Evli bir adam ve yıkılan, mahvolan gençliğim... (2013)

sen cocuklarini sakin doktora gonderme. Evde nane.limon kaynat...

Benim çocuklarımımın konuyla ne ilgisi var. Allaha şükür ne zaman dr ye götürüp ne zaman götürmemem gerektiğini biliyorum. Pedegoğuda var doktoruda var sevgi dolu aileside var çocuklarımın. Size düşmez benim çocuklarıma nasıl davranacağımı söylemek.

Ben sadece annesinin babasının hissettiklerini anladığım için yazdım. Hiç düşündün mü sen bana bu cevabı verirken o annenin babanın hissettiklerini. Çocuklarının hayatını mahvedip geleceğini çöpe atışlarını izlemenin nasıl acı verdiğini. Sen annemisin bilmiyorum ama olunca anlarsın ne demek istediğimi. Allah kimseyi çocuğu ile sınamasın. 19 yaş çocuk olunan bi yaş değil doğruyu yanlışı bildiğin bi yaş. Ha hata yapılmayacak bi yaşmı tabi ki değil. Ama hatayı anlayıp geri dönülecek bi yaş kör kör parmağım gözüme yaşamanın bi anlamı yok. Bi an önce silkelenip kendine gelmesi lazım. Ayrıca tekrar söylüyorum psikiyatriste ihtiyacı var ama yok gösteren erkeğe eğilim duyuyor maalesef karşısındakide kötü niyetli olunca bu konuda olduğu gibi faydalanıyor işte. Bu yüzden gideceği pisikiyatrist kadın olsa iyi olur.

allah bagislasin...

Benim eşim de doktor, her ne halt etse (aldatmak değil, söz verip gezmeye götürmeme vs. gibi şeyer yani) ne yaparsa yapsın konuşup kafaya alıyor beni bir şekilde :)
Kızamıyorum... :) Hele bir de psikologsa durum kötü.
Bence adam seni ikna edip bir güzel birlikte olmuş ama sana yaramaz o adam, amacı başkaydı onun. Ama bence reşitlik yaşı 18 olmamalı, 30'lu yaşlarımdayım, ben bile kanarım, 19 yaşındaki çocuk bence reşit sayılıp devlet korumasız bırakmamalı
Psikologa esaslı bir ceza verilmeli.
Yalnız bu hikayeyi eşime anlattım, eksik çok nokta var bunda, böyle birşey olmaz dedi...
Kısacası senin hikayende belki eklemek istediğin birşeyler vardır.
Ama cevap değişmeyecektir. Kaç kurtul o adamdan.

Ya kıza yüklenildi biraz doğru ama çocuk değil ki 19 yaşında. 19 yaş küçük bir yaş değil ki. Çoğu genç kız o yaşta ailesinden ayrı bir şehirde okumaya gidiyor, kendi koruyup kolluyor. Neyin doğru neyin yanlış olduğunu bilip ona göre davranıyor.

Yoksa her 19 yaşındaki kız gönlünün aktığına kapılıp gidecek olsaydı nice aileler yanardı. ben de 19 yaşımda oldum. Ailemden ayrı bir şehre okumaya gittim. Ama bilmiyorum artık zaman değişti gaiba. Bizler aman başımıza bişey gelmesin, aman ailemizin kafası yere eğilmesin diye bize iyi niyetle yaklaşanlara bile şüpheyle bakardık. iyi ki de öyle yapmışız ama.

Bi kere 19 yaşındasın, tacize uğramışsın, büyük bir depresyondasın ve sen gittiğin doktordan etkileniyosun. Bu nasıl bir psikolojidir anlamıyorum. Allah göstermesin ama eminim ki erkeklerin çoğundan tiksinecek bir modda olman gerekir öyle bi zamanda. Kaldı ki duygusal yakınlık nasıl hissedebiliyosun o anda. Hadi hissettin diyelim bu adam senden 20 yaş büyük hiç aklına gelmiyo mu evli midir çoluğu çocuğu var mıdır diye bi aklından geçinmek. Elin adamına bu kadar GÜVEN neden anlamıyorum ki.. hadi güvendin diyelim. Sonra öğrenmişsin herşeyi bıraksana yürüsene yoluna kardeşim.

30 yıllık evliler boşanıyor da yollarına gidiyorlar. Onlara yazık değil mi, onların canı yanmıyo mu. Nasıl dayanıyolar peki buna. Sen 3 günlük adamdan mı kopamıyosun.

Yani velhasıl 19 yaş küçük bir yaş değil. hadi 15-16 olsa anlarım da değil yani.. Bu bakımdan çok da masum değilsin.. Kendine gel. Sonra daha da geç olur benden söylemesi..

Ya sunu anlamadım bırkac aylık bır macera ıcın nıye felegın cemberınden gecmıs mahvolmus havası yaratıyorsun.
Hata yapmıssın bıtır arkana bakma o doktor bozuntusunun da dıplomasını tabıkı feshettır, sadece sana degıl baskalarına da kımbılır neler yapar.
Aılenede sasırdım senı bu yanlıslarınla nasıl baska sehre gonderebılıyorlar benolsam unv falan dınlemem kızımı surdan suraya gondermezdım ev hapsı koyardım aklı basına gelene kadar.

Bence de çok haklısın.
Sanırsın 20 yıllık evlilik bitti.
Bence sen çok fena kaptırmışsın kendini (Yada öyle olması gerektiğini düşünüyorsun)
Adamın evli olduğunu öğrendiğimde bile yıkılmadım diyorsun ya, bence sen önceki ilişkinden tamamen tedavi olamamışsın.
Kurtuluş yolu, unutma yolu olarak bu adamı görmüşsün belkide...

