• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli ama evli olmayan bir adama aşığım...

Canım erkeklere inanma çok seviyorum derler deli gibi aşığım senden başkasını görmez gözlerim derler ama yedekte o kadar çok kadın tutarlarki
senden hoşlanıyordur seviyorda olabilir ama dediklerinin hepsi doğru değil bence
düşünsede severek evlendim demiş madem o kadar seviyorlardıda neden kadın daha evlenmeden başkasıyl beraber olduda hamile kaldı sence seven bir kadın bunu yaparmı(tabi zorla evlendirilmediyse )

diğer konu hadi diyelimki kız adamı kandırdı çok seviyorum dedi ama başkasıylada beraber oldu eeeee kızın bu adamdan ne çıkarı olabilirki çok ilginç

peki bu adam çok severek evlendiği bu kızın onu aldattığını bile bile susuyor hiç kıskanmıyor aldatıldığını bile bile çocuğu üzerine alıyor çok saçma

üzgünüm canım ama bence bu adam çok yalancı seni kandırmak için bir sürü yalan söylemiş amacı seni elde etmek bence yol yakınken ondan ayrıl yoksa sonra ya çok geç kalırsın yada çook üzülürsün

eğer çok seviyorsan oda seni seviyorsa sana gerçekleri ispatlamasını iste ipatlarsa devam et
madem çocuk ondan değilmiş kadına eğer benden ayrılmazsan herkese gerçeği söylerim ve dna testi isterim desin zaten bebeğin kendinden olmadığını ispatlarsa kadın ne yaparsa yapsın evlilik biter hatta kadın tazminat bile ödemek zorunda kalır
çok yazdım sanırım :kkk:

Nereden başlasam bilmiyorum.Bir sene önceydi öğrenci olarak kaldığım apartmanın güvenlik sistemini yapan bir adamla tanıştım.Önceleri arkadaştık geziyorduk,dertleşiyorduk arkadaştık yani.Ben bekar olarak tanıyordum onu ve nüfus cüzdanınına da bi şekilde bakmıştım bekardı nüfus cüzdanına göre.O benden hoşlandığını söyledi ama ben ona karşı aynı duyguları hissetmiyordum,anlayışla karşıladı bu düşüncemi.Ve bilmem gereken bir gerçek olduğunu söyledi,evliymiş...Evliymiş ama yaklaşık 2-3 yıldır aynı evi paylaşmamışlar hiç.Arkadaşlığımız bir kaç ay devam etti.Bir ay önce memlekete gittim tatil için,geri döndüğümde özlediğimi,ancak eskisi gibi arkadaşça duygularla değil de bu kez aşkla özlediğimi farkettim.Havaalanında beni o karşıladı sarıldım sımsıkı ve benim de ondan hoşlandığımı geçen üç günün nasıl geçtiğini anlamadığımı söyledim.Bir kaç gün sevgili gibiydik herşey öylesine güzeldi ki rüyada gibiydim.Bana kendimi özel hissettiriyordu,aşık olduğunu gözlerinin içine bakınca en derinden hissediyordum.Ve yine bir sürü gerçek bir sürü kötü şey...Daha önce bilmiş olduğum evliliğe bir ton şey daha eklendi.Gerçekleri bilmem gerekirmiş ben de ona aşık olmuşum yaa ondan.Evlendiği kadın uzaktan akrabasıymış,severek evlenmişler,kadını yakalamış başka bir adamla mesajlaşırken,kadın başka bir adam aşıkmış ve hamileymiş benim sevdiğim adamdan değil o mesajlaştığı adamdan.Doktora gittiklerinde 3 aylık evlilermiş ancak bebek 4 aylıkmış zaten.Ama sevdiğim adamın ailesinin haberi yok şu an bu durumdan ve o çocuğu kendi torunları zannediyorlar,ayrılıktan sorumlu tuttukları da tabiki de benim sevdiğim.Herkes onun üzerine geliyor,karısını neden arayıp sormuyor diye üstüne gidiyorlar,çocuk da 2-3 yaşındaymış şu an ve kadın istemediği için de boşanamıyorlarmış.Seviyorum ben çok seviyorum ama korkuyorum.Doyasıya yaşayamıyorum hiçbirşeyi bir şarkı çalıyor radyoda ağlamaya başlıyorum falan.Gidip söyleyeceğim babama dedi aralarının bozulmasını istemiyorum çünkü.Herşey kesinleşsin isteme aşamasına gelinsin yüzüne de söyledim ben DNA testi isterim diye.Öyle işte öyle...

adam kendini sana asik ettirene kadar beklemis, ayrintilari sonraya saklamis.tek tarafli dinleme bu olayi.karsi taraf konussun birde.goreceksin ki ortada birsuru yalan dolan var.bir adam kendinden olmayan bir cocuk olsa, bunu kendine yediremez.derhal nufusdan cikarir yada bosanir vs.hem bu sitede nice evli arkadasin sizin gibi tecrubesiz ve genc kizlar sebebiyle ne uzuntuler yasadigini okuyoruz uzuluyoruz.Baskasini senin icin terk eden ne malum senide baskasi icin terketmeyecegini.hanimlar olarak birbirimize yapmayalim bu kotulugu.evli adamla ne diye gonul iliskisine baslanir bunuda anlamis degilim.sen bekarsin bekarlar dururken daha sorunsuz iliskiler dururken illa kendine belami ariyorsun.ustune birsuru ah alirsin.birak yoluna gitsin adam.yazik sanada baskasi gelir onuda seversin.unutma ki hickimse vazgecilmez degildir.yorumum biraz aci oldu ama ilerde pisman olacagin adimlar atmak uzeresin bence..gercekler acidir..

insan evlenince niye kimliği değiştirmez işte böyle kızları tuzağa düşürüp aşık oldım ölüp bitiyorum dedirtmek için.
lütfen kendinize gelin biraz mantıklı düşünün.

arkadaşın açtığı konulara bakılırsa dışarıda göremediği ilgiyi burada yazdığı senaryolar sayesinde bulmaya çalışıyor. ailesinden uzakta üniversitede okuyan hiç bir kız üst üste bu kadar şey yaşamamıştır herhalde...

insan evlenince niye kimliği değiştirmez işte böyle kızları tuzağa düşürüp aşık oldım ölüp bitiyorum dedirtmek için.
lütfen kendinize gelin biraz mantıklı düşünün.

evet benimde aklıma o geldi özellikle değişilmemiş bence...

