Evli bir erkek neden başka bayanlarla görüşür mesajlaşır hala lütfen biri söylesin!!

elele

canlarım benim....
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2009
1.619
6
Kızım olmasa iyi bir işim olsa çoktan bitirmiştim ben bu evliliği...dayanamıyorum artık.....5 senelik evliyim..kızımın doğumuna 25 gün kala eşimin teefonunda bi msj yakaladım "darıldın mı cicim bana" şok oldum ama çaktırmadım ertesi arayıp neyin nesi anlıyacaktım bu arada numara da erkek adıyla kayıtlı ha!yine de günahını almak istemedim .ertesi gün erkenden aradım numarayı bayan sesi!ya dedim belki karısı falandır ya da kız kardeşi...bi kaç kez daha aradım belli aralıklarla aynı bayan sesi..çıldırdım..eşimi sorguya çektim yalan üzerine yalan söyledikçe batıyordu..dedim"bak bi yalanını yalanla kurtarıyım derken çakışıyor daha da batıyorsun!doğrusu neyse anlat bana çıldırtma beni" en sonunda döküldü...sennn hep derdin ya erkekle kız arkadaş olmaz olursa üçüncüsü şeytandır diye..bunu ben demiyorum dedim,bunu Peygamber efendimiz söylüyor hadisi şeriftir dedim.."işte dedi senden çekiniyorum aslında arada gerçekten bişi yokk inan;nişanlıyken bi gün arkadaşlarla sahilde otururken arkadaşın tel çaldı bu kız aradı yanlış no..sonra bi kaç kez daha arayınca arkadaş tersledi..sonra bida çalınca telefon dedim ki bak centilmen ol oğlum öle terslenmez bi bayan..dediler çok biliyorsan sen konuş aldım konuştum dedi..sonra telefonda arada bi görüştük bi de yemek yedik "demez mi şook oldum Allahım karnımda doğmaya kıpır kıpır can atan bebeğe mi yanım evime ilk kez gelen aileme torun gelio die sevinen aileme mi yanım...çaktırmadım aileme tabi...bana ara sor istersen dedi kendimi küçük düşüremem arama bida dedim..tamam dedi..ama eşim dinlememiş bi da arayıp eşim yanlış anladı aramızda bişi olduğunu düşünüp üzüldü demişşş kız da tamam bi da görüşmeyiz öleyse yuvan önemli demiş bakkk bakk Allah razı olsun kızdan...sonra aradım deyince o hattı kırmasını yeni hat almasını istedim bayağı kem-küm etti kıramam arkadaşlar bunu bilio die;sonra kırdı başka no aldı..neyse aradan 2 sene geçti kızlar ..sorunlu bi ev sahibi yüzünden 2 defa taşınma işleri üstüne aöf ve kpss derken ben saldım kendimi iice tabi sinirler de yıprandı 2 yaşında çocukla....ister istemez eve de yansıttım...arada tartışmalar oluyodu..bigün en tatlı anımızda sordum hadi doğruluk oyunu oynayalım tamam dedi..bilmio ki ağıma düşecek:jeyyar::jeyyar: dedim inan kızmam anlat sakladığın bişi var mı...ne sölese ii kısa süre önce kandil gecesinde beyimiz bu kızı aramış neden aradın dedim sakince...kandili kutlucaktım ii de dedim neden nerden çıktı?(ki annesini babasını aramaz kandilde)seninle aramız ii değildi dertleşmek istedim...ee noldu dedim açmadı telefonu..sustummm ama en fazla 1 hafta sabrettim patladımm;sen ki kendi anne babanın kandilini;evdeki karının kandilini kutlamazken elalemin o.....'nun kandilini kutlamak için mi arıyorsun derdin ne...hattı kırmıştın ama ezbere almışsın teli diye kavga kıyamet...2 sene geçti o tartışmadan barışmalar ..vs...ama ii değiliz..hele bu günlerde..eşim çok ağır şartlarda çalışır izin pek yok ya da bazen para ..ama istediğim çok diil arada bir sahile çay içmeye el ele gezmek isterim gencim ben de hakkım değil mi die ima ettim açıkça söledim hatta..inanın 5 snedir daha 1 defa sahilde gezmiş diiliz...önceden 2 günde bi arardı iş yerinden 1 aydır artık aramıyor...neymiş çok çalışıyor iş yoğun!dün gece çok büyük tartışma çıkardım;çıkardım diyorum artık 1 haftadır evde 2 yabancı gibiyiz yatakları ayırdım..