40yaşında henüz buruşulmuyor emin olun

Bir kadının en güzel ve verimli çağları 19-20 li yaşlar değil, 30-45 yaş arasıdır.

Dolayısıyla kadın en verimli çağlarını yaşarken, bu PİSSkolog amca 50-65 yaşları arasında olacak.
Ve yine dolayısıyla buruşmuş olacak

Alınganlık yapmayınız efendim. Ben de 8 sene sonra 40 yaşında olacağım ve hiç buruşacağımı sanmıyorum

puahahahahahahaha

iyi tespit arkadaşım tebrikler

Son düzenleme:
Sen gayet mantıklı düşünüyorsun çünkü her şeyin farkındasın.

Tek yapman gereken önce şu adamdan kurtulup ailenden af dilemen. Daha sonrası gelir elbet.

Ama daha yolun başında olan hayatını düzene koymak istemelisin önce. Daha çok gençsin, mahvolmadın, bitmedin. Sadece çok yıprandın, hata üstüne hata yaptın hepsi bu. Allah yardımcın olsun...

sen cocuklarini sakin doktora gonderme. Evde nane.limon kaynat...

Size direk cevap vermek istemezdim ve kötü niyetle yazmiyorum inanin. Ben farkli anladim. Konu sahibinin erkeklere karsi zayif olmasina istinaden dr kadin olsun dendi gibi geldi. Siz kiziniz ruhsal yönden rahatsizlik gecirirse bunun gibi bir doktora götürür müsünüz? Benim de iki kizim var. Allah korkumdan dolayi asla büyük konusmam. Ama ileride kizlarimizin basina gelmesin diye yanlisin yaninda da yanlis olamayiz. Evli bir erkekle iliski yasanan siradan bir olay degil farkindaysaniz. Yaralanmis, duygusal yönden nereye cekersen oraya gelen, savunmasiz yasi kücük bir genc kiza karsi doktorun yaptigi adilikten bahsediliyor. Bu kardesimizin gözünü acmamiz lazim. Ben burada derdini okudugum herkesi bir yakinimmis gibi görüp ona göre cevap veriyorum. Mesela konu sahibinin derdi sanki benim kardesim, kuzenim ya da en yakin arkadasimin basina gelmis gibi hissettim.

Ayrica yapilan sert yorumlara karsi degilim. Cünkü konu sahibi hicbirimizi tanimiyor. Hickimse durumuyla alay etmiyor. Bir an önce kendisine gelmesi yönünde telkinler veriliyor. Yaptiginin yanlis hem de cok yanlis oldugunu söylüyor herkes. Komsulari, akrabalari, arkadaslari duysa ayni yorumlari yapacaklar. Hatta arkasindan dedikodusunu yapan, ayiplayan kinayan asagilayan da olacaktir belki. En azindan tanimadigi ve hic tanismayacagi görmeyecegi kisilerden aliyor elestiriyi. Eger burada yazilanlardan ders alir da kendini toparlarsa ne mutlu O`na. Etrafindaki kimseye aciklama yapmaya, kendini anlatmaya aklamaya cabalamasina gerek olmayacak.

Evet aynen dediğiniz gibi ve zaten ikinci mesajımda da belirttiğim gibi konu sahibinin erkeklere karşı olan zayıflığını göz önünde bulundurarak kadın doktora gitmesini tavsiye ettim. Ama arkadaş anlamak istememiş sanırım. Yada kanu sahibi kendisi bilemedim. Neyse en azından sizin mesajınızla yanlış anlaşılmadığımı anlamış oldum. Sevgiler

tek derdim bu olsa o kalbi yerinden söker atardım....emin ol hayat bundan daha zor ilerki yaşlarda... hayatın güzelliklerinin farkına varırsın inş...

okurken midem bulandı kusura bakmayın
nasıl bi erkektir ya nasıl bi insandır
aslında yazacak çok şey var ama önemli olan bundan sonra senin kararın

benimde aklıma bu geldi çünkü baksanıza adam potansiyel tacizci

17 vee 20 li yaşlarda aşk başkadır çok seversın gözün ondan başkasını görmez ailendende sevgı görmediysen daha çabuk baglanırsın o kişiye

ama zaanla anlıycaksın o kişinin dogru kişi olmadıgını peki emınmısın mahkemesı olduguundan gidip gördünmü ?? ben ınanmazdım görmedıysem eger

herşey bı yanada ben senın yerınde olsaydım oturur harıll harıllll derslerımı yapardım

yanı sen şimdi 20 bu adam 40 sen 30 yaşına heldıgınde bu adam 50 olucak ehh artık çocugunda adama dede der kesın 40 yaşına gelıncede adam 60 olucak

30 yaşındakı bayanlar gibiyim yazmışsınya merak ettım 30 yaş sana o kadarrrrrrrrrrr çokkk gelıyorsa 39 yaş daha yaşı gelmıyormu kuzum ??

bence önüne okulunu bitir nasılsa aşk bir kere yaşanmıyor ne adamlar çıkar karşına daha

40yaşında henüz buruşulmuyor emin olun

Sayenizde moruk olduğumu da öğrenmiş oldum teşekkürler

tolstoy bende 37 yaşındayım ama alınmadım moruklukla ne ilgisi varki arkadaşların demek istediği kendinden okadar büyük biryle olması. ayrıca haklılarda. kız 40 adam 60 olsa bu sefer kadın genç durumuna düşücek buda öyle birşey. yoksa 40 lı yaşlar bence bayanların en seksi olduğu yaşlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…