Evli bir adam ve yıkılan, mahvolan gençliğim... (2013)

belli ki psikolog kendine hayri olmayan bir hasta,hatta tam bir ruh hastasi..magdur genc kiz da bu hastaligin pencesine takilmis kurtulmak isteyen ama yeterli cabayi gostermeyen biri..tavsiyem iliskiyi bicak gibi kesip adini bile anmayip (burda bile,yada yakin bi dostla bi paylasmayip) yokmus gibi davranmak..tamamen zarar ziyan bu iletisim..yasanacak ne guzel gunler var 19 yas nedir ki

Bence de çok haklısın.
Sanırsın 20 yıllık evlilik bitti.
Bence sen çok fena kaptırmışsın kendini (Yada öyle olması gerektiğini düşünüyorsun)
Adamın evli olduğunu öğrendiğimde bile yıkılmadım diyorsun ya, bence sen önceki ilişkinden tamamen tedavi olamamışsın.
Kurtuluş yolu, unutma yolu olarak bu adamı görmüşsün belkide...

yaşının küçüklüğünden dolayı yaşadıklarını da abartılı hissediyor sanırım. yani yorumları okuyan 3 çocukla ortada kalmış kadın mağduriyetinde zanneder ama ne güzel üniversitesi var ailesi arkasında adamın gerçek yüzünü görmüş, çok da vakti ziyan olmamış, cinsellik yönünden kullandırtmamış ne güzel işte daha niye bu yıkılmış görüntü anlamadım ki.

adam tam bir pislikmiş babası yaşında olduğu kızı kullanmış resmen.gözümün önüne getiriyorum da yalşlanmış çökmüş biri yanında gencecik kız ona ayak uydurmaya çalışıyor bunu da aşk diye yutturuyor kıza.

karısı hakkında söylediklerine ben de inanmadım. madem naparsa yapsın umurumda değil diyor neden hala boşanmamış böyle saçmalık olur mu? resmen kadına para kaptırmak istemiyor, 19 luk çıtır da bulmuş durumu kabullenen . onun ahlak seviyesindeki biri daha ne ister ki evim arabam gitmesin, genç sevgilim olsun, biraz kandırırsam kullandığım yere kadar kullanırım...istersem bırakırım, istemezsem tehdit ederim küfür ederim korkuturum gitmesini engellerim. psikopat herif yazdıkça sinirlendim

Son düzenleyen: Moderatör:
Sabredip yazıyı okudum da öyle cumleler kurmussun ki sanırsın evin,evladın gitmiş ellerinden..
Ne yaşadın da böyle krizlere giriyorsun yavrucum sen ?
aşk mı zannediyorsun şu yasadıklarını .. İnsan hayatta ne yaparsa kendıne yapar ..
Sen kendı kendıne eziyet etmişsin.. yok yere sorun yasamıssın ..

Aklını basına alıp '' ya tamam ben bu adamı sevıyorum ama adam evli ve bana '' yalan '' soylemıs .. '' dıye dusunsen ve kendı yoluna gıtsen hersey hallolcak.
Ama biz seviyoruz boyle turk filmi tarzında kı acı , sehvet ıhtıras dolu hıkayeleri..
Neyse umarım aklını basına alır hayatın gerceklerını gorebılırsın..

Allah yardımcın olsun nasıl bir çıkmaza düşmüşün baban yaşındaki adama nasıl aşık oluyosunuz onu hiç anlamıyorum böyle 40 dan sonra azanlarıda napmak lazım onu hiç bilmiyorum:KK47: hdi sen daha çok gençsin o adamda zaten akıl olsa çocuğu yaşındaki insanlarla uğraşmaz önce kendi psikolejisini düzeltseydi

19 yasindasin bu doktor musvettesine baska bir iliskide yasadigin taciz olayindan dolayi gidiyorsun sen baya hizli yasiyorsun. Dur bir tadini cikar yasinin zaten buyuyeceksin. Herseyde bir hayir vardir erkenden yasadigin bu olay senin ders almani saglar iyi tarafindan bakalim. Bir de ailenin rizasi olmayan hicbir sey yapma bir daha tamam mi emin ol onlar senin goremediklerini görür. Annene sigin sonra donup bakinca anneni ufacik birseyden dolayi kirdigin icin bile pismanlik duyuyor insan.

Sen simdi ne yapmalisin cıvıl cıvıl olmalısın giyinip kusanip YASITLARINLA (ve tabii dogru duzgun insanlar olsun) gezip dolasmalisin. Universite ogrencisisin sen ya bircok yasitin senin yerinde olmak icin can atiyor tadini cikarsana.

Ayrica bu yasta psikolog nörolog vs. hastalik psikolojisinden cik biz de aglama krizlerine girdik kuzum hastayim deme hemen anneciginin de yuregine oturtma. Senin bu yaslarda yasam dolu olman lazim tacize ugramissin anliyorum destek almak istemissin akilli bir kizsin kendinde de o gucu bulursun emin ol. Ayrica aramizda 10 yas var bir iki rahatsizligim cikti ben bile kabullenmiyorum inadina spor yapiyorum kendimi mutlu hissetigim herseyi yapiyorum işte o kadar. Inadina yasayacaksin demisler güçlü ol :KK34:

psikolog doktor değildirrrrr........

Yorumların hepsini okudum tek tek yorumlara cevap verirsem ard arda mesaj atmış olacağım ve sayfalar sürecek en iyisi toplu cevap vereyim. Tekrardan okuyorum ve sorularınıza da açıklık getireyim kendime de...

Evet hasta gibi hissetmek istemiyorum ama yıldığım için böyle konuşuyorum, bakış açım çok çarpıklaştı olaylara hani insan bunalımdayken hep kötü hisseder, düşünür ya o yüzden. Oysa ben de birçok insan gibi buraya ne hayallerle geldim, yanımda babam yaşında ve evli bir adamı taşıdığımı bilmiyordum...

