Evli bir adam ve yıkılan, mahvolan gençliğim... (2013)

Bunca şeyden sonra, "Napıyorsun?" diye mesaj atmış
Şimdi ben sinir olmayım da kim olsun, 2 güne kalmaz bir girişimde bulunur yazmıştım 2 günü bile bulmadı...

Sadece bu üzüntüm geçecek ve dedikleriniz gerçekten olacak mı? biliyorum aptalca bir soru her insan ayrılıktan sonra bunları sorabilir kötü hissedebilir, bir daha sevmeyeceğim, güvenemeyeceğim der ama denginde birini yine bulur belki baştan aynılarını yaşar ama şu an çok uzak ve ümitsiz görünüyor tekrardan kimseyi umursamadan sadece kendi keyfine bakmak, bağımsız olmak tüm bu anılardan

karşımda hangi genç kız olsa böyle bir durumda susamam amann bana ne de diyemem. sitedeki pek çok üye bunu yapmaz zaten.
sen ve ben parkta oturuyoruz ve benim çantama bir YILAN giriyor. sen olsan beni UYARMAZ MIYDIN?
inan bana baştan sona aynı şey. en ufak bir farkı yok ha YILAN ha karşındaki İNSAN MÜSVEDDESİ.

1- üzüntün geçecek belki 1 veya 2 ay ağlarsın ama ÖMÜR BOYU ağlamaktan iyidir.
2- yaşadığın sevgi ya da aşk değil. çaresiz bir anında ihtiyaç duyduğun ilgiyi veren kişiye (insan diyemiyorum) bağlanmışsın hepsi bu.
3- evet yine aşık olacaksın hem de gümbür gümbür. evet belki yine acı çekeceksin ve inşallah çekmeyeceksin bilemeyiz. karşına yeni insanlar çıkacak doğrusunu yanlışını değerlendireceksin. "hımmm bu benim aradığım kişi değil" de dediğin olacak "ben bu adama göre değilim" dediğin zamanlar da. bunları yaşayıp öğreneceksin güzel kardeşim ama BİLE BİLE LADES DEMEK ben buna katlanamam.

hayat bu hata yapa yapa yanlışları öğreniyoruz hepimiz. hatalarımız olmasaydı ya melek ya peygamber olurduk ama değiliz.
bunu gençliğinin verdiği bir hata kabul et ve sil at. okuluna git, cici cici giyin, sosyal aktivitelere katıl, tiyatro, sinema, müzik vs bunlar seni bir yerden başka yere götürecek aktiviteler. zevklerini ve vizyonunu geliştirir. bol bol dua et, Allah'ın en güzelini sana sunacağına inanarak hareket et ve anne baba duası ve rızasının çok kıymetli olduğunu unutma.

şimdi gittim bi' kendi geçmişime 19 yaşındaki kafayla hareket etseydim ve o ölüp bittiğim o çocukla evlenseydim şu an evde oturmuş kocamın meyhaneden, başka bir kadının yanından dönüşünü bekliyordum.
şimdi çok şükür bir mesleğim, gelirim ve ihtiyaç duyacağım insanlar var çevremde. çok şükür şu halime. ha acı çekmedim mi hiç? ohooooooooooo neler neler geçti ama en büyük dediğim bile geçti.
ben de ölüp bittim zamanında hey gidi günler hey. gökhan tepe'ye benzetirdim O'nu. şimdiki gibi facebook vs de yok. fotoğraf yok vs derken harçlığımı biriktirirp gökhan tepe'nin kasetini alır kalp filan çizerdim bak güldüm şimdi kendime
hala o 19 yaş aşkımı görüyorum biliyor musun? evlenmiş filan zavallı eşinin ne çektiğini görüyorum. ayrıca öyle artiste filan a benzemiyor bildiğin koca burunlu balta suratlı birisiymiş meğer.
beynimiz bize zaman zaman oyunlar oynar. O'nu yönetmek senin elinde.
oyuna gelme kardeşim. yazık değil mi 19 yaşında tazecik kızcağızsın ne harcayacaksın en güzel yıllarını hem de BİR HİÇ UĞRUNA. değmez güzelim değmezzzzz, değmiyor. Hele 40 yaşında kendinden yardım almaya gelen gencecik kızı bu şekilde çaresiz bırakan adama hiç değmez.
bak keyfine sen, bak şimdi yalvarsam, varı mı yoğumu sersem, gece sabahlara kadar ağlayıp gözyaşı döksem 19 yaşımı geri alamam. bırak 19'u 30'u bile alamam.
bu hayat senin, en güzel şekilde yaşamak senin hakkın. hayallerinden ve gençliğinden vazgeçme o herif (tövbe yarabbim) sana HİÇBİR ŞEY VEREMEZZZZZZZZZZ.
vermez zaten.
bu haysiyetsiz her yeşili boyamış bir de fıstıki yeşili deniyor işte. sırtlanlara yedirme kuzuyu, günah.

