- 27 Mart 2019
- 28.988
- 103.469
-
- Konu Sahibi Selam4i28e7
Eski arkadaş diyorsunBu dedigin sen evli adamı ayartiyorsun oluyor ama. Eski arkadasim diye yazdım. Ama artık normal degil bu olanlar.
Evet haklisinMalesef burdaki tek suçlu o degil. Sabahlara kadar evli bir adamla yazişmak ne demek. Gerçekten o kisi senin kocan olsa. Eski unv arkadasi sabaha kadar yazişirsa nasil hissedersn. Ztn niyeti iyi olmadigi ortada seni yokluyor yuz verirsen niyeti belli
Ben hergun whatsapp kisilerime bakarim çünkü dikkatimi cekti.Evli bir adamla da sabahlara kadar sohbet etmekte ne bileyiim uygun olmamış ayrıca profil resmîni takip edip ne zaman kaldırmış ne zaman koymuş ilginç geldiniz doğrusu
Gayet açık olan bir şeyi niye öyle dedi ki diye sormanın mantığını anlamıyorum çünkü.Benim boyle seylerle isim olmaz ama esinin yerinde de olmak istemem haklisin. Evli insani ayartıyormuş gibi konuşmayın lutfen benimle.
Hergün ve tüm rehberinize demekki sizde çok boşlukta kalmışsınızBen hergun whatsapp kisilerime bakarim çünkü dikkatimi cekti.
Konusulmamasi gereken bir insanSizin adamın ilgisi hoşunuza gitmiş olabilir mi? Çünkü bu kadar şeye rağmen adamla konuşmaya devam etmeniz o izlenimi uyandırıyor. İltifat etti diyorsunuz, beni gezdir dedi diyorsunuz. Bir yerden sonra ne münasebet gibi bir tepki vermediniz mi?
Diğer turlusunu düşünmeyin. Boyle seyleri tasvip etmem. Basimada gelmesin başkasının da basina gelmesin.Cok safsiniz. Yada baska birsey
Haklisiniz. Tasvip ettigim seyler degil benimde. Zaten evli insana karşı cins kolay kolay mesaj dahi atmamali onemli bir sey olmadigi sürece.Benim abiminde üniversite arkadaşları var özel bişey oldumu grup olarak ziyaretler yaparlar bişey sorulacaksa uygun saatlerde normal muhabbetler.sizin arkadaşınız uzun süredir gorusmediginiz hata hoşunuza gitmeyen birisiymiş, sabaha kadar konuştuğunuz konular şarkılar gönderme iltifatlar gariplik var.arkadaşlığa dair bir şey yok,resmen size... hoş değil nokta koyun. arkadaşınızın eşine üzüldüm karaktersiz biriyle evli belki sizin dışında başka bayanlarda muhabet ediyor o saatlerde...
Hiç sanmıyorum.Iyi bir sey cikarmamaliyim yani altındaneşinin haberi yoktur bana mesaj attigindan degil mi
Gec saatlerde kimse aranılmaz mesaj çekilmez normal şartlarda erkek bayan farketmiyor. Sorun evli olması değil önemli bişey olur bazı durumlarda ararsın.sizin bunların dışında bir muhabbet iltifat ediyor insan özel şeyler hisetigi birine bunları söyler.adam sizi ayarlıyor kusura bakmayın biraz kaba bir kelimeHaklisiniz. Tasvip ettigim seyler degil benimde. Zaten evli insana karşı cins kolay kolay mesaj dahi atmamali onemli bir sey olmadigi sürece.
Yarin oburgun ayni ortama girme olasiligim var bu insanla. Bende aranıyormuş izlenimi vermek istemem. Doğru olan muhattap olmamak.Hiç sanmıyorum.
Yok kaba degilsiniz. Aksine diğer agir yorum yapan insanlara göre en uygun uslubu kullananlardan birisiniz teşekkür ederim yorumunuz icin.Gec saatlerde kimse aranılmaz mesaj çekilmez normal şartlarda erkek bayan farketmiyor. Sorun evli olması değil önemli bişey olur bazı durumlarda ararsın.sizin bunların dışında bir muhabbet iltifat ediyor insan özel şeyler hisetigi birine bunları söyler.adam sizi ayarlıyor kusura bakmayın biraz kaba bir kelime
Benim boyle seylerle isim olmaz ama esinin yerinde de olmak istemem haklisin. Evli insani ayartıyormuş gibi konuşmayın lutfen benimle.