Ben de tek tek cevap vereyim o kadar zaman ayırıp sormuşsunuz. Taciz olayı ard arda gelmiş gibi anlaşıldı. Erkeklere karşı zayıf denmiş, gönlünü kaptırmak denmiş. Ama taciz konusu, istemediğim bir şekilde kendisine dokundurttu elimi çektim, çekmeye çalıştım ama zorladı ve kalkıp gittim o ortamdan. Ve bu başıma 16 yaşındayken geldi. Eğer 18 yaşındayken olsa o çocuğa tokat atar, öfke duyardım ama o zaman sadece korktum, bir şey yapamadım. Kaçtım. Bu bir de insan içinde olmuştu bu durum. Onun ardından takıntı yapmaya başladım ya birileri gördüyse, ya hakkımda kötü düşünürlerse diye ve 2 yıl böyle geçti. Bazıları tecavüze uğramışım gibi konuşmuş, öyle bir durum yok. Daha sonra dayanamadım oraya başvurdum, takıntılarım fazlasıyla artmıştı.. Randevu verirken de telefon numaranızı alıyorlar, randevu iptal olursa falan haber vermek için yoksa hususi vermedim numaramı. Hatta bana arada mesaj at demesine rağmen atmadım. Ama ona ulaşmam gereken bir durum, kriz oldu hayatımda o zaman numarasını tutuşturdu elime mesaj at diye. Ancak o zaman attım. Birkaç ay kadar da rahatsız etmedi beni kendisi. Ben üstüme geliyorsunuz, yangına körükle gidiyorsunuz dedikten sonra atmaya başladı, kapıldım gittim. Yoksa bir ilişkiden çıktım diğerine başladım gibi olmadı durumum.

Bir de doktor olarak algılamış çoğu kişi hipokrat yemini falan yok çünkü doktor değil, sadece psikolog kendisi ama etik değil araştırmış bulundum bu olaydan sonra şikayet ediliyormuş ve seanslar bittikten 3 yıl sonrasına kadar hastasıyla yakın ilişki kurması yasakmış.

Babam da beni kendini kanıtlamak için kullandığını düşünüyor. Herkese genç sevgilim/eşim var diye, boşanmasının üstüne örtecekmiş. Ve haklı da olabilir bunları konuşma aralarına serpiştiği şeylerden hatırlıyorum. "Aslında zengin olacaksın Necati Şaşmaz gibi ne güzel gencecik evleneceksin. Evlenmek istesem bakire birini isterim." gibi lafları vardı şakayla karışık. Yoksa ben de üzülüyorum düşündükçe yangından mal kaçırır gibi evlenmeye çalışmasını :KK43: Çünkü yazın bitecek dava büyük ihtimal haziranda, biz de temmuzda nişan yapar, eylülde evleniriz demişti. Ben hiç böyle kısa bir nişanlılık süreci görmedim. Belki de diyorum öğrenmemi istemediği başka şeyler varken kapana alayım diye mi düşündü? :KK43:

Söyledim yine söylüyorum ben zaten dul olabileceğinden şüphelendim ve sordum kendisine belki nişan atmıştır, boşanmıştır bu yaşa kadar diye, hatta bu yüzden bu halde dağınık olabileceğini düşündüm ve çok komik ki evli olsa bana yaklaşmazdı diye düşünüyordum. Bu ihtimal aklıma bile gelmemişti. Kendi babamdan gördüğüm gibi zannettim. Başıma gelene kadar evli bir erkeğin beni kandıracağı ya da başka kadınları kandırdığıyla ilgili hiçbir şey görmedim etrafımda da, biliyorum salaklık diyeceksiniz ama öyle :KK50:

Karizması falan yok ben dış görünüşünden etkilenmedim ki körkütük de aşık olmuş gibi hissetmiyorum sadece hep arkamda destek olması fikri bana güzel geldi, bana güven vermesi, bağlanmam hele ki 2 yıldır kimse yoktu benim elimden tutacak sendeliyordum (ki tabii ki güven verecekti ona açılmam için ama bunu göremedim yani psikolog-hasta ilişkimdeki güveni sevgililik ilişkisine taşımam aptallıktı) Hata yaptığımın farkındayım. Defalarca hakaretler, küfürler yediğim halde kabul ettiğim için farkındayım. O anlamını çözemediğim bağlılığı körkütük aşk gibi görüyorum belki de ben. O zaten peşimi bırakmadı hiç. Şu an konuşmuyoruz ama birkaç gün sonra geldiğinde sert ve net olabilmek için bu konuyu açıp destek almak istedim. Cevap atmadan önce kesinlikle bu yorumları bir kez daha okurum. Belki ailem söylüyor diye almıyordur aklım, başkası söylese daha sert gelir diye düşündüm.

Cinsellik konusunda da ilişkiye girmişler denmiş ama girmedik. Belli bir kısım bir şeyler paylaştık ben ötesini ilk defa bu adamla yaşayabilirim, güveniyorum, asla bana yamuk yapmaz dedim tam hatta çok iyi hatırlıyorum gidip eczaneden doğum kontrol hapı bile aldım ama bunun üç gün sonrası acı gerçekleri gördüm :KK43: Allah büyük denir ya o anlardan birisi ve kendime hayret ediyorum nasıl böyle bir şey düşünebilmişim, nasıl o kadar kör güvenebilmişim diye, elin adamıyla birlikte olmak senin neyine diye. Sonradan problem ettiği de o zaten bu işin planı olmazmış, düşünmeden yaparmışsın istiyorsan aşıksan sevişirmişsin ama güven olmadan olmaz ki :KK50:

Benim ailem sinmedi aslında babamı zor tuttuk. Annem de elinde dilekçe bekliyor bir kez daha iletişime geçerse seninle dilekçemi vereceğim diyor ama ben istemiyorum bunun duyulmasını annem de öyle diyor başka kızların olduğuna eminim diyor ama ben korkuyorum zaten küçük bir yer nasıl sokağa çıkacağım ben insanlar tuhaf tuhaf bakacak ayrıca bana daha kötü bir şekilde takacak kariyeri her şeyi olduğu için onu mahvedersem bana kin duyacak belki daha rezil edecek beni, tehdit edecek, hoş şimdi de ediyor :KK43:

Bunca yıkılmam da hayatımın bir yılı gitti, en güzel çağlarımdan bir yıl gitti ve ben hiç arkadaş kazığı bile yemedim, yaşıtlarıma göre el bebek gül bebek büyüdüm. Kimse böyle bir oyuna getiremez beni, gözüm açık sanıyordum ama değilmişim, her insan gibi kandırılabiliyormuşum demek ki :KK43: O 2 yıllık boşluktan sonra o benim için ideal erkek olmuştu, beni korur kollar, asla yamuk yapmaz, güvenilir liman gibi ama sonra inandığım tüm çıtaları bir bir çekti ben de kalakaldım öylece, ben artık bundan sonra ömrüm onunla geçer fikrine baya alıştırmıştım kendimi.

Onun normal biri olmadığını da biliyorum -hoş ben çok mu normalim bu karamsarlıkla o da tartışılır- öfkelendiğinde sağa sola saldıran, sürekli içen, kendine zarar veren, kendi üstünde sigara söndüren ya da kendini kesebilen bir tip ama bu yüzünü hep aramız kötü olduktan sonra gördüm onun öncesinde melek gibiydi yüzüm düşse korkardı neyin var iyi misin diye. Ama polislik olaylara bile karıştığını duydum, kendisi birkaç kez mırın kırın etti ama geçiştirdi.

