- 10 Kasım 2017
- 121
- 38
-
- Konu Sahibi Selam4i28e7
Haklısınızİğrenç bence evli bir adam, engelleyip geç. Asılıyor maalesef. Iyyyyy
Neyse, o gün evinde olmadığı için sabaha kadar sizinle sohbet etmiş işte. Evine dönünce engellemiş, şimdi yine evden uzakta ve size yazmış. Bu kadar basit. Karısından uzakta olduğu anları sizinle doldurmaya çalışıyor.Eski arkadasim diye ustune dusmedim acikcasibide benim isim vardi özellikle konusmak icin uyanik kalmadim
Aynen araya yeşillik olmuş.Neyse, o gün evinde olmadığı için sabaha kadar sizinle sohbet etmiş işte. Evine dönünce engellemiş, şimdi yine evden uzakta ve size yazmış. Bu kadar basit. Karısından uzakta olduğu anları sizinle doldurmaya çalışıyor.
Eski bi arkadasim diye ustune düşmedim bu konununEvli olduğunu bile bile sabaha kadar konuştunuz mu yani?
Yoo oyle degil geceleri calisma yapıyormuş kendisi. Evdeydi yaniNeyse, o gün evinde olmadığı için sabaha kadar sizinle sohbet etmiş işte. Evine dönünce engellemiş, şimdi yine evden uzakta ve size yazmış. Bu kadar basit. Karısından uzakta olduğu anları sizinle doldurmaya çalışıyor.
Bana da geceleri çalışma yapıyormuş gibi geldi.Yoo oyle degil geceleri calisma yapıyormuş kendisi. Evdeydi yani
Sende konuştun sabaha kadar evli adamlaYoo oyle degil geceleri calisma yapıyormuş kendisi. Evdeydi yani
2-3 gun once mesaj atti. Bulunduğum sehirde bi isi oldugunu söylemişti dedim geldin mi. Sen gezdirmeyecegim deyince gelmedim diyor. Ben bunun altında saflik arayamam degil mi eski arkadaşım diyeKandıra bilirse başlar artık hanımdan boşanacağım sohbetlerine tabi yersen!!!!
Genelde düşünülemez zaten.Eski bi arkadasim diye ustune düşmedim bu konununki isim vardi benim ozellikle konusmak icin ayakta durmadim
Ne denmesini bekliyorsunuz. Sizi unutamamış aklı sizde karısının yanında bile size yürüyor falan mı densin. Adam sizinle eğleniyor resmen.Yoo oyle degil geceleri calisma yapıyormuş kendisi. Evdeydi yani
Çalışmayı uzaktan yapmamaya karar vermiş.2-3 gun once mesaj atti. Bulunduğum sehirde bi isi oldugunu söylemişti dedim geldin mi. Sen gezdirmeyecegim deyince gelmedim diyor. Ben bunun altında saflik arayamam degil mi eski arkadaşım diye
Ya oyle degil ozellikle uykusuz kalmadim isim vardi zaten benim. O da geceleri calisma yapıyormuş o yuzden yani. Ama haklisin onu demeyi hak etti.Sen artık karınla eğlenmelisin delikanlı diyemediniz mi? Sabaha kadar ne konuşuyorsunuz elin evli barklı adamıyla gitsin beşik sallasın.
Benim çok yakın erkek arkadaşım var, hatta nikah şahidimdi, eşimle de iyi arkadaş oldular. Ama böyle sabaha kadar yazıştığım hiç olmadıEski bi arkadasim diye ustune düşmedim bu konununki isim vardi benim ozellikle konusmak icin ayakta durmadim
Bu dedigin sen evli adamı ayartiyorsun oluyor ama. Eski arkadasim diye yazdım. Ama artık normal degil bu olanlar.Sende konuştun sabaha kadar evli adamla
Yanı bence adamın ne dediği değil de kendini sorgula sence yaptığın doğrumu
Benim boyle seylerle isim olmaz ama esinin yerinde de olmak istemem haklisin. Evli insani ayartıyormuş gibi konuşmayın lutfen benimle.Genelde düşünülemez zaten.
Arada şarkılar, iltifatlar,hayırdır demek yok hiç.
Enteresan.
Eski arkadaşınızın niyeti de belli yani anlamak isteyene.