- 11 Ağustos 2013
- 6.523
- 24.153
-
- Konu Sahibi bilmiyorum53
Ama sen Derin'sin hayatım.bencede asya kazanmalı
Mutluluklar diliyorum ben çok yakınina.yanimda olduğundan onla birlikte cevaoliyoruz ama bu dusuncenizede saygı duyuyorum siz haklisiniz
Sevda degil ihanet bu... adam olan sevdigi kadını bu konuma düşürmez aşkından ölse dezaten konum olarak ne olduğunu biliyoruz sadece iste sevda diyorlar ne bileyim bende anlamadim
Aaaa öyle mi? Arkadaşına söyle evli erkeklerle gezip tozan bir kezban olmasın birde vizyonsuz olduğunuda belirtmeden geçemiceğim malum adamın yalanlarına inanıcak kadar kıtyanimda olduğundan onla birlikte cevaoliyoruz ama bu dusuncenizede saygı duyuyorum siz haklisiniz
hangi vicdan sahibi hava atayım derki ben durumu nu gerçekten biliyorum çok ağladı yanimda para pul önemli değil dedi bende burada akli başında daha caydırıcı yorum beklersen tam tersi basitçe konuşmalar oluyor ve çok cikmaz içinde defalarca ayrılıp hatta kendisine eşiyle arasını düzeltsin diye nasihatte bulunan biri bir insana yardim etmek isteniyorsa doğru yolu gösteren akıl vermedir ama iste bizim insanimizNe yazık ki öyle diziden herkesin çıkarımları farklı oluyor
Yanlışı kendimize yada yakınımıza göre ılımlı hale getirmeye çalışmamak lazım tabiki
bende dedim evliliğinde sorun varsa boşanır senle ne yaşıyorsa yaşar bu karakterlice olandır diğeri idare etme gibi oluyor ama cok vicdan sahibi olduğundan adamda gelgit yaşıyormuş vwSevda degil ihanet bu... adam olan sevdigi kadını bu konuma düşürmez aşkından ölse de
Dimi ya umayin gözünü sevimMutluluklar diliyorum ben çok yakınina.
Konu güzel ama hikayesi fazla sıkıcı, olmamış diyorum ben.
Umay bile daha ilgi çekiciydi
Adamla sevgili ol sonra eşiyle arasını düzeltsin diye nasihat verhangi vicdan sahibi hava atayım derki ben durumu nu gerçekten biliyorum çok ağladı yanimda para pul önemli değil dedi bende burada akli başında daha caydırıcı yorum beklersen tam tersi basitçe konuşmalar oluyor ve çok cikmaz içinde defalarca ayrılıp hatta kendisine eşiyle arasını düzeltsin diye nasihatte bulunan biri bir insana yardim etmek isteniyorsa doğru yolu gösteren akıl vermedir ama iste bizim insanimiz
Aaaa öyle mi? Arkadaşına söyle evli erkeklerle gezip tozan bir kezban olmasın birde vizyonsuz olduğunuda belirtmeden geçemiceğim malum adamın yalanlarına inanıcak kadar kıt
yok benim suçumAdamla sevgili ol sonra eşiyle arasını düzeltsin diye nasihat ver
İkisi de birbirinden vicdanlı o yüzden aralarında bir çekim var demek ki.
Her yazdığınız yorum diğerinden komikse ciddiye almamak bizim suçumuz mu?
Güzel değil aptal derin.derin güzel kız ama
yalnız kiz da baya durum olarak iyi onu diyeyim
ya bu dediğim kişide aynı durumdaysa aslında çok iyi mesleği var hatta kızda baya sayginGüzel değil aptal derin.
Sen git yurtdışında eğitim al zengin bir ailen olsun sonra saçları ağarmış evli çocuklu adamdan hamile kal
sevindim
Senaryoda mantık hataları olsa da iyi eğlendik.
Aaa lütfen aşıklar birbirlerine onlar..Güzel değil aptal derin.
Sen git yurtdışında eğitim al zengin bir ailen olsun sonra saçları ağarmış evli çocuklu adamdan hamile kal
Ya zaten hepsinin eşi ile sorunları var, hepsinin karısı çirkef şeytan, bi tanesi de ben pisliğin tekiyim karımı boşamaya dötüm yok, onun yemeğini yiyip yıkadığı donu giyip taze kan avına çıkıyorum demiyor.cok yakinim olan birinin arasinda 15 yaş fark bulunan biriyle bir ilişkisi var. evli fakat eşini sevmiyormuş kiz cok vicdan azabı çekiyor. çok gel gitleri oldugu oldu. Eşiyle sorunları varmis eşi de onu sevmiyormuş.Ayrilmayi düşündüğü oluyor ama eşi istemeyebilirmis. Kiz olgun olusünü düzgün oluşunu değer vermesini sevmiş. ayrılıkları cok oldu ama birbirinden vazgeçemediler kiz hem cok istiyor evlenmek hemde istemiyor.Ama adam onu cok seviyormuş kız da adami seviyor sadece vicdanen yuva yikan mi oluyorum benim yuzumden mi diye dusundugu. adam senle alakasi yok demis.
not:hemen bana saldırmayın bende çok yakınım icin soruyorum. Ben kendisine diyeceğimi dedim o buraya yazdırmak istedi. Bu durumda sizce ne yapmalı? ben ne demeliyim ?
Ay dizi senaryosuyla ne nasil paralel ilerliyor herşey.ya bu dediğim kişide aynı durumdaysa aslında çok iyi mesleği var hatta kızda baya saygin
yoo karısını kötülememiş sadece sevmediğini demis karısı onu o da karısını yoksa kadın iyi biriymiş. bu arafa dedigim kızda maddi yönden ve iş yönünden iyi mevkideYa zaten hepsinin eşi ile sorunları var, hepsinin karısı çirkef şeytan, bi tanesi de ben pisliğin tekiyim karımı boşamaya dötüm yok, onun yemeğini yiyip yıkadığı donu giyip taze kan avına çıkıyorum demiyor.