Yorumlarınızın sert olmasından rahatsız değilim ben, aşağılanmadığım sürece çünkü zayıf düştüğümde açıp tekrar tekrar okuyacağım. Bu kadar insan bir şeyi söylüyor üstüne basa basa ki ben de uyanmışken gerçekler aşikar. Bugün aylar sonra ilk defa elime kitap alıp çalışmayı düşünüyorum birazdan. Okuluma gittim yataktan çıkıp da insan içine karışmak zor geldi, gülümsemek, ağlamamaya çalışmak ama başardım...

Son düzenleme:
Benim eşim de doktor, her ne halt etse (aldatmak değil, söz verip gezmeye götürmeme vs. gibi şeyer yani) ne yaparsa yapsın konuşup kafaya alıyor beni bir şekilde :)
Kızamıyorum... :) Hele bir de psikologsa durum kötü.
Bence adam seni ikna edip bir güzel birlikte olmuş ama sana yaramaz o adam, amacı başkaydı onun. Ama bence reşitlik yaşı 18 olmamalı, 30'lu yaşlarımdayım, ben bile kanarım, 19 yaşındaki çocuk bence reşit sayılıp devlet korumasız bırakmamalı
Psikologa esaslı bir ceza verilmeli.
Yalnız bu hikayeyi eşime anlattım, eksik çok nokta var bunda, böyle birşey olmaz dedi...
Kısacası senin hikayende belki eklemek istediğin birşeyler vardır.
Ama cevap değişmeyecektir. Kaç kurtul o adamdan.

Ben çok merak ettim açıkçası kocanız benim/bizim görmediğimiz ne görmüş bu olayda? Gösterebileceğiniz bir şey varsa söyleyin merak ettim

bak benden sana bi abla tavsiyesi olsun.dogum konotrol hapı alıp evlenmedende onun söyledıgı sözlere göre ilişkiye girmeyi düşünmüşsün.kim sana ne derse desin evlenmeden ilişkiye asla girme. aşkmıs düşünülmeden yapılırmıs öyle demiş kandırmak için tabiki dicek bişey. o zaman neden evlensem bakire ile evlenirdim demiş.düşünmeden a asık oldum yapim ya normal diyebilcegin bişey değil bu durum.bugun onla aşk yasarken yapsan hata oldugunu anladın ayrıldın dıyelım belkı karsına mükemmel biri cıkcak ve bu durum aranızda büyük bi sorun olcak belki.yani insan hayatında evlenmek için sevgili olur olmaz ayrılır tekrar baskasıyla sevgili olur oda olmazsa tekrar ayrılır baskasıyla yne sevgılı olur sonucta evlenmek ıcın tanımak lazım olmuyorsada ayrılmak normal ama bir kız her sevgılı oldugu biriyle ilişkiye giremez girerse adı o... ya cıkar.o tek kişiyle evlendiğinde olması gereken özel bir durum.evlilik dısı olan kullanılmaya mahkum bir ilişkidir bana göre.bir kere hem dinimiz açısından evlilik dışı günah çünkü madur olan sen olcaksın.senden ayrılsa sen bu olayı unutamazsın nasıl bi hata yaptım diye ailen duysa kahrolur zaten anladıgım kadarıyla ailen cok iyi böyle seylere önem veren bir aile.sonra evlenmeden senle yasarken bı baskasıylada yasayabılır neden dıye soramazsın bile evli değiliz evlencez diye garantide yok sanane diyebilir seni sıradan herkesle yasayabılcek bu durumu gibide görebilir.sonra hamile kalabilirsin evlilik dısı.ailesel acıdanda kötü senin açıdanda kötü böyle bi cocuk dünyaya getirmek psikolojn dahada beter olur.aldırsan hem günah hem saglık sorunu bı daha bebegın olmaz.hadi diyelim yasadın bi mucize oldu evlendin.ilk tartısmanızda evlenmeden yeterkı ayrılmayayım dıye senle o işi bile yaptın benle diye seni sürekli küçümsücek.allah seni resmen korumus bu tehlikelerden fırsat vermemiş senin gerçekleri öğrenmeni istemiş.iyide olmus.bırakbu adamı bundan cacık olmaz.hattını fılan degıstır bulusma görüşme.aileni üzme ilerde ailene sana böyle karsı cıktıkları için teşekkür ediceksin emin ol.kafan karısıktı adamda bundan faydalandı kullanmaya calıstı seni allah korudu.ama artık bu kadar ınsan görüşme dedikten sonra kafa karısıklıgına çözüm olsun seninkisi aşk değil bunalım anında oluşan bi psikolojik durum.kadın bir psikologa git bu durumu anlat destek al erkek psikologa gitsen belki bunları anlattıktan sonra oda asılabilir sana.

Vay arkadaş ben sevdiğim adamı koridorda görünce nabzım yükselir elim ayağım boşalır konuşma özürlüsü olurum gıkım çıkmaz gögsüme bakar diye beni küçük görür diye kuruntular yaparım benim de psikologa gitmem şart EVLİ adam evli adamdır.

İlk buluşmada öpmek nedir?
Yabancı erkeğe (seviyorsan ) yılışmak nedir?

Aşk kolaymı güzelim aşk dokunmadan kalbine binlerce bıçak saplanmasıdır utanmakdır mağrurluktur. Elbette yaşadıkların üzücü ama sadece gençlik macerası... Dikkatli ol o adamdan kurtul derim! Kolay olmayacak ben hiç dokunmadığım adamı 5 senede unuttum ama unuttum. ! unutucaksın.

Acı çekmekten korkmayın , değerlerinizi kutsallığınızı yitirmekten korkun sahip çıkın.

yorumumu sonuna kadar okuyacağını ve dikkate alacağını düşünerek yazıyorum kardeşim. her cümleye ayrı ayrı yorum yapacağım çünkü haddinden fazla sinirlendim bu duruma.

şimdi bu insan müsveddesi;

“Seni kaybetmek istemedim, beni kabul etmeyeceğini düşünüyordum, ben birkaç yıldır annemle yaşıyorum ve bu mevzu kendiliğinden bitecek zaten, o vakit seni bununla yıpratmak istemedim” demiş. bu egonun tillahıdır. ne demek kaybetmek istemedim, neye sahipsin de o nu kaybetmek istemiyorsun?

ilk olarak evli erkekler tuzaklarında bir kadın düşürmek istedikleri zaman
1- mutsuzdurlar
2- eşleriyle zaten yılllaaaaaarrrrrdır ayrı yaşıyor olurlar
3- eşleri kendilerini aldatıyordur
4- nedense o evlilik zaten sadece kağıt üzerinde yaşanıyordur.

güzel kardeşim bunlar çok bilinen yalanlardır aklında bulunsun.
kaldı ki çalışan bir adamın nasıl maaşı olmuyor, sana aşık bir adamın önündeki tek engeli buysa evi, arabayı, katı yatı verir sevdiğine ulaşmak için. yalan olduğu o kadar variz ki.
ayrıca karısı o nu aldatıyor olsa bunu ispat edip tek kuruş vermeden bile ayrılabilir. yalanın daniskası işte. bunu da geçtik.

