- 10 Kasım 2017
- 121
- 38
-
- Konu Sahibi Selam4i28e7
Hangi amaçla attış mesajıEn son unide yuzunu gordum 3 sene oldu. Daha sonra evlendi kendisi "Biz seninle okulda muhabbeti ilerletseymisiz en cok biz eglenirdik o okulda" dedi. Birkac gun oncede mesaj atti.
Dertler derya olmuşEn son unide yuzunu gordum 3 sene oldu. Daha sonra evlendi kendisi "Biz seninle okulda muhabbeti ilerletseymisiz en cok biz eglenirdik o okulda" dedi. Birkac gun oncede mesaj atti.
Normal sohbetHangi amaçla attış mesajı
Ya var yaDertler derya olmuş
Ben de bir sandal
Asla.Niyeti ortada, evli bir adamla sonunu mutlu bekleme.
O kadar zaman sonra o mu sohbeti başlattı ve nasıl başlattı?Normal sohbet
Bende oyle algıladım maalesefKocası başka alemde kendisi başka
Soyle oldu; en son zaten 3 sene once konuştuğum bir insan kendisi. Okul zamani yani. Tezini sunmus başarıyla durum atmis. Bende tebrik ederim diye cevap yazdim. Okuldayken de beraber çalıştığımız konular olmuştu. Ama pek anlasamazdik.O kadar zaman sonra o mu sohbeti başlattı ve nasıl başlattı?
Yok surekli bi konusma degil.Konuşuyormusunuz sürekli
sende iyi ki ilerlemedi daha da ilerlemesin istersen de geç konuşma
Iyi bir sey cikarmamaliyim yani altındanBunu bize mi soruyorsunuz?Kaba tabirle, iş atıyor.
Siz sabahlara kadar sohbet ederken eşin ve çocuklar nasıl diye sormadınız mı?Soyle oldu; en son zaten 3 sene once konuştuğum bir insan kendisi. Okul zamani yani. Tezini sunmus başarıyla durum atmis. Bende tebrik ederim diye cevap yazdim. Okuldayken de beraber çalıştığımız konular olmuştu. Ama pek anlasamazdik.
Tebrik ederimden sohbet sohbeti acti bebeği var hatta. Eski gunlerden konuştuk bayagi bildigin sabaha kadar. Kakara kikiri. Sonra gene 1-2 kere mesaj atti. Sohbet ederken "senin auran yuksek alfa kadinsin" filan dedi. Bi kere de "sen zaten hep beni ikna ederdin" dedi. Sertab erenerden zor kadin sarkisini attigi oldu. "Su ana cok uyuyor" dedi. Bundan birkaç gun sonra profil fotografi gitti 2 bucuk 3 ay kadar bir sey yoktu birkac gun once profil fotosu geldi. Iki uc gun oncede mesaj atti.
İğrenç bence evli bir adam, engelleyip geç. Asılıyor maalesef. IyyyyySoyle oldu; en son zaten 3 sene once konuştuğum bir insan kendisi. Okul zamani yani. Tezini sunmus başarıyla durum atmis. Bende tebrik ederim diye cevap yazdim. Okuldayken de beraber çalıştığımız konular olmuştu. Ama pek anlasamazdik.
Tebrik ederimden sohbet sohbeti acti bebeği var hatta. Eski gunlerden konuştuk bayagi bildigin sabaha kadar. Kakara kikiri. Sonra gene 1-2 kere mesaj atti. Sohbet ederken "senin auran yuksek alfa kadinsin" filan dedi. Bi kere de "sen zaten hep beni ikna ederdin" dedi. Sertab erenerden zor kadin sarkisini attigi oldu. "Su ana cok uyuyor" dedi. Bundan birkaç gun sonra profil fotografi gitti 2 bucuk 3 ay kadar bir sey yoktu birkac gun once profil fotosu geldi. Iki uc gun oncede mesaj atti.
Bence engelle ve hiç konuşma evli olduğunu biliyorsun ve sana bu sözleri diyen biri ve sabah kadar muhabbetYok surekli bi konusma degil.
Eski arkadasim diye ustune dusmedim acikcasiSiz sabahlara kadar sohbet ederken eşin ve çocuklar nasıl diye sormadınız mı?
Evli olduğunu bile bile sabaha kadar konuştunuz mu yani?Soyle oldu; en son zaten 3 sene once konuştuğum bir insan kendisi. Okul zamani yani. Tezini sunmus başarıyla durum atmis. Bende tebrik ederim diye cevap yazdim. Okuldayken de beraber çalıştığımız konular olmuştu. Ama pek anlasamazdik.