- 26 Ekim 2010
- 870
- 636
sen cocuklarini sakin doktora gonderme. Evde nane.limon kaynat...
Cok ayip cok ayip bir laftir bu....utanin biraz kendinizden...evet denemez sen metressin çünkü
allah bagislasin...Benim çocuklarımımın konuyla ne ilgisi var. Allaha şükür ne zaman dr ye götürüp ne zaman götürmemem gerektiğini biliyorum. Pedegoğuda var doktoruda var sevgi dolu aileside var çocuklarımın. Size düşmez benim çocuklarıma nasıl davranacağımı söylemek.
Ben sadece annesinin babasının hissettiklerini anladığım için yazdım. Hiç düşündün mü sen bana bu cevabı verirken o annenin babanın hissettiklerini. Çocuklarının hayatını mahvedip geleceğini çöpe atışlarını izlemenin nasıl acı verdiğini. Sen annemisin bilmiyorum ama olunca anlarsın ne demek istediğimi. Allah kimseyi çocuğu ile sınamasın. 19 yaş çocuk olunan bi yaş değil doğruyu yanlışı bildiğin bi yaş. Ha hata yapılmayacak bi yaşmı tabi ki değil. Ama hatayı anlayıp geri dönülecek bi yaş kör kör parmağım gözüme yaşamanın bi anlamı yok. Bi an önce silkelenip kendine gelmesi lazım. Ayrıca tekrar söylüyorum psikiyatriste ihtiyacı var ama yok gösteren erkeğe eğilim duyuyor maalesef karşısındakide kötü niyetli olunca bu konuda olduğu gibi faydalanıyor işte. Bu yüzden gideceği pisikiyatrist kadın olsa iyi olur.
Ya sunu anlamadım bırkac aylık bır macera ıcın nıye felegın cemberınden gecmıs mahvolmus havası yaratıyorsun.
Hata yapmıssın bıtır arkana bakma o doktor bozuntusunun da dıplomasını tabıkı feshettır, sadece sana degıl baskalarına da kımbılır neler yapar.
Aılenede sasırdım senı bu yanlıslarınla nasıl baska sehre gonderebılıyorlar benolsam unv falan dınlemem kızımı surdan suraya gondermezdım ev hapsı koyardım aklı basına gelene kadar.
40yaşında henüz buruşulmuyor emin olun
henüz 19 yaşındayım diyorsun ama herkese gönülünü kaptırıyorsun ne kolay senin için . insan evli olduğunu anlar onun söylemesine gerek yok . üstelik bu adam baban yaşındadır büyük ihtimalle . yazık sana acıdım inan bana . boşver artık bu kaar büyütme olan olmuş . hataydı de geç . kafana takarsan hasta olursun . sonra doktora gider bu seferde ona aşık olursun
Niye alınganlık yapıyorsunuz tolstoy? Eşiniz/sevgiliniz 19 yaşında mı? Onlar aradaki ucurumun altını cizmek icin öyle söylemişler, 20 yaş var arada 20(yirmiyazıile).
bilmem.niyeyse alınasım geldi
sen cocuklarini sakin doktora gonderme. Evde nane.limon kaynat...
Size direk cevap vermek istemezdim ve kötü niyetle yazmiyorum inanin. Ben farkli anladim. Konu sahibinin erkeklere karsi zayif olmasina istinaden dr kadin olsun dendi gibi geldi. Siz kiziniz ruhsal yönden rahatsizlik gecirirse bunun gibi bir doktora götürür müsünüz? Benim de iki kizim var. Allah korkumdan dolayi asla büyük konusmam. Ama ileride kizlarimizin basina gelmesin diye yanlisin yaninda da yanlis olamayiz. Evli bir erkekle iliski yasanan siradan bir olay degil farkindaysaniz. Yaralanmis, duygusal yönden nereye cekersen oraya gelen, savunmasiz yasi kücük bir genc kiza karsi doktorun yaptigi adilikten bahsediliyor. Bu kardesimizin gözünü acmamiz lazim. Ben burada derdini okudugum herkesi bir yakinimmis gibi görüp ona göre cevap veriyorum. Mesela konu sahibinin derdi sanki benim kardesim, kuzenim ya da en yakin arkadasimin basina gelmis gibi hissettim.
Ayrica yapilan sert yorumlara karsi degilim. Cünkü konu sahibi hicbirimizi tanimiyor. Hickimse durumuyla alay etmiyor. Bir an önce kendisine gelmesi yönünde telkinler veriliyor. Yaptiginin yanlis hem de cok yanlis oldugunu söylüyor herkes. Komsulari, akrabalari, arkadaslari duysa ayni yorumlari yapacaklar. Hatta arkasindan dedikodusunu yapan, ayiplayan kinayan asagilayan da olacaktir belki. En azindan tanimadigi ve hic tanismayacagi görmeyecegi kisilerden aliyor elestiriyi. Eger burada yazilanlardan ders alir da kendini toparlarsa ne mutlu O`na. Etrafindaki kimseye aciklama yapmaya, kendini anlatmaya aklamaya cabalamasina gerek olmayacak.
bu adamı şikayet edin ayrıca böle hastalara davranmak etik değil . başka kızlarada yapar bu . hani şzofrenler falan gidiyordur kızın aklı başında değil belki taciz ediyor belki birşey yapıyor bilemeyiz yani kendini koruyamayacak durumda olan kızlardan faydalanıyor olabilir .
40yaşında henüz buruşulmuyor emin olun
Sayenizde moruk olduğumu da öğrenmiş oldum teşekkürler