Hoş belki kadın bir dikiş tutturmuştur, evlenmeyi bekliyordur boşanıp da sevgilisiyle ama bizimki bana kadar tutturamamıştı. Ayağa kaldırdım, ellerinden tuttum, ilk defa gözlerinin için güldü, aşkla dans etti, utanmadı şarkılar söyledi, şiirler ezberledi, ölene kadar bu kadının peşindeyim diye bağırdı. Kendine çeki düzen verdi, meğer o simsiyah kıyafetlerin altında ne kadar çocuksu bir gülüşü varmış, ilk defa ben gördüm… Ve aşık oldum… Ve emindim ki o da deli gibi aşık olmuştu. Aramızdaki çekimi tarif etmek imkansızdı. "Çocuklarım senden olmazsa diye çok korkuyorum, ne olur son ana gelip de bırakma beni" diye ağlıyordu. Bir insanın gözlerine bakınca anlarsınız ya anlamıştım işte doğru olduğunu ama tüketti bu ilişki, yaşananlar, kaldıramadım...

1- seninle tutturduğunu nereden biliyorsun? hayatındaki 3. veya 4. avı olmadığını nereden biliyorsun?
biliyorum, anladım, hissettim deme. bilemezsin, anlayamazsın, hissedemezsin.
kadınlar 10 yıllık eşlerini bile anlamakta zorlanrken anladım ya da biliyorum demek kendini kandırmaktan öteye gitmez.
ek olarak 40 yaşında adamın İLK SEFERİ OLMAZZZZZ.

Bana evlenme teklif etti. Ne akla hizmetse kabul ettim ve ailemin karşısına çıkıp karşı durdum, bu adamla evleneceğim diye. Annem yıkıldı, ağladı, ben seni bu adama mı vereceğim diye, bunun için mi emek verdim, çökmüş, mahvolmuş seni de kendi gibi yapacak diye. Babamın tansiyonu fırladı, sinirleri laçka durumda, ona da aynı küçük beyaz haplardan yazdı doktor. Midesi çok kötü biliyorum. Ben ne hayırsız, ne acımasız bir evladım, kardeşim kıyamam daha küçük hiç anlamadı olanları ama aramızda gidip geldi ağladı nolur barışın diye…

kimin için kimlere karşı durdun be kardeşim. değil 19, 29 veya 39 yaşındaki insanlar zaman zaman itimat sorunu yaşıyorken (ve hatta eşlerine bile) sen, senin duygusal travmandan yaralanan bir köpek için, evlendiği kadına sahip çıkmaktan aciz bir sırtlan için mi geçtin ailenin karşısına. çooook pişman olursun ve çooookkk üzzülürsün. evlat ne demek bir an için hayal et bakalım. sen olsan evadının kötülüğünü ister misin? onlar da istemez işte.
durduk yerde ciğeri beş para etmez bir kart horoz için onları üzdüğüne değmez.

Aylardır ölüyorum, içimde bir şeyler parçalanıyor parçalanıyor ama nereden buluyorum bunca umudu hiç tükenmiyor. Hep korkuyorum ya bitmezse diye, ya kandırılırsam diye, ya minicik elleri ona ben veremezsem diye, ya o çok duymak istediği, özlemini çektiği “baba” sözcüğünü ben duyuramazsam diye…
Ya onun kollarında huzurla uyuyamazsam, ya bir daha sarılamazsam, bakamazsam gözlerine…

umut filan değil, için de güç vs de yok. gençliğin hezeyanları, cahil cesareti işte (burada cahili pek tabii ki deyim şeklinde kullandım çünkü hayat cahilisin)
bir gençlik arzuu, tutkusu, libido tavan yapmış vs vs ama hepsi geçecekkkkkkkk.
ayrıca nedir bu "baba" sözcüğünü duyuramazsam vs. canım beim sen çocukluktan çıkalı ne kadar oldu. kadın bir adamı baba yapamaz o ayrı bir hikayedir.
39 yaşında kart zampara yıllarca durup durup sen de mi çocuk özlemi çekmeye başlamış yani.
az yavaş olacak yemezler ablacım yemezlerrrrrrrrrrrrr.

Gençliğim, eğitim hayatım, kariyerim bir çok şeyden vazgeçtim onun yüzünden... Ne için... Peşimde onca insan varken gencecik babam yaşında bir adama saplanıp kaldım... Ne dünüm belli ne yarınım...

yanlışlar
yanlışlar
yanlışlarrrrrrrrrr

sana kavuşmak için (güyaaaaaaaaaa) iki beton yığınından vazgeçmeyen bir adam için mi vageçtin bunlardan?
sen ciddi misin?
hani olmaz ama bu adam karısıyla boşandı hani mümkün değil ama seninle evlendi aynı hikaye tekrarlaırsa ne yapacaksın peki?
eğitim yok
iş güç yok
o saatten sonra özgüven vsden söz etmek bile mümkün olmayacak
söyle bana ne yapacaksın bu utanmaz adama "baba" diyen çocuklarla beş parasız ortada?
bunun cevabını verdikten sonra herşeyden vazgeç oldu mu?

Ben, 19 yaşındaki ben bunları yaşamayı hak edecek ne günah işledim Allahım, kimin ahını aldım da bunlar geldi başıma… Artık 30 yaşındaki bir kadın kadar hayattan bezmiş bir haldeyim, insanlara merhaba diyecek, gülümseyecek takatim bile kalmadı… Gözlerimin altı kırıştı, çöktü, gülemez oldum...

bunları yaşamak senin hak ettiğin ya da ah ladığın anlamına gelmiyor.
yanlış bir seçim yapmanın sonuçlarına katlandığın anlamına geliyor.
ayağından bağlı mısın?
göbeğinden bağlı mısın?

Hor görüldüm, küfür etti, fiziksel olmasa da psikolojik şiddet ve baskı gördüm, öfkelendiğinde görüyorum. Eziyor, aşağılıyor. Beni paranoyaklıkla, kendimi kontrol edememekle suçluyor. Söyleyin siz olsanız delirmez misiniz? Hele ki 39 yaşındaki kadının bile kaldıramayacağı kadar ağır olan bu şeyleri 19 yaşındaki bir kız olarak nasıl kaldırabilirim? Ben tecrübeli değilim ki idare edeyim.

daha şimdiden başlamış sapık ruh halini sana yansıtmaya. bak daha şimdiden diyorum.
bunun elinin altında olması var
hiç kimseden korkmaması var.
sanıyor musun ki psikolojik şiddet hep bu şekilde kalacak?
şu an eşlerinden daya yiyen kadılar hep düzelir umuduna kapılıp yanılan kadınlardır.