Yaptıklarını hiç mi hiç unutamıyor silemiyorum kafamdan acaba yine aradı mı o kızı msj geldi mi diye sürekli tetikteyim bu mahvediyor neden aradın yine o kızı kandil kutlamak için neden konuşma gereği duydun gerçekten merak ettiğimden soruyorum dedim"ben de bilmiyorum neden aradığımı" diyor ya defalarca sormama rağmen dün...5 senedir ben demez ısrar etmezsem bi yere gitmeyiz gitsek şuranı çek buranı çek...ya zaten kapalı giyinirim sorun olmaz..yüzü gülmez..çocuk ağlasa sorun eder offf poffff çocuk bu ağlar elbet uykusu gelince..sanki kendi başımamı yaptım çocuğu! çocuk olduğundan beri dışarı çıkınca elimi tutmaz ben tutardıım zorla bırakırdı..neymiş evli çocukluya yakışmazmış liseli aşık gibi...ya diyorum hamileyken tutardın evlenmeden önce de şimdi neoldu..."evlilik öncesi ile şimdi heşey aynı değil" dediğinde yolda ağladım..anlayamıyorum..

Bu arada yakın zaman öncesinde eltimin muska yaptırdığını duydum...kaynanam "siz ondan böylesiniz kızım sabret dayan sarıl kocana" diyor..ama sabır kalmadı bende ben onun sevgisine inanmıyorum.ısrarla" seni seviyorum sen öyle düşün bakalım" der Beni sevmiyorsun desem...ayrılmak istiyorum diyorum ağzımda sakız oldu 5 senedir ona da yanaşmıyor...çok kötüyümm ya...dünden beri ağlamaktan harap oldum..muskaya karşı hergün okuyorum Felak-Nas Ayetel Kürsi. Eşiim de okuyordu ama bu aralar unutuyor sanırım belki okumadığından böyle olduk yine..inanın yatakta soğuktu 2 ay öncesine kadar ;1 senedir bana..bu ortaya çıkınca okumaya başladık düzelmeye başladığını söyledi ;"önceden sarılmak;yanına yatmak bile istemezdim demişti şimdi ise öyle değilim" demişti..ne yapacağımı da şaşırdım...güya sınav var yarın inanın kafa veremiyorum üzüntüden migrenim azdı günlerce ağrılarım var...ne yapsam sabretsem mi..ama güven denen bişi kalmadı éne yapayım söyle diyor ne yapayım güvenini kazanmak için söyle" diyor.sen düşün dedim..düzelmek istiyorsan elini çabuk tut dedim yoksa aç davayı dedim...ne yapsam Allahım 1 şans daha versemmi düzelmek için çabalayacak mı...çalışmaktan başka ne yaptım diyor..doğru çalıştın ama evliliğim düzelsin diye de bişi yapmadın dedim...herşeyi düşünüyorum boşansam hadi düzeldim böyle kalacak diilim elbet evlenmek isterim ya diyorum evlendiğim adam ya kızıma yan gözle bakarsa ya koluna bacağına bakarsa..bunlar aklımdan da çıkmıyor..sonuçta kız çocuğu bişeye benzemez kii!bi de onun psikolojisi nolcak?boşansam aileme dönsem annemle evlendikten sonra düzelttik bi çok şeyi eminim şu anki halimden daha kötü olcak ortamım laf işitcem bu daha da ağrıma gidecek biliyorum..ne yapacağımı şaşırdımmAllah ım diyorum yuvama dirlik düzen mutluluk huzur kalplerimize iman ver...çocuğumun yüzüne bak Allah ım diyorum..

Son düzenleme:
allah yardımcın olsun canım umarım yakın zamanda huzura kavuşursun

başından sonuna kadar okudum inşallah huzurlu mutlu gözü senden başkasını görmeyen bir eşin ve yuvan olsun. ya tabiki ver son bir şans daha yuva kolay kurulmuyor yıkmak çok kolay inanınki arkadaşlar sonunu çok iyi düşünün hele o aileleri üzmek en kötüsü lütfen arkadaşlar burdaki herkeze diyorum lütfen biraz daha sabır hemen boşanmaı düşünmeyin çok ama çok boşanan var.

BENDE ÇOK ŞEY ATLATTIM AMA ÇOK ŞÜKÜR ŞıMDı ÇOK AMA ÇOK MUTLUYUM...

