evli biri ile birliktelik

Ne yazık ki öyle diziden herkesin çıkarımları farklı oluyor
Yanlışı kendimize yada yakınımıza göre ılımlı hale getirmeye çalışmamak lazım tabiki
hangi vicdan sahibi hava atayım derki ben durumu nu gerçekten biliyorum çok ağladı yanimda para pul önemli değil dedi bende burada akli başında daha caydırıcı yorum beklersen tam tersi basitçe konuşmalar oluyor ve çok cikmaz içinde defalarca ayrılıp hatta kendisine eşiyle arasını düzeltsin diye nasihatte bulunan biri bir insana yardim etmek isteniyorsa doğru yolu gösteren akıl vermedir ama iste bizim insanimiz

Sevda degil ihanet bu... adam olan sevdigi kadını bu konuma düşürmez aşkından ölse de
bende dedim evliliğinde sorun varsa boşanır senle ne yaşıyorsa yaşar bu karakterlice olandır diğeri idare etme gibi oluyor ama cok vicdan sahibi olduğundan adamda gelgit yaşıyormuş vw

Adamla sevgili ol sonra eşiyle arasını düzeltsin diye nasihat ver

İkisi de birbirinden vicdanlı o yüzden aralarında bir çekim var demek ki.

Her yazdığınız yorum diğerinden komikse ciddiye almamak bizim suçumuz mu?

Ya zaten hepsinin eşi ile sorunları var, hepsinin karısı çirkef şeytan, bi tanesi de ben pisliğin tekiyim karımı boşamaya dötüm yok, onun yemeğini yiyip yıkadığı donu giyip taze kan avına çıkıyorum demiyor.

yoo karısını kötülememiş sadece sevmediğini demis karısı onu o da karısını yoksa kadın iyi biriymiş. bu arafa dedigim kızda maddi yönden ve iş yönünden iyi mevkide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…