Başlangıçta “Seninle 5 yıl sevişmesem de olur.” Derdi evlenene kadar yani. Şimdi “Hep aynı şeyleri yapıyoruz, sıkıcı oluyor, uzun yıllar beraberiz Allah izin verirse, nereye kadar gidecek böyle? Madem hiçbir şey yapmayalım, sadece oturalım muhabbet edelim öyle.” Diyor ve ben şok oluyorum tanıyamıyorum sevdiğim adamı artık…

böyle böyle başlar bu işler kardeşim ki aşamalrını sana madde madde yazayım
1- elini tutmaya gözlerine bakmaya kıyamıyorum
2- ellerin elimdeyken sanki dünyalar benimmiş gibi oluyor
3- seninle sarılıp uyumak bile yeter
4- yahu ne var biraz yakınlaşmakta sna zarar verebilir miyim? insan aşık olduğu kadını arzular bu çok normal
5- iyi de aşkım zaten evlenicez niye bekleyelim ki? hem bu ilişki ilerlerse ben sana daha çok bağlanırım hiç kopamam
veeeeeeee film kopar.
sonrasında duyacaklarınsa şunlar,
1- ne yapayım erkeğim ben itiyaçlarım var
2- zorla mı yaptık kabul etmeseydin
3- zaten düzgün bir kız olsan yanıma sokulmazdın. madem geldin sonucuna katlanırsın
ve daha neler nelerrrrrrr

ve sonra ne olur biliyor musun?
şu an sözüm ona bu büyük aşkın ızdırabını yaşayan sen yine bu sitede "erkek arkadaşım bakire olmadığım için beni terk etti", "nişanlanacağım ama daha önceki ilişkimden o na bahsedemedim korkuyorum" ya da kızlık zarı dikimi kaç lira en iyi doktor hangisi" diye başlık açar durursun ve işte o gerçekten içinden çıkılamaz bir durumdur.
ne kadar çok sayıda kızcağız bu oyunlara gelip hayatını yeniden kurmak için nelerden fedakarlık ediyor bir bilsen
kaç hayat yok olmuş, hiç olmuş bu vaadlerle. sadece kk'ya sıkıntılarını yazan kandırılmış kızların hikayelerini okusan yeter be kardeşim.

kimse sarılacaksın?
en başta kendine
sonra ailene
sen üzüldün diye üzülen kardeşine
okuluna, kitaplarına ve hayatına tabii ki

Bazen de diyorum ki boşansa ne değişecek. Seni aşağılayan, küfreden, hor gören senden 20 yaş büyük baban yaşındaki adam sana ne verebilecek… Daha şimdiden beni oraya buraya göndermemeye, arkadaşlarımdan kıskanmaya, ben genç o yaşlı olduğu için kalbimi kırmaya başlamışken, ne olacak ilerisi diyorum…

bazen deme bunları hep söyle kendi kendine. hiç susmadan tekrarla. unutmamak için yaz. çünkü koca yazıda mantıklı olan tek şey bu.

kardeşim ben 32 yaşındayım neler duydum neler yaşadım. dünya kadar işim yarına yetiştirmem gereken yığınla evrakım var. oturmuş buarada sana yazyorum yanlıştan dön diye. LÜTFEN, senden bir abla olarak rica ediyorum ne olur AKILLI OL.
derdi uçkurunda bir haysiyetsizin içi boş ve olmayan sevgisini aşk zannedip kendini mahvetme.
AŞK çok başkadır AŞK mükemmeldir ama SEVGİ hiçbirine benzemez.
sen o sakladığın elbiseleri cici cici giye ve okuluna git zamanı gelince ne temiz ne cici çocuklar çıkacak karşına.
ilk kez senin ellerini tutan olacak, ilk kez seni öpen olacak. oturup vizeler finaller için birbirinizi yiyeceksiniz, elele sinemaya gideceksiniz. korkmadan bu benim sevgili diyebileceksin.

içinden sök at o haini ve hayatını yaşa ama olması gerektiği gibi.

O adamdan bir an evvel kurtulmaya bak.
39 yaşında hem de psikolog bir adam,kendisine hayran 19 yaşında bir gençkızı parmağında oynatır.Oynatmış zaten.
Sağlıklı bir ilişki değil bu.Adam da hayran olduğun kadar olgun ve düzgün birisi değil.Sen de anlamışsın artık.
Bence daha fazla uzatma.Ona birşey borçlu değilsin.Yuvasını sen yıkmamışsın.
Gerekiyorsa başka bir psikoloğa git ama kurtul.
Eğitimine dört elle sarıl bu arada...
kesinlikle katılıyorum. yargılamıyorum, olabilir, bazen insanın basireti bağlanıyor, yaşayacağın varmış, bundan sonra hakkında hayırlısı olsun...
farzet ki öldü, geri döndüremez, belli dönem acı çeker sonra hayatına dönerdin. şimdi de öyle yap.

tolstoy bende 37 yaşındayım ama alınmadım moruklukla ne ilgisi varki arkadaşların demek istediği kendinden okadar büyük biryle olması. ayrıca haklılarda. kız 40 adam 60 olsa bu sefer kadın genç durumuna düşücek buda öyle birşey. yoksa 40 lı yaşlar bence bayanların en seksi olduğu yaşlar.

ne güzel.demek ki benim gibi gereksiz alınganlıkları olan biri değilsiniz

Bak arkadasim, sen buraya bi konu acmissin. Burda cogunun yazacagi sey bende dahil ayni olacak ve lutfen uygula. O adami hayatindan cikaracaksin kisa ve net. Herseyin sende farkindasin zaten yolunda gitmeyen biseyler varki sende buraya konu acip dertlesmek istemissin. O adamdan once aileni bi dusun yazik deilmi yaa. Kendisine gelen bi hastasina nasil boyle davranabilir yaa. Daha 19 yasinda gencecik bi kizsin adam olmus 40 ve seni avucunun icine almaya calisiyo sen kendini buna mu layik goruyosun? Sen kendini bu adama kullandiracak kadar kendini mi kaybettin? Ne olursa olsun o adam evli kagit ustunde olsun olmasin onlar o karari verirken sen yaninda deyildin yuzden karisi hakkinda soylediklerinede inanmamalisin. Evet karimi seviyorum ama senide seviyorum diyecek hali yok ya ! Bak ne guzel senin icin endiselenen sorumluluk sahibi bi ailen var, egitim aliyosun lutfen lutfen bi dengesiz icin kendi hayatini mahfetme git elini yuzunu yika bi abdest al ailenden ozurdile tut annenin elini saril en buyuk destekcin annen olur. Okul kitaplarini ac oku bunalirsan ac pencereyi bi hava al nebilimmm yap biseler amaaa bitti bitti bitti tamammi? Kendini sen iyilestirebilirsin bi baskasi deyil.