derdini yazan arkadaşa tepki verip kınayan herkezide en kınadım şahsen... insan en çok en bunalımlı olduğu en depresyonda olduğu zamanlarda birine aşık olur, ki onu tutunacak bir dal gibi görür, kaldıki burda 19 yaşında ergen bi öğrenciden bahsediyoruz...

sen onu ayarlamaya gitmişsin diyenler psikoloğa niçin gidildiğini bilmiyorlar biri öğretsin....

tacize uğradığı için gidip fantezi kurmayı zihnine sığdıramayanlar içinde açıklıyorum, genç kız oraya fntezi olmaya değil yaşadığı travmayı atlatabilmek için gitmiş, ve doktorun ilgisiyle şefkatiyle etkilenip her genç kız gibi hayallere dalmış...

ve her önüne gelene aşık olduğunu yazan arkadaş iyi okusun, kızcaz sadece 2 kez aşık olmuş....

evli erkeğe bakıp sevgili olduğu için ayıplayanlarda iyi okusun, okusunki asıl kendisini bekar gibi gösteren ve evli olduğunu saklayan bir adamı ayıplamayı es geçmesin...

bu konuyla ilgili benim düşüncem;
kesinlikle yadıryıp yargılayıp ayıplamıyorum, çünkü bu hikayede seni masum buluyorum, hatta mağdur!!!
o psikolog hakkında tek kelime yorum yapmıyorum çünkü insan sıfatı taşımıyor net!
yapman gereken yaşadıklarından bir ders alıp o adamla bütün bağlarını kesmen...

unutulurmu? kesinlikle unutursun canım benim...
yeterince yıpranmışsın, kendine biraz zaman versen ve ipleri koparsan pişmanlık bile duymaya başlarsın yaşadıklarından,kendini üzdüğün için....
okuluna yönel, kendi yaşıtların kendi akranların sana en iyi tedavi olucaktır,
doktora gitmene bile gerek yok, sen arkana bakma yeter...

o adam senin geleceğiin olamaz, ama o okul senin geleceğin...

Kusura bakmayın. ben 19 yaşında kendimi bukadar güzel cümlelerle anlatamıyordum. Sizi tebrik ediyorum. hangi üniversitede okuduğunuzu ve ilerde ne meslek sahibi olacağınızı merak etiim.

Bu forumdaki cogu kadin seni topa tutar atar ustunde ziplar ama anlamaya calisan seni dogru yola sevk etmek icin ugrasan cok az cikar...
Cicegimmmm her cicek solar fakat bir damla su yeniden tohumun dibine deger ve filizlenir. Sararmis yapraklarini kotu dallarini kendin budamalisin. Burda kimse sana
rençberlikte yapmaz rehberlikte...
Yasamayan bilmez....konusur sadece...

Son düzenleme:

aynenn katılıyorum !!!! kelimesi kelimesine... insanlar yuva yıkan kadın hikayesi okuya okuya paranoyak olmuşlar... ya biraz empati...bu kız daha 19 yaşında... zayıf... tedavi olayım diye gitmiş... o adam da bir güzel bu zayıflıktan faydalanmış olay bundan ibaret...buradaki insanlar fantezi kelimesini duyunca hemen +18 lik bişeyler kuruyo heralde kafasında...

bişi değil.....erkek erkekdir hangi meslek dalında olursa olsun. Ancak doktor müsveddesi felan iyi laflar değil....

Erkek erkektir hangi meslek dalı olursa olsun ? Ne anlatmak istedin bilemedim.

Bişi, erkekdir, felan da dogru bir kullanım değil bak bu böyle uzar gider sen yeni katılmışsın aramıza hoşgelmişsin konu dışına çıkmak yasak istersen benim söylediklerime takılma çok fazla. Yaşım ve eğitimim gereği nerede ne söz kullanacağımı pekâlâ bilirim üzme sen kendini

şöyle bir 25 falan olsan farklı yorum yapardım ama 19 yaş için daha farklı bir yorum yapmak gerek. ben 23 yaşındayım ama her yıl 5 yaş büyümüş gibi hissediyorum. yani demek istediğim belki 6 ay sonra bir yıl sonra bambaşka biri olacaksın ve yaşayacağın pişmanlık seni daha beter bir ruh haline sokacak.