Umarım sınavın iyi geçer, en kısa sürede ataman yapılır, kafan da rahat olur..
Her tartışmada dertleşecek biri aranırsa işin var eşinle.
Ekonomik anlamda güçlendiğinde seni kaybetme korkusuyla böyle rahat olmayacaktır.
Olursa da keyfi bilir, bakarsın yoluna..

haksizlik resmen yapilanlar
ama ne olursa olsun evlisiniz
bence bir sans daha hak ediyor bu evlilik
yinede allah yardimciniz olsun

okuyunca üzüldüm. bu arada büyü muska olayı insanı sadece hani hava kapalıdır için sıkılmıştır ya öle etkiler die duymuştumm. bol bol dua et. ve eşinlede ayrıntılı konuş. Allah yardımcın olsun

Allah razı olsun hepinizden ama inanın güç denen bişi kalmadı namazlarımda durduk yere ağlıyorum.gerçekten de büyü muska yapan olduysa Allah tan bulsun inşallah!araştırma yaptım acaba etkisi tesiri nasıl azaltılır diye kurtulmak için;bi yerde yazmışlar "Allah kulum beni zannediyorsa ben öyleyim o zan üzereyeim onun için" diye..insan Allaha sığınsın gerekli duaları sureleri okusun Allah ın kendisini koruyacağına inansın o zaman etki etmez demişler..ben de buna inanıyorum aryık Allah a sığındıkça okudukça etki etemz diyorum inşalalh..ama yaşamayan bilemez tabiki...bi de adamın sanki hiç umrunda değilmiş gibi tavırları gelip akşamları dünya kupasını izlemesi daha da çıldırtıyor ben ağlarken odalarda gizlice!
tartıştık o kadar konuştum adam akşam sadece"anlaşıldı bizim derdimiz gezmek" demez mi çıldırdım..

Son düzenleme:
Siz tüm bu olanlari yasarken kiziniz ne durumda oluyor?

Ona bekeldigi ilgi-alakayi saglayabiliyormusunuz?

cok üzüldüm..

muska yazanlara büyü yapanlarada ve diğerlerine de dua et. Benim için ne istiyorlarsa, Allah onlara 1000 katını versin diye. aman kendini üzme sınavına konsantre ol. inş. en yakınzamanda düzelir hayatınn

Siz tüm bu olanlari yasarken kiziniz ne durumda oluyor?

Ona bekeldigi ilgi-alakayi saglayabiliyormusunuz?

cok üzüldüm..

o da ayrı bi üzüntü benim için..kızıma bu seneye kadar zaman ayırmadım yeterince ..hep eşimin neden olduğu şeylerden tuzu biberi olarak bir de akrabalarından..bu sene sıksın kendini inşallah kreşe vercem onu diyorum..yavrucvağım açılsın arkadaş edinsin diye..inanın yavrumun bebekliğini hatırlayamıyorum.çocuk onun zorlamasıyla oldu..çocuğuma ısınamadım...çocuk için evlenmiş benmle diye düşündüm hep..ama şükür eskisi gibi değilim onu düşünüyorum artık çünkü küçücük elleriyle "annecim başının ağrısı geçti mi"diye halimi hatırımı soran bi o...öylesine bana düşkünken ben de onun için herşeyin iyisini yapmaya çalışan elimden geldiğince uğraşan bir anne olmaya uğraşacağım inşallah..onu düşünmesem dilekçeyi vemiştim zaten boşanalım diye..

Büyüyü, muskayı da nerden çıkardınız.:1closedeyes:

Eşinizin terbiyesizliği, vurdumduymazlığı, rahatlığı, laçkalığı büyüyle muskayla olacak şey değil. Adamın yapısı bu.

Sen telefonda tanıştığın ne idüğü belirsiz kızla arkadaşlık kur, yemek filan ye. Yok ya:eek:lmaz:

başından sonuna kadar okudum inşallah huzurlu mutlu gözü senden başkasını görmeyen bir eşin ve yuvan olsun. ya tabiki ver son bir şans daha yuva kolay kurulmuyor yıkmak çok kolay inanınki arkadaşlar sonunu çok iyi düşünün hele o aileleri üzmek en kötüsü lütfen arkadaşlar burdaki herkeze diyorum lütfen biraz daha sabır hemen boşanmaı düşünmeyin çok ama çok boşanan var.

BENDE ÇOK ŞEY ATLATTIM AMA ÇOK ŞÜKÜR ŞİMDİ ÇOK AMA ÇOK MUTLUYUM...

maşallah sana inşallah ben de mutlu olurumm ya inan kimsenin mutluluğuna göz dikmem evden çıkmam kimseye karışmam kendi halimdeyimdir...ne yapsam evim için diye uğraşırım..ama ister istemez imreniyorum el ele gezenlere karısını çocuğunu şöle alıp da mutlu mesut gezenlere inan gözüm yok Allah bozmasın mutluluklarını ama ben de böyle olsam keşke diye ağlıyorum..neyim var diyorum arsızlık mı yaptım ailesine akrabalarının hakaretine birgün olsun ters cevapla mı çıkıştım...hiç birisi ..ama yine benim ağlıyan..