Vay arkadaş ben sevdiğim adamı koridorda görünce nabzım yükselir elim ayağım boşalır konuşma özürlüsü olurum gıkım çıkmaz gögsüme bakar diye beni küçük görür diye kuruntular yaparım benim de psikologa gitmem şart EVLİ adam evli adamdır.

İlk buluşmada öpmek nedir?
Yabancı erkeğe (seviyorsan ) yılışmak nedir?

Aşk kolaymı güzelim aşk dokunmadan kalbine binlerce bıçak saplanmasıdır utanmakdır mağrurluktur. Elbette yaşadıkların üzücü ama sadece gençlik macerası... Dikkatli ol o adamdan kurtul derim! Kolay olmayacak ben hiç dokunmadığım adamı 5 senede unuttum ama unuttum. ! unutucaksın.

Acı çekmekten korkmayın , değerlerinizi kutsallığınızı yitirmekten korkun sahip çıkın.

Sinirlenmeyeyim diyorum ama lütfen sınırlarınızı aşmayın. Ben aylarca psikoloğum olan bir adamla öpüştüğümden bahsettim. Yabancı biri olduğunu da düşünmedim. Ayrıca beni yılışmak gibi bir kelimeyle itham etmeniz anlamsız. Kimseye gidip de şuh bakışlar, kahkahalar atmadım ya da orasına burasına dokunup tahrik etmedim. Öyle bir söylemişsiniz ki sanki ben baştan çıkarmışım gibi. Bu arada kendinizi de masuma çıkarmışsınız, tebrik ederim en masum sizsiniz göğsünüze baksa bile küçük görülmekten korkuyorsunuz ben de öpüşüyorum falan ya ondan dedim... Baya küçük bir insan olmuşum gerçekten... Kadın biriyle öpüştü diye küçülüyorsa ölsün o zaman... Tövbe yarabbim...

Sinirlenmeyeyim diyorum ama lütfen sınırlarınızı aşmayın. Ben aylarca psikoloğum olan bir adamla öpüştüğümden bahsettim. Yabancı biri olduğunu da düşünmedim. Ayrıca beni yılışmak gibi bir kelimeyle itham etmeniz anlamsız. Kimseye gidip de şuh bakışlar, kahkahalar atmadım ya da orasına burasına dokunup tahrik etmedim. Öyle bir söylemişsiniz ki sanki ben baştan çıkarmışım gibi. Bu arada kendinizi de masuma çıkarmışsınız, tebrik ederim en masum sizsiniz göğsünüze baksa bile küçük görülmekten korkuyorsunuz ben de öpüşüyorum falan ya ondan dedim... Baya küçük bir insan olmuşum gerçekten... Kadın biriyle öpüştü diye küçülüyorsa ölsün o zaman... Tövbe yarabbim...

Sizin bir gardınız olsaydı sizin bir duruşunuz olsaydı o adam size yaklaşamazdı! Siz kendinizi melek yapıyorsunuz ama nafile... boş... yaşadıkların kolay değil acıtır elbette herkesin ortak dediği adamdan kurtulman sen buna odaklan . "yılışık" kelimesine değil. İyi Forumlar

yorumumu sonuna kadar okuyacağını ve dikkate alacağını düşünerek yazıyorum kardeşim. her cümleye ayrı ayrı yorum yapacağım çünkü haddinden fazla sinirlendim bu duruma.

şimdi bu insan müsveddesi;

“Seni kaybetmek istemedim, beni kabul etmeyeceğini düşünüyordum, ben birkaç yıldır annemle yaşıyorum ve bu mevzu kendiliğinden bitecek zaten, o vakit seni bununla yıpratmak istemedim” demiş. bu egonun tillahıdır. ne demek kaybetmek istemedim, neye sahipsin de o nu kaybetmek istemiyorsun?

ilk olarak evli erkekler tuzaklarında bir kadın düşürmek istedikleri zaman
1- mutsuzdurlar
2- eşleriyle zaten yılllaaaaaarrrrrdır ayrı yaşıyor olurlar
3- eşleri kendilerini aldatıyordur
4- nedense o evlilik zaten sadece kağıt üzerinde yaşanıyordur.

güzel kardeşim bunlar çok bilinen yalanlardır aklında bulunsun.
kaldı ki çalışan bir adamın nasıl maaşı olmuyor, sana aşık bir adamın önündeki tek engeli buysa evi, arabayı, katı yatı verir sevdiğine ulaşmak için. yalan olduğu o kadar variz ki.
ayrıca karısı o nu aldatıyor olsa bunu ispat edip tek kuruş vermeden bile ayrılabilir. yalanın daniskası işte. bunu da geçtik.

Hoş belki kadın bir dikiş tutturmuştur, evlenmeyi bekliyordur boşanıp da sevgilisiyle ama bizimki bana kadar tutturamamıştı. Ayağa kaldırdım, ellerinden tuttum, ilk defa gözlerinin için güldü, aşkla dans etti, utanmadı şarkılar söyledi, şiirler ezberledi, ölene kadar bu kadının peşindeyim diye bağırdı. Kendine çeki düzen verdi, meğer o simsiyah kıyafetlerin altında ne kadar çocuksu bir gülüşü varmış, ilk defa ben gördüm… Ve aşık oldum… Ve emindim ki o da deli gibi aşık olmuştu. Aramızdaki çekimi tarif etmek imkansızdı. "Çocuklarım senden olmazsa diye çok korkuyorum, ne olur son ana gelip de bırakma beni" diye ağlıyordu. Bir insanın gözlerine bakınca anlarsınız ya anlamıştım işte doğru olduğunu ama tüketti bu ilişki, yaşananlar, kaldıramadım...

1- seninle tutturduğunu nereden biliyorsun? hayatındaki 3. veya 4. avı olmadığını nereden biliyorsun?
biliyorum, anladım, hissettim deme. bilemezsin, anlayamazsın, hissedemezsin.
kadınlar 10 yıllık eşlerini bile anlamakta zorlanrken anladım ya da biliyorum demek kendini kandırmaktan öteye gitmez.
ek olarak 40 yaşında adamın İLK SEFERİ OLMAZZZZZ.

