- 25 Ocak 2020
- 639
- 86
-
- Konu Sahibi bilmiyorum53
yoo hem bunu hem onu seviyormuş sonra sorunlar olmus vs ayrılmak istemişBu hem çok evlenmek isteyen hem de istemeyen arkadaşınız kimle evleniyor sorması ayıp?? Konuştuğu kişinin evli olduğunu biliyor.. Evli bir insan nasıl evlensin tekrar arkadaşınızla?? Haaa pardon adam karısını sevmiyor, onunla anlaşamıyor, boşanacaktı dimi unutmuşum.. O adam eve de zorla gidiyordur, karısı ile yatmıyordur bile
Metre değil de metres kullanmış gibisinmetre bile kullandım
O zaman o çok saygın adamı sizin o çoook çooook yakınınız yoldan çıkarmış oluyo. Adama da üzüldüm şimdi yazıkdediği bu napayim çok saygınmış asla bu işlerde olmayacak biriymiş
çok yakınım olmadığınız için maalesef
Sonunda konunun sana ait oldugunu itiraf ettin yani. Arkadasım Ayagını bırakıpmetre bile kullandım
Genişliğin bu kadarıyoo hem bunu hem onu seviyormuş sonra sorunlar olmus vs ayrılmak istemiş
Burada verdiğiniz yanıtlar, arkadaşınıza ne tür bir tepki koyduğunuzu açıkladı zaten. Savunulacak bir durum olmamasına rağmen savunuyorsunuz. Bunu iğrenç bulmayan, normal gören, 'ama karısını sevmiyor zaten' diyen herkes bu durumu yaşasın, dilerim.metre bile kullandım
O yakınıza söyleyin bi hesap almak evli bi adamla olmaktan daha kolay.cok yakinim olan birinin arasinda 15 yaş fark bulunan biriyle bir ilişkisi var. evli fakat eşini sevmiyormuş kiz cok vicdan azabı çekiyor. çok gel gitleri oldugu oldu. Eşiyle sorunları varmis eşi de onu sevmiyormuş.Ayrilmayi düşündüğü oluyor ama eşi istemeyebilirmis. Kiz olgun olusünü düzgün oluşunu değer vermesini sevmiş. ayrılıkları cok oldu ama birbirinden vazgeçemediler kiz hem cok istiyor evlenmek hemde istemiyor.Ama adam onu cok seviyormuş kız da adami seviyor sadece vicdanen yuva yikan mi oluyorum benim yuzumden mi diye dusundugu. adam senle alakasi yok demis.
not:hemen bana saldırmayın bende çok yakınım icin soruyorum. Ben kendisine diyeceğimi dedim o buraya yazdırmak istedi. Bu durumda sizce ne yapmalı? ben ne demeliyim ?
Paralıysa demekHı hı evet
O zaman adami napsin o da baska evli birini bulurAdam karısını sevmiyor ama bosanmıyor, konu sahibi vicdanlı ama adamla beraber
Aslında birbirlerine cok uygunlar.
Keske adamın karısı adamın donuna kadar alıp kapıya koysa cöp gibi adamı, posası da konu sahıbıne kalsa.
Napıyor kot pantolon kemerıne cep telefonu ve anahtar mı takıyor?cok saygın biriymiş oyle diyeyim
Bırgun evlı ama karısı cırkef bir adama denk gelir, ne mahallesinde ne sulalesınde ne de sayet varsa arkadas cevresınde milletle goz teması kuracak yuzu kalmaz.O zaman adami napsin o da baska evli birini bulur
Dimi yataklari ayrilmistri kesinBu hem çok evlenmek isteyen hem de istemeyen arkadaşınız kimle evleniyor sorması ayıp?? Konuştuğu kişinin evli olduğunu biliyor.. Evli bir insan nasıl evlensin tekrar arkadaşınızla?? Haaa pardon adam karısını sevmiyor, onunla anlaşamıyor, boşanacaktı dimi unutmuşum.. O adam eve de zorla gidiyordur, karısı ile yatmıyordur bile