- 17 Temmuz 2013
- 2.443
- 2.988
- 333
- Konu Sahibi leylacan85
Bi bitmediniz gitti ya.uzak durun su evli adamlardan bi zahmet.daha birde kendini aklama cabasindasin. Burdan sana ekmek cikmaz bosuna ugrasma..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kötü soz soylemeyim diyorsunuz lakin bela.okuyorsunuz.. anlamadim pardon?evlilik kutsalsa ben nekadar ugrasam oh
buyrun yapin nedeyim, söz sahibinindir, ben kötü kelime kullanmicam
Adam sizle iletişimi keserek sizi istemediğini, eşini tercih ettiğini söylemiş zaten. Siz buna rağmen istenmediğinizi kabullenmeyip, mücadeleye gireceksiniz yani? Yani yuvasını yıkmak için uğraşacaksınız? Neticede öyle mi?sorunuz amacim ne oldunu sordunuz? ben bu adama ilgi duyorum ve baglanti kurcam bu karari aldim bu yazilardan sora
bela mi okumusum `???? ne zaman cok merrak ettimKötü soz soylemeyim diyorsunuz lakin bela.okuyorsunuz.. anlamadim pardon?
biraz önce bir aciklama yaptim belki simdi daha iyi anlarsinizAdam sizle iletişimi keserek sizi istemediğini, eşini tercih ettiğini söylemiş zaten. Siz buna rağmen istenmediğinizi kabullenmeyip, mücadeleye gireceksiniz yani? Yani yuvasını yıkmak için uğraşacaksınız? Neticede öyle mi?
bunu yazmistim :Adam sizle iletişimi keserek sizi istemediğini, eşini tercih ettiğini söylemiş zaten. Siz buna rağmen istenmediğinizi kabullenmeyip, mücadeleye gireceksiniz yani? Yani yuvasını yıkmak için uğraşacaksınız? Neticede öyle mi?
onu bir cocugu yok ve iki ben silah sorula bosan demicem istemeyen adam saten bosanmaz, baskasinin demesile mi hareket etcek , telefon etmekde ayip deyil
koş elin metresi ol sonra da ortada boburlenerek gez herkez sana madalya takacak.... Sizin gibi evli erkeklerin pesinde olanlara diyecek soz yok....sorunuz amacim ne oldunu sordunuz? ben bu adama ilgi duyorum ve baglanti kurcam bu karari aldim bu yazilardan sora
hayir cikmak zorunda deyil bu karari herkes kendi verir, metresi olmakda zorunda deylimAçıkça söyleyin, metres mi olmak istiyorsunuz? Aklınızdan çıkacak, çıkmak zorunda. Başka çaresi mi var?
Tamam da o konuşmalardan sonra adam sizle konuşmayı kesiyor, artık istemiyor ki adam sizi. Eşinden yana tercihini kullanmış, yuvasını yıkmak istemiyor. Siz mücadele etmek istiyorsunuz, bu bilfiil yuva yıkmaya uğraşmak oluyor artık. Mademki ben kimsenin yuvasını yıkmam, bu hakaretleri hak etmedim, adam yıkarsa yıkar diyorsunuz, adamın size gelmesini beklemeniz gerekmez mi?biraz önce bir aciklama yaptim belki simdi daha iyi anlarsiniz
Yani anlamıyorum hiç gormediginiz sadece internet uzerinde gördüğünüz birini aklinizdan cikartamayacak kadar bu kadarmi bosluktasiniz yani üstelik evli başkasına ait olan birini zaten konusmaniz hata yani kendinizedemi acimiyosunuz ya ben anlamıyorum bu kadinlara neler oluyor mis gibi hayatiniz var baskasinin hayatina göz dikmek nasıl vicdaninizi sizlatmiyo kafanizi yastığa rahat koyabiliyomusunuz çok merak ettim aşktan değil vicdanen yani bı yoklayin isterseniz belki kendinize gelirsinizmerhaba arkadaslar,
ben 32 yasinda bekar kendi ayaklarimin üstünde duran insanim. bundan 4 ay önce internetde birile tanistim, daha dogrusu saten instagram üzerinden konusuyorduk ama o gün baya uzun sohbet ettik, kendisi evli ve esile mutsuz oldunu söyledi. hic yüze yüze görüsmedik ama hep ilgi duydum ona. bana sordunda hayatinda biri varmi diyince , hayir dedim, buna sevindini soyledi. sora bana mesajlar atti, beni cok begendini. ama 1 ay sora hic birsey gelmedi. ve halen de öyle. ama maalesef aklimdan hic cikmiyor, biliyorum evli oldunu ve yanlis oldunuda cok iyi biliyorum kendime kiziyorum ama aklimdan birtürlü cikmiyor. kendisi fazla sohbet eden biri deyil, bilmiyorum neden birden boyle oldu. sizce ona acik acik sorayimi?
Adamın aklını karıştırma bekar adam mı kalmadımerhaba arkadaslar,
ben 32 yasinda bekar kendi ayaklarimin üstünde duran insanim. bundan 4 ay önce internetde birile tanistim, daha dogrusu saten instagram üzerinden konusuyorduk ama o gün baya uzun sohbet ettik, kendisi evli ve esile mutsuz oldunu söyledi. hic yüze yüze görüsmedik ama hep ilgi duydum ona. bana sordunda hayatinda biri varmi diyince , hayir dedim, buna sevindini soyledi. sora bana mesajlar atti, beni cok begendini. ama 1 ay sora hic birsey gelmedi. ve halen de öyle. ama maalesef aklimdan hic cikmiyor, biliyorum evli oldunu ve yanlis oldunuda cok iyi biliyorum kendime kiziyorum ama aklimdan birtürlü cikmiyor. kendisi fazla sohbet eden biri deyil, bilmiyorum neden birden boyle oldu. sizce ona acik acik sorayimi?
size son gönderdimi okumadiniz galibaTamam da o konuşmalardan sonra adam sizle konuşmayı kesiyor, artık istemiyor ki adam sizi. Eşinden yana tercihini kullanmış, yuvasını yıkmak istemiyor. Siz mücadele etmek istiyorsunuz, bu bilfiil yuva yıkmaya uğraşmak oluyor artık. Mademki ben kimsenin yuvasını yıkmam, bu hakaretleri hak etmedim, adam yıkarsa yıkar diyorsunuz, adamın size gelmesini beklemeniz gerekmez mi?