Evli adamın bunu demesi normal mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evli adamla beraber olmusum gibi cok agir yorumlar var yazdim yazacagima pisman oldum
Ben bekarım Hemi de besssbekar bemmbekar en bekar benim ona rağmen bana da hiç hoş gelmedi. Çok samimi erkek arkadaşlarım var. Evlendikten sonra bir gün olsun uygunsuz saatte mesaj atmam. Okuldakilere de öyle. Hanımı görür bir şey olur neme lazım. Sabahlara kadar konuşma motivasyonun neydi ? Cümleye bakılırsa hayırlı şeyler de konuşulmamış?

Evli adamla beraber olmusum gibi cok agir yorumlar var yazdim yazacagima pisman oldum
Birliktelik yok ama farklı biri için mi üst üste üç konu açtınız?Evli olduğunu bildiğiniz bir adamla saatlerce ne konuştunuz ki ayrıca?Biz sizi tanımayız,etmeyiz, ne ile itham edebiliriz ki?

Ya konu sahibi, kendine saf demiş durmuş. Saf değil de malın gözüsün bence.
Bu nasıl tesadüf, yıllar önce okul vesileysiyle tanıdığın biri ile iletişime geçiyorsun, iltifatlarda bulunuyor , senin şehrine gelip sana söylemiyor , sen soruyorsun o da 'gezdirmezsin diye söylemedim' vs diyor
2-3 gun once mesaj atti. Bulunduğum sehirde bi isi oldugunu söylemişti dedim geldin mi. Sen gezdirmeyecegim deyince gelmedim diyor. Ben bunun altında saflik arayamam degil mi eski arkadaşım diye
Bu olayin tamamen aynısı kaç kişiyle daha başına gelmiş olabilir de şu konulardaki kişi o evli olan adam değil diyorsun?
Sen bizi salak mı sanıyorsun?

Ama sizin yazdıklarına göre yorum yapılmış bide bu eleştirilere iyi yönden bakın.sizi olumlu yönden kararlar almaya yönlendirecekekse ne dersiniz?çok ağır hakaretler yok aslında. belki farkında değilsiniz konu çok hassas evli bir adam eşine ihanet ediyor.niyetiniz kotu değildir ilaki.malesef sizde bu ihanetin bir parçası olmusunuz.

Resmen bizi keklemiş hatun...

Yaaağğğğ ama kız moderen biri ve iyi niyetli, arkadaşça bir konuşma yapmış. Adamla sabaha kadar konuşması, keyifli romantik bir muhabette geçmişi anımsayarak özlem gidermeleri, adamın gezdireceğini düşünerek bulunduğu şehre gitmek istemesi o adamı ŞEREFSİZZ ve kızı YUVA YIKAN mı yapar? Çok kötüsünüz asdfg

Hayal gücün bayağı iyi bebiş.
Evli pislik herife 173833837 tane konu açtığı anlaşılınca R

Arkadaslar bu dediklerime ne kadar inanabilirsiniz ki? sanaliz burada hepimiz doğru olsa dahi anlattigimiz kadarini bilebilirsiniz bilebiliriz.
E madem film çekiyorsunuz kafanızda adamın eşini sizin için boşamak istediğini sizin aşkınızdan öldüğünü falan söyleseydiniz daha heyecanlı olurdu bu ne böyle çekişmeli, arkadaşımsı şeyler

Arkadaslar bu dediklerime ne kadar inanabilirsiniz ki? sanaliz burada hepimiz doğru olsa dahi anlattigimiz kadarini bilebilirsiniz bilebiliriz.
Tabi bak ne kadar dogru konustun ama her sey bir yana zar attıgın konuyu biz yasamıyoruz sen yasıyorsun ben ise kahvemi içerken sadece burada vakit öldürüyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…