- 25 Ocak 2020
- 639
- 86
- Konu Sahibi bilmiyorum53
parasızmis adam aksine maales3f vu konudan yakalayamadinizSaygınlığı paradan geliyor galiba Para için metres olunmuş. Off metreslikte kötü tuvalet kağıdı gibi değerin var.Acı ama gerçek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
parasızmis adam aksine maales3f vu konudan yakalayamadinizSaygınlığı paradan geliyor galiba Para için metres olunmuş. Off metreslikte kötü tuvalet kağıdı gibi değerin var.Acı ama gerçek
Aynen asırı sabit fıkırlıyım degısmez fikrim.canim benim sizin yazıtınıza karşılık dalga geçtim ama öylede düşünebilesin düşüncelerini engelleyemem
Metres ve tuvalett kağıdı işlevi olduğunu değiştirmiyorparasızmis adam aksine maales3f vu konudan yakalayamadiniz
çok seviyor parasında pulunda gözüm yok diyorParali biri olmasa, hem eşimi hem seni seviyorum diyen adamla birlikte olur mu sence ?
Olmaz.
Dimi hatta kuma gitsin ne evliliği canım kadın metres olmayı kabul etmiş hem evlilik önemsiz bir anlaşma sadece onlara gore dimi? Belki ayni evde mutlu olurlar geniş geniş,biri yemek yapar biri çamaşır asar oh mis adam her ikisine de yeter baksana düzgün bir adammış ihmal etmez ikisini de benceBu daha da komik kesin evlensin arkadaşınız bu adamla.. Tabiiii karısını boşarsa Çünkü böyle sahtekarını böyle şerefsizini arasa bulamaz .. Bir de adam çok yönlü iki kişiyi birden sevebilen adam nerde bu devirde?? Hele bi de 15 yaş farkı ile tüy dikilmiş olaya..
Bir de vefalıymış adam yaa sizde gerçekten bu kadar iyimser mi bakıyorsunuz olaya??? Olay harbiden arkadaşınızın mı bilemiyorum ama hadi o saçma sapan aşık olmuş sanıyor kendini kandırılmış, belli ki sağlıklı da düşünemiyor hastalıklı bir düşünceye sahip.. Peki siz?? Ben gülüyorum falan ama suyu çıktı bence bu konunun.. Midem bulanıyor çaktırmıyorum..onu bende dedim bir kalpte iki insan sığmaz diye ama adam vicdanen yılların hatrı için seviyormusmus
O zaman böyle aşkın izdirabiniparasızmis adam aksine maales3f vu konudan yakalayamadiniz
saygı duyarım dedigim gibi konu beni bağlamıyorAynen asırı sabit fıkırlıyım degısmez fikrim.
Bır de evli erkekle beraber olan kadınların savunma mekanizmasını malesef kı bılıyorum. Bir tanesini tanıyorum.
O da boyle benı seviyor derdi adam ıcın, gargamel suratına bakmadan. arkadasında o hesap.
Sadakatsiz senaryosuna döndü iyiceZuhahahhaahhahaha
Vefa simdı istanbulda bir semt adı.......Bir de vefalıymış adam yaa sizde gerçekten bu kadar iyimser mi bakıyorsunuz olaya??? Olay harbiden arkadaşınızın mı bilemiyorum ama hadi o saçma sapan aşık olmuş sanıyor kendini kandırılmış, belli ki sağlıklı da düşünemiyor hastalıklı bir düşünceye sahip.. Peki siz?? Ben gülüyorum falan ama suyu çıktı bence bu konunun.. Midem bulanıyor çaktırmıyorum..
arkadaşım degilBir de vefalıymış adam yaa sizde gerçekten bu kadar iyimser mi bakıyorsunuz olaya??? Olay harbiden arkadaşınızın mı bilemiyorum ama hadi o saçma sapan aşık olmuş sanıyor kendini kandırılmış, belli ki sağlıklı da düşünemiyor hastalıklı bir düşünceye sahip.. Peki siz?? Ben gülüyorum falan ama suyu çıktı bence bu konunun.. Midem bulanıyor çaktırmıyorum..
Konu senı baglamıs kı on sayfa yorum yazılmış bes sayfası sana ait.saygı duyarım dedigim gibi konu beni bağlamıyor
Aahahhaaa biri dinlenirken diğeri işleri halleder Çünkü bu adama yapılır .. İkisinide seviyor adamDimi hatta kuma gitsin ne evliliği canım kadın metres olmayı kabul etmiş hem evlilik önemsiz bir anlaşma sadece onlara gore dimi? Belki ayni evde mutlu olurlar geniş geniş,biri yemek yapar biri çamaşır asar oh mis adam her ikisine de yeter baksana düzgün bir adammış ihmal etmez ikisini de bence
Spoylır vermek istemem ama sonunda tek kazanan Asya sjsjsjsjsjsSadakatsiz senaryosuna döndü iyice
E devam etsin ilişkisine biz ne yapalım bu durumdaçok seviyor parasında gözüm yok diyor
Benim de canım boza çektiVefa simdı istanbulda bir semt adı.......
Kederlendim gene....
yanimda olduğundan onla birlikte cevaoliyoruz ama bu dusuncenizede saygı duyuyorum siz haklisinizKonu senı baglamıs kı on sayfa yorum yazılmış bes sayfası sana ait.
Ne yazık ki öyle diziden herkesin çıkarımları farklı oluyorTv de dizileri bile oynuyor baksana sadakatsiz falan .. onları gören az buçuk akıllı kızlarımız da "belki karısını boşar da beni alır, ben de eski karısına hava atarak adamın keyfini surerim" falan diye düşünüyorlar herhalde.
Hayır kınamıyorum. Ama yanlışı bildiği halde yapan da en yakınım da olsa çeksin cezasını acımam.
bencede asya kazanmalıSpoylır vermek istemem ama sonunda tek kazanan Asya sjsjsjsjsjs
Tamamyanimda olduğundan onla birlikte cevaoliyoruz ama bu dusuncenizede saygı duyuyorum siz haklisiniz