Bana evlenme teklif etti. Ne akla hizmetse kabul ettim ve ailemin karşısına çıkıp karşı durdum, bu adamla evleneceğim diye. Annem yıkıldı, ağladı, ben seni bu adama mı vereceğim diye, bunun için mi emek verdim, çökmüş, mahvolmuş seni de kendi gibi yapacak diye. Babamın tansiyonu fırladı, sinirleri laçka durumda, ona da aynı küçük beyaz haplardan yazdı doktor. Midesi çok kötü biliyorum. Ben ne hayırsız, ne acımasız bir evladım, kardeşim kıyamam daha küçük hiç anlamadı olanları ama aramızda gidip geldi ağladı nolur barışın diye…

kimin için kimlere karşı durdun be kardeşim. değil 19, 29 veya 39 yaşındaki insanlar zaman zaman itimat sorunu yaşıyorken (ve hatta eşlerine bile) sen, senin duygusal travmandan yaralanan bir köpek için, evlendiği kadına sahip çıkmaktan aciz bir sırtlan için mi geçtin ailenin karşısına. çooook pişman olursun ve çooookkk üzzülürsün. evlat ne demek bir an için hayal et bakalım. sen olsan evadının kötülüğünü ister misin? onlar da istemez işte.
durduk yerde ciğeri beş para etmez bir kart horoz için onları üzdüğüne değmez.

Aylardır ölüyorum, içimde bir şeyler parçalanıyor parçalanıyor ama nereden buluyorum bunca umudu hiç tükenmiyor. Hep korkuyorum ya bitmezse diye, ya kandırılırsam diye, ya minicik elleri ona ben veremezsem diye, ya o çok duymak istediği, özlemini çektiği “baba” sözcüğünü ben duyuramazsam diye…
Ya onun kollarında huzurla uyuyamazsam, ya bir daha sarılamazsam, bakamazsam gözlerine…

umut filan değil, için de güç vs de yok. gençliğin hezeyanları, cahil cesareti işte (burada cahili pek tabii ki deyim şeklinde kullandım çünkü hayat cahilisin)
bir gençlik arzuu, tutkusu, libido tavan yapmış vs vs ama hepsi geçecekkkkkkkk.
ayrıca nedir bu "baba" sözcüğünü duyuramazsam vs. canım beim sen çocukluktan çıkalı ne kadar oldu. kadın bir adamı baba yapamaz o ayrı bir hikayedir.
39 yaşında kart zampara yıllarca durup durup sen de mi çocuk özlemi çekmeye başlamış yani.
az yavaş olacak yemezler ablacım yemezlerrrrrrrrrrrrr.

Gençliğim, eğitim hayatım, kariyerim bir çok şeyden vazgeçtim onun yüzünden... Ne için... Peşimde onca insan varken gencecik babam yaşında bir adama saplanıp kaldım... Ne dünüm belli ne yarınım...

yanlışlar
yanlışlar
yanlışlarrrrrrrrrr

sana kavuşmak için (güyaaaaaaaaaa) iki beton yığınından vazgeçmeyen bir adam için mi vageçtin bunlardan?
sen ciddi misin?
hani olmaz ama bu adam karısıyla boşandı hani mümkün değil ama seninle evlendi aynı hikaye tekrarlaırsa ne yapacaksın peki?
eğitim yok
iş güç yok
o saatten sonra özgüven vsden söz etmek bile mümkün olmayacak
söyle bana ne yapacaksın bu utanmaz adama "baba" diyen çocuklarla beş parasız ortada?
bunun cevabını verdikten sonra herşeyden vazgeç oldu mu?

Ben, 19 yaşındaki ben bunları yaşamayı hak edecek ne günah işledim Allahım, kimin ahını aldım da bunlar geldi başıma… Artık 30 yaşındaki bir kadın kadar hayattan bezmiş bir haldeyim, insanlara merhaba diyecek, gülümseyecek takatim bile kalmadı… Gözlerimin altı kırıştı, çöktü, gülemez oldum...

bunları yaşamak senin hak ettiğin ya da ah ladığın anlamına gelmiyor.
yanlış bir seçim yapmanın sonuçlarına katlandığın anlamına geliyor.
ayağından bağlı mısın?
göbeğinden bağlı mısın?

Hor görüldüm, küfür etti, fiziksel olmasa da psikolojik şiddet ve baskı gördüm, öfkelendiğinde görüyorum. Eziyor, aşağılıyor. Beni paranoyaklıkla, kendimi kontrol edememekle suçluyor. Söyleyin siz olsanız delirmez misiniz? Hele ki 39 yaşındaki kadının bile kaldıramayacağı kadar ağır olan bu şeyleri 19 yaşındaki bir kız olarak nasıl kaldırabilirim? Ben tecrübeli değilim ki idare edeyim.

daha şimdiden başlamış sapık ruh halini sana yansıtmaya. bak daha şimdiden diyorum.
bunun elinin altında olması var
hiç kimseden korkmaması var.
sanıyor musun ki psikolojik şiddet hep bu şekilde kalacak?
şu an eşlerinden daya yiyen kadılar hep düzelir umuduna kapılıp yanılan kadınlardır.

Başlangıçta “Seninle 5 yıl sevişmesem de olur.” Derdi evlenene kadar yani. Şimdi “Hep aynı şeyleri yapıyoruz, sıkıcı oluyor, uzun yıllar beraberiz Allah izin verirse, nereye kadar gidecek böyle? Madem hiçbir şey yapmayalım, sadece oturalım muhabbet edelim öyle.” Diyor ve ben şok oluyorum tanıyamıyorum sevdiğim adamı artık…

böyle böyle başlar bu işler kardeşim ki aşamalrını sana madde madde yazayım
1- elini tutmaya gözlerine bakmaya kıyamıyorum
2- ellerin elimdeyken sanki dünyalar benimmiş gibi oluyor
3- seninle sarılıp uyumak bile yeter
4- yahu ne var biraz yakınlaşmakta sna zarar verebilir miyim? insan aşık olduğu kadını arzular bu çok normal
5- iyi de aşkım zaten evlenicez niye bekleyelim ki? hem bu ilişki ilerlerse ben sana daha çok bağlanırım hiç kopamam
veeeeeeee film kopar.
sonrasında duyacaklarınsa şunlar,
1- ne yapayım erkeğim ben itiyaçlarım var
2- zorla mı yaptık kabul etmeseydin
3- zaten düzgün bir kız olsan yanıma sokulmazdın. madem geldin sonucuna katlanırsın
ve daha neler nelerrrrrrr

ve sonra ne olur biliyor musun?
şu an sözüm ona bu büyük aşkın ızdırabını yaşayan sen yine bu sitede "erkek arkadaşım bakire olmadığım için beni terk etti", "nişanlanacağım ama daha önceki ilişkimden o na bahsedemedim korkuyorum" ya da kızlık zarı dikimi kaç lira en iyi doktor hangisi" diye başlık açar durursun ve işte o gerçekten içinden çıkılamaz bir durumdur.
ne kadar çok sayıda kızcağız bu oyunlara gelip hayatını yeniden kurmak için nelerden fedakarlık ediyor bir bilsen
kaç hayat yok olmuş, hiç olmuş bu vaadlerle. sadece kk'ya sıkıntılarını yazan kandırılmış kızların hikayelerini okusan yeter be kardeşim.

