evli ama onu aklimdan bir türlü cikaramiyorum

Bi bitmediniz gitti ya.uzak durun su evli adamlardan bi zahmet.daha birde kendini aklama cabasindasin. Burdan sana ekmek cikmaz bosuna ugrasma..

Begendini değil beğendiğini, oldunu değil olduğunu, saten hiç değil zaten..
Ne bekliyorsunuz? Neyi soracaksınız? Karınla aran nasıl, bana ne zaman geleceksin mi? Belki beğendiği başka bir kadın vardır, onunla yazışıyordur, değil mi? Neticede size yazan neden başkasına yazmasın ki???
Kadının en büyük düşmanı yine kadın maalesef..

Adamın yuvasını yıkma diyenler , adamla silah zoruyla mı iletişime geçmiş konu sahibi . Adam karısını böyle aldatmaya başlamışsa ortada sahte bir yuva vardır ..

bu yazmicakdim önemli oldunu düsünmedim ama belki , düzgün yorum yapmak isteyenler icin yazcam, gecen bana facebook dan yazdi ve bir ay sora avustralya gelip görüsmek istedini söyledi. ben ona yazmadim, bana tekrar numarasini verdi ve istedin zaman ara dedi. buyrun simdi benim sucum ne? evet ilgi duyorum saten esile arkadasim dedi , ayri yasiyorlar gibimis.

sorunuz amacim ne oldunu sordunuz? ben bu adama ilgi duyorum ve baglanti kurcam bu karari aldim bu yazilardan sora
Adam sizle iletişimi keserek sizi istemediğini, eşini tercih ettiğini söylemiş zaten. Siz buna rağmen istenmediğinizi kabullenmeyip, mücadeleye gireceksiniz yani? Yani yuvasını yıkmak için uğraşacaksınız? Neticede öyle mi?

Sen aklindan cikaramiyorsun da adam coktan cikarmis, gunde 40 kizla konusuyordur o

biraz önce bir aciklama yaptim belki simdi daha iyi anlarsiniz

Açıkça söyleyin, metres mi olmak istiyorsunuz? Aklınızdan çıkacak, çıkmak zorunda. Başka çaresi mi var?

bunu yazmistim :
bu yazmicakdim önemli oldunu düsünmedim ama belki , düzgün yorum yapmak isteyenler icin yazcam, gecen bana facebook dan yazdi ve bir ay sora avustralya gelip görüsmek istedini söyledi. ben ona yazmadim, bana tekrar numarasini verdi ve istedin zaman ara dedi. buyrun simdi benim sucum ne? evet ilgi duyorum saten esile arkadasim dedi , ayri yasiyorlar gibimis.

onu bir cocugu yok ve iki ben silah sorula bosan demicem istemeyen adam saten bosanmaz, baskasinin demesile mi hareket etcek , telefon etmekde ayip deyil
sorunuz amacim ne oldunu sordunuz? ben bu adama ilgi duyorum ve baglanti kurcam bu karari aldim bu yazilardan sora
koş elin metresi ol sonra da ortada boburlenerek gez herkez sana madalya takacak.... Sizin gibi evli erkeklerin pesinde olanlara diyecek soz yok....

aldatan erkeklerin %100 ü "mutsuzum" diye bahane üretir. Karaktersizim diyecek hali yok ya? Senin gibiler de işte böyle o bahaneleri kendine umut yapar,evli adama sarar..
Sen yuva yıkacak karaktere sahip değilmişsin ama baikasıyla evli olan birine karşı sevgi besleyecek kadar miden geniş kusura bakma!

biraz önce bir aciklama yaptim belki simdi daha iyi anlarsiniz
Tamam da o konuşmalardan sonra adam sizle konuşmayı kesiyor, artık istemiyor ki adam sizi. Eşinden yana tercihini kullanmış, yuvasını yıkmak istemiyor. Siz mücadele etmek istiyorsunuz, bu bilfiil yuva yıkmaya uğraşmak oluyor artık. Mademki ben kimsenin yuvasını yıkmam, bu hakaretleri hak etmedim, adam yıkarsa yıkar diyorsunuz, adamın size gelmesini beklemeniz gerekmez mi?

Yani anlamıyorum hiç gormediginiz sadece internet uzerinde gördüğünüz birini aklinizdan cikartamayacak kadar bu kadarmi bosluktasiniz yani üstelik evli başkasına ait olan birini zaten konusmaniz hata yani kendinizedemi acimiyosunuz ya ben anlamıyorum bu kadinlara neler oluyor mis gibi hayatiniz var baskasinin hayatina göz dikmek nasıl vicdaninizi sizlatmiyo kafanizi yastığa rahat koyabiliyomusunuz çok merak ettim aşktan değil vicdanen yani bı yoklayin isterseniz belki kendinize gelirsiniz

Adamın aklını karıştırma bekar adam mı kalmadı

size son gönderdimi okumadiniz galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…