- 25 Ocak 2020
- 639
- 86
-
- Konu Sahibi bilmiyorum53
yaziyi tam okumadiniz sanirimBi salmadınız evli erkekleri arkadaşım.
Hadi erkekler şerefsiz , bu serefsizlige müsamaha gösterip adına aşk diyen kadınlar ne oluyor onu anlayamadım?
Aşkları batasıca..
Bu karşılaştığım kaçıncı evli erkek vakası.yaziyi tam okumadiniz sanirim
cok guveniyor amaSonu o kadın gibi olası..
pekiBu karşılaştığım kaçıncı evli erkek vakası.
Telkinlere rağmen aklı başına gelmeyen kaç tane kadın gördük burda.
Ve eminim bunları okuyanlar da vardir.
Size değil lafım.
Ortalık yere söyledim gittim.
Hı hıcok guveniyor ama
Yani?cok guveniyor ama
Nesine güveniyo yahu adam evli evli . Eşini sevmiyomuş istemiyomuş. Arkadaşınız bu basit yalanlara nasıl inaniyocok guveniyor ama
hemde çok inanıyor cok güveniyor başka şeyler anlattı ama o kadar detaya inmek istemedimNesine güveniyo yahu adam evli evli . Eşini sevmiyomuş isyemiyomuş. Arkadaşınız bu basit yalanlara nasıl inaniyo
Öyle dahi olsa, adam nikahlı karısını aldatan biri ayrıca karısını boşalmadan aşk yaşayacak kadar cesaretsiz .... Hala güveniyor diyor hey heyNesine güveniyo yahu adam evli evli . Eşini sevmiyomuş isyemiyomuş. Arkadaşınız bu basit yalanlara nasıl inaniyo
ben bu konuda demem gerekeni dedim. çok uzun birliktelik olduğu için kopamıyoruz falan dediYani?
Ne yapalım güveniyorsa?
Helal olsun, ikinci kadın olarak beklesin belki onu alır adam mı diyelim?
Bir arkadaş olarak sizin amacınız arkadaşınızı hatadan vazgeçirmek mı teşvik mı?
Karısı kokuyormuymushemde çok inanıyor cok güveniyor başka şeyler anlattı ama o kadar detaya inmek istemedim
bende dedim ki yani boşanmak diye bir şey var geçerli sebep varsa ama bu şekilde bir ilişki daha kotuÖyle dahi olsa, adam nikahlı karısını aldatan biri ayrıca karısını boşalmadan aşk yaşayacak kadar cesaretsiz .... Hala güveniyor diyor hey hey
Ozaman "belanı bul, bulunca da bana gelip ağlama" diyiverin siz de.ben bu konuda demem gerekeni dedim. çok uzun birliktelik olduğu için kopamıyoruz falan dedi