- 25 Şubat 2018
- 13.069
- 75.517
-
- Konu Sahibi bilmiyorum53
Parali biri olmasa, hem eşimi hem seni seviyorum diyen adamla birlikte olur mu sence ?Saygın adamdan kasıt ? Paralı?
He döşü de kıllıdır kesinNapıyor kot pantolon kemerıne cep telefonu ve anahtar mı takıyor?
Dilerim bunu yapan herkes yaşasin bunuBırgun evlı ama karısı cırkef bir adama denk gelir, ne mahallesinde ne sulalesınde ne de sayet varsa arkadas cevresınde milletle goz teması kuracak yuzu kalmaz.
O zaman oturur eline kalan posayı içer.
Kesinlikle!Parali biri olmasa, ben onu hem seni seviyorum diyen adamla birlikte olur mu sence ?
Olmaz.
Haklısın, utanmak konusunda sacmaladım.Dilerim bunu yapan herkes yaşasin bunu
Bunu yapanda o utanma duygusu sanmiyorm olsun
O zaman o çok saygın adamı sizin o çoook çooook yakınınız yoldan çıkarmış ol
başka dertlerim olmasa dediğine inan alınırdım maalesef o kişi ben değilim cok üzüleceksin amaMetre değil de metres kullanmış gibisin
paralı değilmişkiiiKesinlikle!
Konu çözüldü arkadaşlar dağılalım.
yok beni suçluyorlar o yüzden bende dalga geçiyorum beni ilgilendirmeyen konuya niye bulaştıysam iste neyseBurada verdiğiniz yanıtlar, arkadaşınıza ne tür bir tepki koyduğunuzu açıkladı zaten. Savunulacak bir durum olmamasına rağmen savunuyorsunuz. Bunu iğrenç bulmayan, normal gören, 'ama karısını sevmiyor zaten' diyen herkes bu durumu yaşasın, dilerim.
cok saygın biriymiş oyle diyeyim
Bunu konuyu niye açtınız?paralı değilmişkiii
haklisin kendi adıma açmalıyımBunu konuyu niye açtınız?
Canınız sıkılmış açmışsıniniz gibi geldi bana.
Malum en çok tepki alan konu bunlar.
Böyle başkasına adına miş'lı muş'lu konusunxa heyecanı kaçıyor konunun.
Bu daha da komikyoo hem bunu hem onu seviyormuş sonra sorunlar olmus vs ayrılmak istemiş
onu bende dedim bir kalpte iki insan sığmaz diye ama adam vicdanen yılların hatrı için seviyormusmusBu daha da komikkesin evlensin arkadaşınız bu adamla.. Tabiiii karısını boşarsa Çünkü böyle sahtekarını böyle şerefsizini arasa bulamaz .. Bir de adam çok yönlü iki kişiyi birden sevebilen adam nerde bu devirde?? Hele bi de 15 yaş farkı ile tüy dikilmiş olaya..
Tabi tabi kadına dokunmuyordur bileDimi yataklari ayrilmistri kesin
Saygınlığı paradan geliyor galibaadam cok düzgün biriymiş
canim benim sizin yazıtınıza karşılık dalga geçtim ama öylede düşünebilesin düşüncelerini engelleyememSonunda konunun sana ait oldugunu itiraf ettin yani. Arkadasım Ayagını bırakıp
Burdakı kadınlar zeki, senı yerler.
Bır arkadasım ekolunu yemezler ama.
Zuhahahhaahhahahaonu bende dedim bir kalpte iki insan sığmaz diye ama adam vicdanen yılların hatrı için seviyormusmus
Ne vicdanlı bir adam bakar mısınızonu bende dedim bir kalpte iki insan sığmaz diye ama adam vicdanen yılların hatrı için seviyormusmus