• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evli ama onu aklimdan bir türlü cikaramiyorum

Hı hı evet açık açık sor bakalım derdi neymiş, niye yazmıyormuş. Adam belki de pişman oldu. Niye yazıyosun. Evli adam uzak dur. Kendine dert arama. Ayrıca, maşallah bütün evli erkekler de mutsuz karısını sevmiyor. Ne ironik.

Yaziyi okumadan once yasiniza baktim.yasiniz kucuk olsaydi neyse derdim daha tam oturmamistir bazi seyler ama yasiniz hicte kucuk degil.siz ne neden bulursaniz bulun tek bi gercek var EVLI.nokta

Yapmayın hep evli ama mutsuzlardir zaten
Bide bosanicaktir yuzde 90 i
Askini sevgisine baslatmayin evli adam karsinizdaki unutun adini bile
Yasinizda kucuk degilmis hayret bisey

Ne olacak, karısı ile arası düzelmiştir. Adam evli, severek evlenmişlerse araları kötüdür, sonra döner eşine. Aklınızdan çıkmıyorsa sizi tüm gün meşgul edecek bir şey bulun olsun bitsin.

bakin ben en son kisiyimdir insanlarin yuvasini yikilmasini isteyen, konu buda deyil ben bu adamla yeni tanimiyorum internetden, bir gurupda tanistik, ilgi alanlarimiz aynidi, ve bu yukardaki yazdim sohbetden once , aklimin ucunda bile yokdu
Yaw he he!

Yapmayın hep evli ama mutsuzlardir zaten
Bide bosanicaktir yuzde 90 i
Askini sevgisine baslatmayin evli adam karsinizdaki unutun adini bile
Yasinizda kucuk degilmis hayret bisey
unutmaya calisiyorum ve bunun yasla alakasi oldunu da sanmiyorum, sadece akil danistim, ama burdaki bazi yüklenmeler hos deyil

Yılanı uyandırmaya gerek yok. Adam sizi aramıyorsa sizde aramayacaksınız. Evli adamdan uzak durun. Karısının çocuğunun günahına girmeyin.

Back