evli biri ile birliktelik

canim benim sizin yazıtınıza karşılık dalga geçtim ama öylede düşünebilesin düşüncelerini engelleyemem 😘😁
Aynen asırı sabit fıkırlıyım degısmez fikrim.
Bır de evli erkekle beraber olan kadınların savunma mekanizmasını malesef kı bılıyorum. Bir tanesini tanıyorum.
O da boyle benı seviyor derdi adam ıcın, gargamel suratına bakmadan. arkadasında o hesap.

Bu daha da komik 😂 kesin evlensin arkadaşınız bu adamla.. Tabiiii karısını boşarsa 😂Çünkü böyle sahtekarını böyle şerefsizini arasa bulamaz .. Bir de adam çok yönlü iki kişiyi birden sevebilen adam nerde bu devirde?? Hele bi de 15 yaş farkı ile tüy dikilmiş olaya..
Dimi hatta kuma gitsin ne evliliği canım kadın metres olmayı kabul etmiş hem evlilik önemsiz bir anlaşma sadece onlara gore dimi? Belki ayni evde mutlu olurlar geniş geniş,biri yemek yapar biri çamaşır asar oh mis adam her ikisine de yeter baksana düzgün bir adammış ihmal etmez ikisini de bence :KK66:

onu bende dedim bir kalpte iki insan sığmaz diye ama adam vicdanen yılların hatrı için seviyormusmus
Bir de vefalıymış adam 😂 yaa sizde gerçekten bu kadar iyimser mi bakıyorsunuz olaya??? Olay harbiden arkadaşınızın mı bilemiyorum ama hadi o saçma sapan aşık olmuş sanıyor kendini kandırılmış, belli ki sağlıklı da düşünemiyor hastalıklı bir düşünceye sahip.. Peki siz?? Ben gülüyorum falan ama suyu çıktı bence bu konunun.. Midem bulanıyor çaktırmıyorum..

Aynen asırı sabit fıkırlıyım degısmez fikrim.
Bır de evli erkekle beraber olan kadınların savunma mekanizmasını malesef kı bılıyorum. Bir tanesini tanıyorum.
O da boyle benı seviyor derdi adam ıcın, gargamel suratına bakmadan. arkadasında o hesap.
😁saygı duyarım dedigim gibi konu beni bağlamıyor

Bir de vefalıymış adam 😂 yaa sizde gerçekten bu kadar iyimser mi bakıyorsunuz olaya??? Olay harbiden arkadaşınızın mı bilemiyorum ama hadi o saçma sapan aşık olmuş sanıyor kendini kandırılmış, belli ki sağlıklı da düşünemiyor hastalıklı bir düşünceye sahip.. Peki siz?? Ben gülüyorum falan ama suyu çıktı bence bu konunun.. Midem bulanıyor çaktırmıyorum..
Vefa simdı istanbulda bir semt adı.......
Kederlendim gene....

arkadaşım degil

Dimi hatta kuma gitsin ne evliliği canım kadın metres olmayı kabul etmiş hem evlilik önemsiz bir anlaşma sadece onlara gore dimi? Belki ayni evde mutlu olurlar geniş geniş,biri yemek yapar biri çamaşır asar oh mis adam her ikisine de yeter baksana düzgün bir adammış ihmal etmez ikisini de bence :KK66:
Aahahhaaa biri dinlenirken diğeri işleri halleder 😂 Çünkü bu adama yapılır .. İkisinide seviyor adam 😂

Tv de dizileri bile oynuyor baksana sadakatsiz falan .. onları gören az buçuk akıllı kızlarımız da "belki karısını boşar da beni alır, ben de eski karısına hava atarak adamın keyfini surerim" falan diye düşünüyorlar herhalde.
Hayır kınamıyorum. Ama yanlışı bildiği halde yapan da en yakınım da olsa çeksin cezasını acımam.
Ne yazık ki öyle diziden herkesin çıkarımları farklı oluyor 🤷🏻‍♀️
Yanlışı kendimize yada yakınımıza göre ılımlı hale getirmeye çalışmamak lazım tabiki

X