Evli,Çocuklu 2016 KPSS çalışması

68 le çakıldım arkadaşlar, 95 falan gerekiyordu bana.Çocukla çalışma ayrı bir strateji gerektiriyor onu anladım. Şimdi sağlam bir motivasyon be planlama gerekli 2018 için. Ya da memuriyeti rafa kaldırıp özelde başlıycam çalışmaya napalım

Slm kızlar napiyosun uz sınav sonuçlarıniz nasıl. Benim berbat 59 almisim çalışmayı bırakmıştım zaten. Hayaller suya düştü napalim artık. Sizler nerelerdeydiniz

Heyyyyy nerelerdesinizzz bakalim sizleri bilmem ama sayfadan bi aslan anne çıktı.. Bu sayfada tanistigimiz sererbah ile cok iyi dost olduk bacı olduk birbirimize.. Cok şükür... Veeee sererbah onlisans kpssden 85 puan aldi bransinda 10.sirada.. Tercihleri bekliyor.. Iki cocukla ozel sektörde calisarak bunu basardi.. Size motive olsun diye yaziyorum..
Darisi basimizaaa kizlar...
Ben mi??
Ben de cok emek verdim ama olmadi yetismedi hic bisey baraji biraz gectim o kadar..
Nasip 2018 e insallah..
Ama sererbah i bence kutlayin kizlarrrrrrr

benim can kardeşim Allah razı olsun.. biz beraber emek verdik seninle.. yeri geldi çocuklar hastalandı.. yeri geldi kimse bize inanmadı..

yoruldum dediğimde tuttun hep ellerimden.. vazgeçmeyi düşündüğüm anlarda ayugrasamam için onun bu dostluğu için hadi çabala dedim..

iyki iyiki varsın KK'nın bana kazandırdığı kardeş oldun can oldun..

puan olarak emeğinin karşılığını alamamış olabilirsin ama ben gördüm ..ben şahit oldum senin çabana.. hemde iki çocukla.. o yüzden hiç üzülmeyeceğim çünkü o emekler sana bir şekilde geri dönecek.. rabbim biliyor teheccüt vakitleri ders çalıştığımızı...

her şeyin başı nasip belki bu puanla atanamayacağım inanın takmıyorum çünkü elimden geleni yaptım ,çocuklarım için kendim için bir şey yaptım... bence BİZ başardık.. son dakikaya kadar vazgeçmedik..önemli olan buydu..çalışmak alın teri dökmek..

candostuma sevgiler :))

Caniminici atanacaksin ilk tercihler olmasa bile ki bence onda bile gidersin ikinciyi hadi bekleriz.. Evet doğru emek cok verdik kuzum hele son haftalar.. Sandalyede oturmaktan belimiz ağrıdı.. Ahh ahh calisamiyorum diyenler okuyun bekar olup vaktim yok diyenler okuyun..
Iki cocugu uyutup gece yarilarina kadar oturup sabah isbasi yapti benim kuzum sererbah
Uyuduysa eger bu sefer 3 te kalkip sabaha kadar çalıştı sonra da işe gitti..
Herkes tatil yaparken tatilinin her gününü yine sabahın 7 sinde kalkip kutuphanede dersanede gecirdi..
Kapildik bazen olmayacak dedik yapamiyoruz dedik ama yine de 1 saat sonra birbirimize sesli mesajlarla telefonlarla hayir olacak yapacagiz diye hayal kurduk..
Vakit ayiramiyorum ders calisamiyorum diye agladik biz agladikkkk
Boşluktan can sıkıntısından değil vakit yok ev is cocuklar ve kpss...
Demekki yapilabiliniyormus demekki oluyormuş..
Emeğe nasip de degdi mi oluyormus..
Evet kuzum haklisin emekler boşa cikmaz vardır bir hayir bunda da benim bebegim daha ufak sanirim onu buyutmem gerek sonra nasip olacak insallah..