Sabah ondan akşam 11e kadar benimle her gün.Ben onunla tanışmadan önce zaten ayrılmışlar.Her telefonu yanımda açıyor.Ailesiyle yaşıyor şu an.Evine kadar biliyorum,dükkanına gidip oturuyorum istediğim kadar.Kadını aldattığı için vuracaklar diyor.Böyle yani.

bence şizofrensin diger anlatıklarında atmaca düzmece ?? neden böyle yapıyorsun ablacım sen ? uyduruyorsun
insanların vaktını alıyorsun..hastaysan aılene söyle doktora götursunler senı kuzum...

arkadaşın açtığı konulara bakılırsa dışarıda göremediği ilgiyi burada yazdığı senaryolar sayesinde bulmaya çalışıyor. ailesinden uzakta üniversitede okuyan hiç bir kız üst üste bu kadar şey yaşamamıştır herhalde...

olabilir belki de sinema televizyon bölümünde okuyor halkın tepkilerini ölçüyor şu anda :1:

adam kadinla hala evli degilmi...
bosanmamislar sonucta...
bence bu kadar rahat olma...
degilsen bile sonra yuva yikan kadin sen olursun...:40:

Ayrıca senaryo değil bunlar,yaşadıklarım ve adamı evliyken kesinlikle ben ayartmadım.Asla ah almak ve yuva yıkan olmak istemem.Yuva yıkanın yuvası olmaz biliyorumm

Ve bir de şöyle birşey var ona bunları yapan kadınla yüz yüze konuşacağız,görüştürecek bizi herşeyi soracağım.

Ayrıca senaryo değil bunlar,yaşadıklarım ve adamı evliyken kesinlikle ben ayartmadım.Asla ah almak ve yuva yıkan olmak istemem.Yuva yıkanın yuvası olmaz biliyorumm

ee o zaman, gitmenin vakti geldigini anlamissiniz da neden hala ayni duraktasiniz.artik baska yola gitmen gerek.adam seni kadini bosuyamam dalgasina inandirmis ve senden nazikce metres hayati istiyor.farkindasindir insallah..bu kadar saf olmayalim artik acin gozlerinizi artik...

canim ben yuvayi sen yiktin demiyorum...anlattiklarina bakarsan yuva zaten yikilmis,
ama adam yalan soyluyorsa cocuk onunsa adamin elinde karisinin onu aldattigina dair bir delil bulamazsa,
karisi iftira atsa kocam beni aldatiyor diye e sizde gorusuyorsunuz arada sen kaynarsin onu demek istiyorum...

adam kadinla hala ayni evdemi ???

Kendisinden olmadığını iddaa ettiği bir çocuğamı bakıyor hadi bakıyor diyelim hala o kadınlar birlikte nasıl yaşayabiliyor?

Bakın laflarınıza dikkat edin saygı çerçevesini aşıyorsunuz METRES ne demektir ya,boşanma aşamasındalar şu an,kadınla da konuşacağım diyorum,aynı evde değiller 2 senedir,adamın evini biliyorum gizli gizli takip ettim bi kaç kez ayrıca evde anne babası varken görüntülü konuştuk,ev numarasını biliyorum.

Bakın laflarınıza dikkat edin saygı çerçevesini aşıyorsunuz METRES ne demektir ya,boşanma aşamasındalar şu an,kadınla da konuşacağım diyorum,aynı evde değiller 2 senedir,adamın evini biliyorum gizli gizli takip ettim bi kaç kez ayrıca evde anne babası varken görüntülü konuştuk,ev numarasını biliyorum.

size bişey sormuştum cevap alabilir miyim?

bir ornegini bir arkadasim yasadi bende sahit oldum.bir vakitler calisitigimiz yerde bakimli hoc bir kiz vardi cokda gulecdi.ust bolumlerden orta yas birisi bu kizla ayni servise biniyor.kiza resimler cekiyor, hopppppp hediyeler vs gondermeler.biz bile merak ediyoruz.kizda kayitsiz kalamiyor tabii..ee sonuc adam megersem evliymis vede 9 yasinda cocugu varmis. neymis karisiyla cinsel yasami yokmusda.o ihtiyac hasil oldugu icinde bu arkadasi cok begenmis anlayin gerisini..erkekler bukadar pislikken sen hala kime inaniyorsun...arkadasim akilli davranip terketti baskasini bulup evlendi.suan cokda mutlu.o aptalin teklifinide kabul edebilirdi.bunalimya o an cazip gelebilirdi.gercekleri ogrenir ogrenmez resti cekti.sizinde tavriniz iste tam boyle olmali..insallah bu sefer anlarsin.kendine ama... diye baslayan bahaneler bulma.gercekci ol, ask gozunu kor etmesin..yazim yine aci oldu ama artik turk filmlerindeki gibi davranmayalim..gercek dunyaya buyurun.baskalarinin yuvalarina sebep olmayin.adam macera pesinde sizde oyuncagi olmayin..uc nokta..

Back
X