Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canimm bildiklerinide unutcaksin sinirle stresle.seni cok ii anlayabiliyorum sakin olmak zorundssin ama .sene boyunca cirpindik durduk guzel dusunelim insa kalbini ferah tut
Didos minikalbim elmas esra hakimehnm ayna allah hepimizin ysrdimcisi olsun insa sakin sakin sorularimizi cozup cikcaz.gerisi allaha tevekkul
Rabbim kimsenin emegini bosa goturmesin
Didos minikkalbim ve yarin sinava girecek tum kizlar Rabbim yar ve yardimciniz olsun insallah emekleriniz zayii olmasin insallah basarilar
Linkten nedense bende açılmadı kimmiş bu herkesin bahsettiği düşünen adam yahttp://kadinlarkulubu.com/haber/dun...urkiye-oldugunu-kanitlayan-16-fotograf-602140
Aylar önce bunu okumuştum düşünen adam heykeli sorusunu yaptım teşekkürler onedio
RodinLinkten nedense bende açılmadı kimmiş bu herkesin bahsettiği düşünen adam ya
Kızlar sınavlarınız nasıl geçti matematik istediğim gibi geçmedi biraz ona üzüldüm ama yapacak bişey yok umarım diğerlerinden çok yanlış çıkmaz
Türkçe ilk defa zor geldi bana.Tarih kolay diyebilirim en çok güncel konulara odaklanmıştım en zor şeyleri çalıştığım halde onlardan 1 tane bile gelmedi.Düşünen adam heykeli ile obamanın sorusuna yanlış cevap verdim.
ne zamandır foruma gelemedim güzelim.misafirlerim vardı.Ya neden kimse yok
bende çoook sıkılıyorum ama yapmam lazım diye diye bi bakıyorum sayfa yazmısım. çalısmamız lazım baska sansımız yokSlm kızlar bir yasında bir kızım var. Gece saat başı uyanıyor gündü dibimden ayrılmıyor. Daha önceki senelerde de girdim KPSS ye fakat bir halt olmadı. Bu son şansım deyip bu yıl adam akıllı çalışıp girmek istiyorum. Çok çabuk sıkılıyorum ancak. Türkçeden dilbilgisi Hariç konuları bitirdim. Matematige geçtim ancak düzenli calisamiyorum bi konuyu bitirmem bazen bir hafta sürüyor. İnşallah hep birlikte bu zorlu sureci alnimizin akıyla başarıriz.