A adi_sevda D didos86 @elfeks daha nica adini hatirlamadigim okuyun hele..

Cuma saatiii duamdirrr Rabbim kuzumu @sererbah once hayirli bir yere yerlestir ve gonlundeki diger dilegink tez nasip et hayirlisi ile. Amin amin aminnnnn

Evet kizlar cocuklu kpssli sayfamizla baslayan yolculugumuz basari ile bitti
Demekki cocukla kpss oluyormusssss
Zor ama oluyormus
Bu da birilerine ışık olur belki diye yazmak istedim..
Candostuma ve hepinizeee sevgiler :)

gani gönüllü kuzum cansın

Yeni çalışmaya başladıö çok mu geç kaldım dersınıx ders planınız nasıl mesela günde kaç ders çalışıyor sunuz?

Teşekkür ederim duacıyım :)) yok bekae ve hıc bı işte çalışmıyorum zamanım cok

Oyyy en sevdigim ogrenci modeli..
Hergune 1 ders koyabilirsiniz ..
Mesela pazartesi turkce ilk once videodan dinleyin Youtube benim hocam kanali hocalari iyidir..
Sonra kitaptan tekrar edin
Sonra 300 soru cozun..
Ertesi gun matematik
Ilk once video
Sonra bol soru
Sonraki gun tarih
Video+kitap tekrari+300 soru

Diye devam edebilirsiniz..
Sabah 7 de oturup gece 12 lere kadar ders çalışırdım sizin yerinizde olsam..
Vaktiniz az ve bol bu ikisini avantaja cevirin ve hayatinizi kurtarin..
Bol soru...
Sevgiler

Oyy Allahım raZı olsun sankı yetişmeyecek gibi tek konu her hafta yetişir mi kii ya çok teşekkür ederim

Oyy Allahım raZı olsun sankı yetişmeyecek gibi tek konu her hafta yetişir mi kii ya çok teşekkür ederim

google a ''OĞUZHAN HOCA DERS PROGRAMI '' yazarsanız eğitim bilimler ve gy -gk için çok güzel bir program hazırlamış tüm gün evde olan biri için çok ideal sanırım 4 ay sürüyor ve sonra bol deneme bol soru ve çıkan yanlışlar içinde hangi konuysa bol tekrar yapmış olursun..

hiçbirşey için geç değil ki senin tüm gün vaktin var.. masana '' ya olursa '' yaz hayalini kur o hayal seni motive edecektir..

hergün mutlaka paragraf çözmeye çalış dil bilgisini es geçme 6 soru az değil çünkü.. güncel olayları iyi takip et bunun için sayfalar var int. sitelerinde.

çokk tesekkur ederim acaba eğitimi ders ders mi gitsem mi ki ya cok tatlısınız cok tesekkur ederim çok iyisiniz

çokk tesekkur ederim acaba eğitimi ders ders mi gitsem mi ki ya cok tatlısınız cok tesekkur ederim çok iyisiniz

ben kendi adıma tek tek bitirdiğim derlerden verim alamadım.. unuttum geri dönemedim.. geri döndüğümde unutmuş olduğumu görünce hem strese girdim hemde motivasyonum düştü.. birbirine paralel olarak gidersen daha iyi olur..

şimdiden çözdüğün sorulara süre vererek çözersen sınavda yetiştirememe kaygın olmaz.. yapabileceğin bir soruya sürenin yetmemesi çok daha acı çünkü..

bütün gün evde olmanın avantajı olduğu gibi dezavantajıda olur.. uyku halsizlik isteksizlik gibi.. buınları yenersen çok rahat edersin..

kütüphane ortamları daha motiveli oluyor yüzlerce kişi ders çalışıyor bu beni baya olumlu etkiledi mesela.. son 1 ay milli kütüphanede sadece yemek molası alarak çalıştım.. evin temizlipi yemeği işi bitmiyor çünkü..

sevgiler.. bu arada sen daha tatlısın :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…