Evli adamın bunu demesi normal mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Selam4i28e7

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2017
121
38
En son unide yuzunu gordum 3 sene oldu. Daha sonra evlendi kendisi "Biz seninle okulda muhabbeti ilerletseymisiz en cok biz eglenirdik o okulda" dedi. Birkac gun oncede mesaj atti.

O kadar zaman sonra o mu sohbeti başlattı ve nasıl başlattı?
Soyle oldu; en son zaten 3 sene once konuştuğum bir insan kendisi. Okul zamani yani. Tezini sunmus başarıyla durum atmis. Bende tebrik ederim diye cevap yazdim. Okuldayken de beraber çalıştığımız konular olmuştu. Ama pek anlasamazdik.
Tebrik ederimden sohbet sohbeti acti bebeği var hatta. Eski gunlerden konuştuk bayagi bildigin sabaha kadar. Kakara kikiri. Sonra gene 1-2 kere mesaj atti. Sohbet ederken "senin auran yuksek alfa kadinsin" filan dedi. Bi kere de "sen zaten hep beni ikna ederdin" dedi. Sertab erenerden zor kadin sarkisini attigi oldu. "Su ana cok uyuyor" dedi. Bundan birkaç gun sonra profil fotografi gitti 2 bucuk 3 ay kadar bir sey yoktu birkac gun once profil fotosu geldi. Iki uc gun oncede mesaj atti.

Siz sabahlara kadar sohbet ederken eşin ve çocuklar nasıl diye sormadınız mı?

İğrenç bence evli bir adam, engelleyip geç. Asılıyor maalesef. Iyyyyy

Evli olduğunu bile bile sabaha kadar konuştunuz mu yani?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…