava girecek tum kizlar Rabbim yar ve yardimciniz olsun insallah emekleriniz zayii olmasin insallah basarilar

teşekkür ederim güzelim.

bu arada kandiliniz mübarek olsun kızlar.
dularımız kabul olsun.Rabbim hakkımızda hayırlısını versin.

Kızlar sınavlarınız nasıl geçti matematik istediğim gibi geçmedi biraz ona üzüldüm ama yapacak bişey yok umarım diğerlerinden çok yanlış çıkmaz

Türkçe ilk defa zor geldi bana.Tarih kolay diyebilirim en çok güncel konulara odaklanmıştım en zor şeyleri çalıştığım halde onlardan 1 tane bile gelmedi.Düşünen adam heykeli ile obamanın sorusuna yanlış cevap verdim.

onediodan link veriyorum onedio kısmını silip kadınlar kulübü yazıyor otomatik olarak ne ilginç benden kaynaklı değil acaba diğer sitelerden link veremiyor muyuz?

Kızlar sınavlarınız nasıl geçti matematik istediğim gibi geçmedi biraz ona üzüldüm ama yapacak bişey yok umarım diğerlerinden çok yanlış çıkmaz

ben hiç mat yapamadım :KK43:((
diğerleri fena değil
ehh barajı anca geçerim herhalde

Türkçe ilk defa zor geldi bana.Tarih kolay diyebilirim en çok güncel konulara odaklanmıştım en zor şeyleri çalıştığım halde onlardan 1 tane bile gelmedi.Düşünen adam heykeli ile obamanın sorusuna yanlış cevap verdim.

türkçe fena değildi.coğrafya birkaç soru tam kazıktı.
günceli bende yapamadım.
tarihte cihannümayı hangi çelebiydi o diye baya bi düşündüm :)))

D didos86 nerelerdesin cnm?? Nasildi sinav? Kizlarrrr ses verin!!!

burdayım güzelim.
hayatımda bazı gelişmeler var.
malesefki olumsuz gelişme bunlar.
ruh haim berbat.
sınavda bitti kendimi boşlukta hissediyorum.
afedersiniz m.l a bağladım

Ya neden kimse yok :mad:
ne zamandır foruma gelemedim güzelim.misafirlerim vardı.
bir de hayırsız koca + 2 çocuk var
bir de bendeniz psikolojik deli didos var.
ev cümbüş, bana beklerim :)))

bende kendime ekime kadar tatil verdim gezicem aileme çocuklarıma vakit ayircam sonra baktım sonuç da kötü olursa sağlam adımlarla tekrar başlarım derse çocuklar da biraz büyümüş olur o kadar beni yormazlar diye ümit ediyorum.evli çocuklu olup da ders çalışmak gerçekten zor allah emek verenlerin karşılığını versin bi de o kadar çalışıp bişey elde edememek uzuyor insanı ama bi söz var eğer istediğin olmuyorsa daha iyisi olacagindandir diye böyle düşünüp rahatlamak lazim

Uzulme cnm D didos86 Allahin vardir elbet bir plani :/ Kolay degil elbet ama yapacak bisey yok bakalim hele sonuclar aciklansin..Lisanstan giren ve cok ciddi saglam hazirlananlar da da cok sıkıntılar var instagram dan takip ediyordum herkes yikilmis durumda :KK43: Rabbim emekleri zayii etmez insallah bakalim sabredelim ne cikacak :KK43:

Kızlaar merhaba, bi ara bu topikte yazıp bebisle yurutemeyecegimi anlayip bırakmıştım KPSS hazırlanmyi, nitekim girmedim de sınava bu yüzden, neler yaptınız bakalım inş hepinizinki güzel geçmiştir, sınav zor muydu nasildi

kızlar merhabalar,
umarım hepiniz iyisinizdir.
bugün sonuçlar açıklanıyor.
sonuçları yazalım bakalım kimler neler yapabilmiş.
beni sorarsanız 70 civarı bir puan bekliyorum :sinirli:
ne yapalım hayırlısı artık...

Slm kızlar bir yasında bir kızım var. Gece saat başı uyanıyor gündü dibimden ayrılmıyor. Daha önceki senelerde de girdim KPSS ye fakat bir halt olmadı. Bu son şansım deyip bu yıl adam akıllı çalışıp girmek istiyorum. Çok çabuk sıkılıyorum ancak. Türkçeden dilbilgisi Hariç konuları bitirdim. Matematige geçtim ancak düzenli calisamiyorum bi konuyu bitirmem bazen bir hafta sürüyor. İnşallah hep birlikte bu zorlu sureci alnimizin akıyla başarıriz.
bende çoook sıkılıyorum ama yapmam lazım diye diye bi bakıyorum sayfa yazmısım. çalısmamız lazım baska sansımız yok

X