Evli,Çocuklu 2016 KPSS çalışması

İki çocuğumla 82 aldım arkadaşlar...öabt de 83 geldi.yarım puanla atanamadım..hayırlısı olsun hepimiz için

maşallah inş şubatta olur. seni bulmuşken bir sey sorsam eb gkgy alan nasıl çalıştın çok önemli benim için tesekkur ederim

çok tesekkur ederim maşallah sana tatlılığına:)

maşallah inş şubatta olur. seni bulmuşken bir sey sorsam eb gkgy alan nasıl çalıştın çok önemli benim için tesekkur ederim

Canım benim 10. Girişim.. geçen yıla kadar hep konu ççalışıyordum.o konuydu bu konuydu test çözmeye zamanım kalmıyordu..bu yıl paso deneme çözdüm..ilk zamanlar çoğu yanlış çıkıyordu..1 yada 2 doğrru...zamanla 1 2 yanlışa indirdim... her deneme sonrası yanlışlarıma tek tek baktım..çözümlerine baktım..zaten bi süre sonra aynı tip sorular çıkmaya başlıyor..

Bir de haddim olmayarak hazırlanan arkadaşlara bi tavsiyem var..geçmiş yılllarda sorulan tüm ösym sorularını çözün...ösym sayfasında tüm sınavlar var...jandarmadan kaymakamlığa önlisans lisans... hepsine bakmaya çalışın..dikkat ederseniz aynı soruların tekrarlayan yıllarda çıktığını göreceksiniz

İyi akşamlar sınava önlisans olarak girdim iki yaşında kızım var 82.88 aldım ve atanmaya yetmiyor kadro az napcagimi şaşırdım bida hazırlanır miyim bilmiyorum her duyan puanın iyi atanirsin diyor o kadar az geldi ki kadrolar bu sene hiç ümit yok

Heyyyyy kader yoldaslarim..
sererbah atandiiiiiiii.. bu da burda dursun ...
Iki cocuk -ozel sektor de is- yalniz bi hayat- aksi bi anne ve birsuru sikintiya ragmen ilk girisinde 85 aldi ve bugun atandi

Darisi tum azimli annelere ve hakedenlere insallahhhh

Merhaba sirf seni tebrik etmek icin girdim. Senin adina cok sevindim canim. İnsallah bende atanirim ama cocukla cok zor ya
Nasil calistin hangi kitaplari cozdun biraz anlatir misin sureci benim sun an cok ihtiyacim var

kesinlikleee katılıyorum, konu çalışarak değil, soru çözerek olur bu iş :) tbrk ederim ayrıca

helal olsun, ben de özelde çalışıyorum tek artım bekar olmam sanırım :))) ama yorgunluktan kafamı kaldıramıyorum hayırlısı olur inşallah herkese

Atanan arkadaşlar tavsiyelerinizi alalım:)

dostum sererbah her gün ise gitti akşam geldi iki çocuğu ile ilgilendi oynadı ev temizledi yemek yaptı sonra gece 10 da derse oturdu gece 2 lere 3 lere kadar.. Sonra sabah ta ise gitti... haftasonları dersaneye gitti..
Çok fedakarlık etti çoookkkk.. ama karşılığını aldı hem de ilk seferde... Allah hepimize nasip etsin.. Maşallah dostuma

8

Kizlar bende basliam calismaya bi baslayamadim gitti. Kitaplar oyl3ce duruyor temizlik yemek cocuk gece zatn bevis uyumaz nasi yapicm bi baslasam devami gelck ama gel de basla

Kizlar bende basliam calismaya bi baslayamadim gitti. Kitaplar oyl3ce duruyor temizlik yemek cocuk gece zatn bevis uyumaz nasi yapicm bi baslasam devami gelck ama gel de basla
Ya bazi face gruplarinda millet baya ilerlemis derslerde biz geridemi kaldik acaba yetisirmiki kizlar cocukla birde. Ben daha tek ders bitiremedim

Ya bazi face gruplarinda millet baya ilerlemis derslerde biz geridemi kaldik acaba yetisirmiki kizlar cocukla birde. Ben daha tek ders bitiremedim
Dershaneler yeni basladi bildigm kadariyla.yani gec kalms sayilmayz ama cocukla nasi olur bilemicm cocuk neyse de is cocukla bitmio ki yrmegi utusu vakit kalmio.ama gunde 1 saat bile olur aslinda denicem insallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…