Evli adamın bunu demesi normal mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu dedigin sen evli adamı ayartiyorsun oluyor ama. Eski arkadasim diye yazdım. Ama artık normal degil bu olanlar.
Eski arkadaş diyorsun

Bak kendin eski diyorsun

Ama sabah kadar konuşuyorsun ve adam evli ya ne.konustun evli adamla

Böyle konuşursan o adam da sana her türlü sözü der

Senin kocan eski arkadaşıyla sabah kadar konuşsa mesela ne dersin

Karisi telde görse saatlerce kocası konuşmuş gece bu kim dese mesela

Yaptığın doğru değil bunu kabul et

Evet haklisin boyle dusunemedim

Konu başlığın bile evli adam diye acıyorsun demek ki evli olup dediğini yakistiramiyorsun ama kendin sabaha kadar aynı evli adamla muhabbet yapıyorsun

Benim boyle seylerle isim olmaz ama esinin yerinde de olmak istemem haklisin. Evli insani ayartıyormuş gibi konuşmayın lutfen benimle.
Gayet açık olan bir şeyi niye öyle dedi ki diye sormanın mantığını anlamıyorum çünkü.
Şarkılar, iltifatlar, lüzumsuz sözler rahatsız etmedi mi sizi de yaşadığım şehre geldin mi diye soruyorsunuz?
Bu kadar da safım ben anlamıyorum noktasına getirmeyin kendinizi.
Ayartmak düşüncesinde olmayabilirsiniz ama iletişim şekliniz yanlış.
Eski arkadaşınızla yazışırsinız, telefonla da konuşursunuz "uygun saatlerde" ama sabaha kadar mesajlama, şarkılar, gereksiz iltifatlar. Rahatsız olup iletişim kestiremiyorsa adı nedir bilemedim.

Sizin adamın ilgisi hoşunuza gitmiş olabilir mi? Çünkü bu kadar şeye rağmen adamla konuşmaya devam etmeniz o izlenimi uyandırıyor. İltifat etti diyorsunuz, beni gezdir dedi diyorsunuz. Bir yerden sonra ne münasebet gibi bir tepki vermediniz mi?

Konusulmamasi gereken bir insan

Benim abiminde üniversite arkadaşları var özel bişey oldumu grup olarak ziyaretler yaparlar bişey sorulacaksa uygun saatlerde normal muhabbetler.sizin arkadaşınız uzun süredir gorusmediginiz hata hoşunuza gitmeyen birisiymiş, sabaha kadar konuştuğunuz konular şarkılar gönderme iltifatlar gariplik var.arkadaşlığa dair bir şey yok,resmen size... hoş değil nokta koyun. arkadaşınızın eşine üzüldüm karaktersiz biriyle evli belki sizin dışında başka bayanlarda muhabet ediyor o saatlerde...

Haklisiniz. Tasvip ettigim seyler degil benimde. Zaten evli insana karşı cins kolay kolay mesaj dahi atmamali onemli bir sey olmadigi sürece.

Haklisiniz. Tasvip ettigim seyler degil benimde. Zaten evli insana karşı cins kolay kolay mesaj dahi atmamali onemli bir sey olmadigi sürece.
Gec saatlerde kimse aranılmaz mesaj çekilmez normal şartlarda erkek bayan farketmiyor. Sorun evli olması değil önemli bişey olur bazı durumlarda ararsın.sizin bunların dışında bir muhabbet iltifat ediyor insan özel şeyler hisetigi birine bunları söyler.adam sizi ayarlıyor kusura bakmayın biraz kaba bir kelime

Yok kaba degilsiniz. Aksine diğer agir yorum yapan insanlara göre en uygun uslubu kullananlardan birisiniz teşekkür ederim yorumunuz icin.

Benim boyle seylerle isim olmaz ama esinin yerinde de olmak istemem haklisin. Evli insani ayartıyormuş gibi konuşmayın lutfen benimle.

Baya baya kendini çok küçük düşürmüşsün. birde bahane sunmuşsun kendine. Yaptığın kendine saygısızlık. Bu yaptığın normal sıradan arkadaşlık sohbeti değil. Zaten iyi niyetli olsan bu şekilde uzun süre konuşmazsın, en azından konuşmaya sınır çizer mesafe koyarsın. Hepimiz kadınız burada her birimizin karşısına böyle boş boğaz tipler çıkıyor, bir konuştun ikincide sınır çizersin, sen maşallaaahhhh konuştukça konuşmuşsun.

Benim de iki ilgi kirintisina hasret bir arkadaşım var. İs yerinden evli bir adam ah sen şöylesin, ah sen böylesin, beni bir sen ikna edersin, hastasın ıhlamur aldım vs kızı ilgiye boğdu. Zaten yüz yıldır yalnız, duygusal bunalımda bir kız. Bin defa söyledim,gerekirse işten ayril bu yavsaktan uzak dur diye 'yok ya öyle bir şey asla olmaz,sacmalama' dedi.
Sonuç olarak tam da "öyle bir şey" oldu, adam o günden beri kıza köpek çekiyor.
Sizin hikayeyi de ona benzettim. İltifatlardan mutlu olmuşsunuz ki hala konuşmaya devam etmişsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…