kimse sarılacaksın?
en başta kendine
sonra ailene
sen üzüldün diye üzülen kardeşine
okuluna, kitaplarına ve hayatına tabii ki

Bazen de diyorum ki boşansa ne değişecek. Seni aşağılayan, küfreden, hor gören senden 20 yaş büyük baban yaşındaki adam sana ne verebilecek… Daha şimdiden beni oraya buraya göndermemeye, arkadaşlarımdan kıskanmaya, ben genç o yaşlı olduğu için kalbimi kırmaya başlamışken, ne olacak ilerisi diyorum…

bazen deme bunları hep söyle kendi kendine. hiç susmadan tekrarla. unutmamak için yaz. çünkü koca yazıda mantıklı olan tek şey bu.

kardeşim ben 32 yaşındayım neler duydum neler yaşadım. dünya kadar işim yarına yetiştirmem gereken yığınla evrakım var. oturmuş buarada sana yazyorum yanlıştan dön diye. LÜTFEN, senden bir abla olarak rica ediyorum ne olur AKILLI OL.
derdi uçkurunda bir haysiyetsizin içi boş ve olmayan sevgisini aşk zannedip kendini mahvetme.
AŞK çok başkadır AŞK mükemmeldir ama SEVGİ hiçbirine benzemez.
sen o sakladığın elbiseleri cici cici giye ve okuluna git zamanı gelince ne temiz ne cici çocuklar çıkacak karşına.
ilk kez senin ellerini tutan olacak, ilk kez seni öpen olacak. oturup vizeler finaller için birbirinizi yiyeceksiniz, elele sinemaya gideceksiniz. korkmadan bu benim sevgili diyebileceksin.

içinden sök at o haini ve hayatını yaşa ama olması gerektiği gibi.

O zaman ben de sizin gibi cevap vereyim.

Yani benimle tutturduğu ve ilk derken elbet ki ilk bana aşık olmamıştır, ben bile ilk ona aşık olmamışken 20 yılda neler yaşamıştır ama uzun zaman sonra ilk gibi bir anlam kast etmiştim yanlış olmuş.

Ailem konusunda çok pişmanım babamın yüreğine indi biliyorum hele annem beni vazgeçirmek için yalvardı neredeyse, hali gözümün önüne geliyor da çok üzülüyorum, "Sen mutlu ol diye yapıyorum yoksa banane. Ben seni en iyilerine, temizlerine layık görürken..." diye ağladı :KK50:

Üniversiteden ayrılmadım tabii ki ama nadir uğruyorum, derslerle alakam yok, toparlamam gerek acilen yoksa geçemeyeceğim farkındayım. Ben bu dereceyle buraya girip nasıl bu hale geldim anlamıyorum. Dediklerinizde sonuna kadar haklısınız, beni daha yalnız gördüğünde, savunmasız gördüğünde bunca ezen adam ailem arkamda olmasa, param olmasa daha beter yapar :KK43: Ve hangi akla hizmet de düşündüm kendimi ona sunmayı bilmiyorum ama iyi ki yapmamışım Allah çıkarmış karşıma diyorum siz de işinizi gücünüzü yarıda kesip bana cevap vermişsiniz hem de bunca satırla gerçekten teşekkür ederim ve yolumu görmeme yardımcı oldu, birçoğunuz çok iyi insanlarsınız, sayfalarca yazdınız yazdınız ve ben bunca uğraşa rağmen, çevremdekiler ailem ve sizden sonra gidip ona yanaşıcak kadar vicdansız değilim :KK43:

Son satırda yazdıklarınız hayallerimi yansıttı daha bir kez sinemaya gidememiştik, neredeyse hiç beraber sosyal ortamımız olmadı gibi bir şey. Ve kimseye korkmadan, çekinmeyen söyleyemedim hele ki medeni durumunu gizledim. Gururla gösteremedim. Yanımızdan geçen teyze bile bakıp da "yazık kızcağıza" dedi ise gösteremem de :KK43:

Sadece bu üzüntüm geçecek ve dedikleriniz gerçekten olacak mı? biliyorum aptalca bir soru her insan ayrılıktan sonra bunları sorabilir kötü hissedebilir, bir daha sevmeyeceğim, güvenemeyeceğim der ama denginde birini yine bulur belki baştan aynılarını yaşar ama şu an çok uzak ve ümitsiz görünüyor tekrardan kimseyi umursamadan sadece kendi keyfine bakmak, bağımsız olmak tüm bu anılardan :KK43:

Sizin bir gardınız olsaydı sizin bir duruşunuz olsaydı o adam size yaklaşamazdı! Siz kendinizi melek yapıyorsunuz ama nafile... boş... yaşadıkların kolay değil acıtır elbette herkesin ortak dediği adamdan kurtulman sen buna odaklan . "yılışık" kelimesine değil. İyi Forumlar

Psikoloğum olmuş olan bir insana karşı bir "gard" oluşturmamdan bahsediyorsunuz, o da güzel zaten problem de bu, gard oluşturamazdım zaten içimi apaçık okuyan birisi çok kolay düşürebilirdi gardımı alsam da yapardı, yaptı da. Yoksa ben bilmiyor muyum ayrılmayı, terk etmeyi, yaptığım oldu, terk ettiğim oldu, zaten problem bu sefer yapamamış olmam, elimi kolumu bağlı hissetmem, onsuz düşüyor gibi hissetmem... Ben melek değilim ancak kimseye yılışmadım, baştan da çıkarmadım. Size de iyi forumlar diliyorum...

Bir kadının en güzel ve verimli çağları 19-20 li yaşlar değil, 30-45 yaş arasıdır.

Dolayısıyla kadın en verimli çağlarını yaşarken, bu PİSSkolog amca 50-65 yaşları arasında olacak.
Ve yine dolayısıyla buruşmuş olacak:KK14:

Alınganlık yapmayınız efendim. Ben de 8 sene sonra 40 yaşında olacağım ve hiç buruşacağımı sanmıyorum:KK6:

mümkünse alınganlık yapıp yapmayacağıma kendim karar vermek isterim.kaldı ki şahsi bir alınganlık değil benimki.adama kızdık diye arada herkesi harcamaya gerek yok bence

X