Büyüyü, muskayı da nerden çıkardınız.:1closedeyes:

Eşinizin terbiyesizliği, vurdumduymazlığı, rahatlığı, laçkalığı büyüyle muskayla olacak şey değil. Adamın yapısı bu.

Sen telefonda tanıştığın ne idüğü belirsiz kızla arkadaşlık kur, yemek filan ye. Yok ya:eek:lmaz:

var canım var malesef..hamileyken salonun halısını temzilik için kaldırdığımda yerde buğday tanesi bulup şüphelenip atmıştım pencereden aşağı seneler sonra aklıma düştü peşine düştüm bi yerde benim adıma bakıldı ki beni kıskanan eltim yaptırmış..ama ne amaçla yaptırmış ailem bozulsun yuvam dağılsın diye mi huzursuz olsun diye mi onun için benim gitmem gerekmiş ben de gitmedim..kayınvalideme açıkladığımda durumu;"sana söylemiyorduk ama sık sık hep onu söylüyor onu seviyorsunuz varsa yoksa o "diyerek kıskanıyordu seni dedi..zaten bana muska yapıldığını söyleyen kişi de eltimin kıskandığı için yaptırdığını söylemiş...
ha tabi eşimin terbizyesizliği ayrı bişi!ii ben de sıkılınca tel de konuşayım mesajlaşayım!ne ala memleket!

esının yaptıgı ayrı terbıyesızlık,eltının yaptıgı ayrı...
Allah onları bıldıgı gıbı yapsın ya.
saygısız,terbıyesız şeyler cok sınırlendım!!!

ya benim kafamın almadığı dün ısrarla sordum;neden aradın tekrar neden konuşma isteği duydun neden neden ??? inan ben de bilmiyorum diyor ya bomboş bakarak...bir erkek neden bi bayanla konuşmak ister söyler misiniz bunu çözemiyorum bir türlü??ha tamam o tekrar aramanın üstünden 1,5 sene geçmiş bi daha hiçç olmamış ama o" tekrar aramasını " kız yuvan daha önemli yanlış anladıysa görüşmeyelim, dedikten 2 sene sonra yapmışş kandil kutlamak için!..ya her gün acaba aradı mı yine diye paranoyak bi şekilde düşünerek geçirmek çok kötü..neden arar bi erkek başkabi bayanı kafam basmıyor!

Son düzenleme:
eşiniz o kadını unutamıyor olan bu , sizi de kaybetmeyi göze alıyor , umarım tez zamanda herkez hakkettiğini alır ve siz bu sabrınızın hediyesini alırsınız

eşiniz konusunda bişey diyemiyeceğim.. belki söylediğiniz gibi muskanın falan etkisi vardır..
ama eltinizin yaptığı büyük terbiyesizlik..
yanlız kızınızdan sevginizi esirgemeyin.. sıksın kendini demişsiniz ama o daha küçücük bebek.. ne anlasın sıkmaktan,sabretmekten.. siz annesi olarak ona belli etmemeye çalışın sıkıntılarınızı.. onun psikolojisi için en iyisi bu olacaktır..
en kısa zamanda huzura erersiniz inşallah..

eşiniz konusunda bişey diyemiyeceğim.. belki söylediğiniz gibi muskanın falan etkisi vardır..
ama eltinizin yaptığı büyük terbiyesizlik..
yanlız kızınızdan sevginizi esirgemeyin.. sıksın kendini demişsiniz ama o daha küçücük bebek.. ne anlasın sıkmaktan,sabretmekten.. siz annesi olarak ona belli etmemeye çalışın sıkıntılarınızı.. onun psikolojisi için en iyisi bu olacaktır..
en kısa zamanda huzura erersiniz inşallah..

canım benim sıksın kendini derken eşimden bahsettim yani maddi anlamda sıksın kendimi kreşe yollucam inşallah diyorum..sanırım buna hakkımız var kızımla beni bunca üzdükten sonra!sigarasını bıraksın ona verdiği parayı kreşe versin!bencillikse bu düşüncem varsın böle bencil olayım..eltiye gelince o bitti benim için..zaten anlamamam hataydı bana karşı kıskançlığı belliydi ne giysem inceler ters ters bakardı ben ise hep kardeş gibi olalım istedim dile getirdim dalga bile geçti...yazık onun karakteri buymuş..Allah kendisine çevirsin inşallah benim hakkımda her ne düşünüp yaptıysa!!

X