birincisi yaş farkınız çok büyük. yaşı esgeçsek bile adam şimdiden seni üzüyor. ayrıca yakınlaştığınızda adam kağıt üzerinde bile olsa evli. bunun yanında çocuğu yaşında kıza yakınlık gösteren adama sapık denir. yani bunların hepsini bir arada düşündüğünde senin bu adamdan tiksinmen lazım. bunlara rağmen bu adamdan tiksinmiyorsan bu sevgi değil saplantı. saplantıdan da ancak tedaviyle kurtulabilirsin. bence bir 'kadın' psikoloğa giderek bu düzelme sürecine başla. her şeyi en çıplaklığıyla anlat. anlata anlata kurtulursun. adamdan birden kopabileceğini sanmıyorum. direk kopamıyorsan en azından yüzyüze görüşme, gitme. son olarak ben bu adamın sağlığından şüphe ediyorum. dikkat et.

bence senin kafan karışık ve ne yaptığını bilmiyosun sen 19 yaşıdasın karşındakine bişeyler hissetmeden bi hata ya daha düşmeyeyim diye neden araştırmadın evli olup olmadığını sonucta oda 19 değidiya kocaman adam ama bence sen fazla heyecan arıyorsun kızma ama yaşın gerği

Gard oluşturamazsın psikologun diye öylemi? Çünkü ona herşeyini anlatıyorsun diye yani ! o zaman Erkek jinekologlar da genital bölgeyle ilgileniyor ama kimse orayla çok ilgileniyor diye sevişmez herkesin bir hasta doktor mesafesi bir duruşu bir kendini ağırdan alması vardır !!!

Beden ve ruh doktorluğu çok farklı şeyler, işleyiş süreçleri de farklı, yaşayıp gördüm işte. Zihniyetiniz bana çok çok uzak, asla bir erkek göğüslerime baktı diye kendimi küçük hissetmem, kendimi herhangi bir şey hissetmemi gerektirecek bir durum gibi görmem o yüzden sizden rica ediyorum, konumun kapatılmasını istemiyorum, eğer ola ki 100 mesaja ulaşırsam bu konuda -diğer konularda kullanmam yasak bu üyeliği- özel mesajdan istediğiniz kadar tartışabiliriz ama bir sonuca varamayız, zihniyetlerimiz çok farklı kaldı ki size açıklamak zorunda değilim kendimi, bu kadar insan anladı, beni düşük ahlaklılıkla yargılıyorsunuz, kendinizi üst mertebe. Varın siz öyle düşünün, umrumda değil. Kendi acımla meşgulüm yeterince ama şu konunun kapatılmasına sebep olmayalım, özelden yazın ne yazacaksanız.

kardeşim uzak dur bu adamdan.. daha cok gençsin gelir geçer kac kere aşık olursun daha, tatlı sözlere kanma sakın bak zaten sımdıden yuzunu gostermiş küfür aşağılama çok çirkin şeyler bide psikolog olucak 19 yasında bır genc kızın ruhunda yaralar acmaya ne hakkı var..okuluna arkadaslarına derslerıne sarıl kafanı dagıt..

Beden ve ruh doktoru ayrı şeyler diyorsun da İLİŞKİNİZ RUHANİ BOYUTTA KALMAMIŞ HİÇ !

ben anlayamıyorum ya, madem bu kdr kötü biri neden hala sarılamazsam, onsuz kalırsam'ın peşindesin. mazoşist misin sen? insan acıyı seviyorsa hasta demektir. bu birincisi...

o kdr uzun süre gitmişsin bana evli olduğunu anlayamadım deme. bence anlamak istemedin..

düştüğün kuyunun içinden çıkmak istediğini sanmıyorum. bu şekilde seni yıpratan, acıtan bir adama karşı aileni karşına alman çıkmak değil, o kyunun dibine doğru dalmaktan başka birşey değil...

kaderini seç-kaderini sev der ünlü bir filozof. kaderini kendin bu şekilde seçmişsin ondan en başta uzaklaşmamakla. ve bence sen bu kaderini de seviyorsun...

Beden ve ruh doktoru ayrı şeyler diyorsun da İLİŞKİNİZ RUHANİ BOYUTTA KALMAMIŞ HİÇ !

Tamam da bu baskı bu hiddet niye hesap sormak niye? Sizin gibi düşünmek zorunda mıyım? Madem sizi rahatsız ediyor yorum yazmayın, içinizden sövün sayın bana. Konum kapansın istemiyorum dedim, uzatmayalım lütfen.

Anlamadım
Kendimi en alaşağı çekecek kaderi seçmişim
Onun yerine eğlenebilirdim, üniversitemin ilk yılında birçok yeri, insanı, müzik, sanatı keşfetmiş olabilirdim ben onun yalanlarını keşfettim

herkesin zayıf anları ve noktaları vardr. nasıl bir normalleştirmedir bu böyle? buradaki fantezi +18 olmasından değil, yaşça +20 olmasından dolayı en büyük hata zaten!..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…