evli biri ile birliktelik

yoo hem bunu hem onu seviyormuş sonra sorunlar olmus vs ayrılmak istemiş

- Eşimi sevmiyorum
- Erken yaşta evlendirdiler
- Ayrı yataklarda yatıyoruz
- Çocuklar için boşanmıyoruz
- Eşim boşanmamak için sorun çıkarıyor
- Ve en popüleri '' karı-koca hayatımız yok ''
Sonrasını da söyleyeyim, ya eşlerine dönüyorlar, ya da yuva yıkanın yuvası yıkılıyor, çünkü senin için nikahlı karısını bırakan adam, başkası için de seni boşar. Ben buna ilahi adalet diyorum, siz ne derseniz deyin.

çok yakınım olmadığınız için maalesef

Konu sahibi şah damarından daha yakın...
Aklıma bir şarki düştü;
Uzaklarda aramaaaa
Çünkü sen içimdesin...

Ve sorunun cevabı, evet kiz yuva yikan oluyor. Adam yuva yikan oluyor. Vicdanlari varsa da sonsuz vicdan azabi diliyorum...

Canım
Aklını başına topla.
Saygınlığı bilemem parasi olan her ucube de pekala saygın sayılabilir.
Lakin "düzgün" tabiri adam olana denir.
Evdeki namusunu, karısını şerefsizce aldatana adam denmez.
Lafta adam deriz biz ona.
Kıytırıktan adam yani anlatabildim mi?

metre bile kullandım
Burada verdiğiniz yanıtlar, arkadaşınıza ne tür bir tepki koyduğunuzu açıkladı zaten. Savunulacak bir durum olmamasına rağmen savunuyorsunuz. Bunu iğrenç bulmayan, normal gören, 'ama karısını sevmiyor zaten' diyen herkes bu durumu yaşasın, dilerim.

bi cacık olamamış evli oldugu halde esini aldatmış olan bir erkek bak adam demiyorm adam olamaz zaten bu şahıs o arkadaşna ne hayri dokunacak ? Yuva yikanin yuvası mi olur ? Onu aldatan yarin baskasi ile arkadasini da aldatir hoş arkadasinda adami aldatma potansiyeline sahip bu bariz utanmazlar sürüsü. Bi bitmediniz ya !

O yakınıza söyleyin bi hesap almak evli bi adamla olmaktan daha kolay.

O zaman adami napsin o da baska evli birini bulur

Başkasının eskisi de bazılarına öyle tatlı geliyor ki.
Karısına yar olmamış da sevgilisine olacak.
Zaten tüm ikinci kadınların yürek ferahlatma bahaneleri hep aynı; 'zaten karısını sevmiyor, kağıt üstünde evli'.
O kağıt da o adamların gözüne girsin inşallah ki başka kadınları göremesinler!
İkinci kadın olanın midesizliğine mi mana bulursun, adamın evine gidip utanmadan karısının çocuklarının yüzüne bakmasına mı?
Hepsi beter olsun!
Ben bir tek heder olan çocuklara üzülüyorum.

Dimi yataklari ayrilmistri kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…