Evli adamın bunu demesi normal mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neyse kendimi gerçekten evli adam ayartıyormuş gibi hissettim uyeligimi kapaticam mutlu olabilirsiniz
Pot üstüne pot kırıyorsun. Evli adamı ayartmıyor olabilirsin ama konuşman çok yanlış bu bahsettiğiniz kişi sizin kankanız değil belli ki zamanında arkadaştan da öte duygularınızın olduğu bir türlü bir araya gelemediğiniz biri. Yoksa ben de üniversiteden erkek arkadaşlarımla benim şehrime geldiklerinde buluşuyorum ve sevgilisinin haberi oluyor çünkü kız beni ben kızı biliyorum ve öyle sabahlara kadar flörtleşir gibi mesajlaşmalarımız olmuyor senede bir iki kez konuşuruz oda doğum günü kutlaması olur. Her şeyin bir sınırı vardır. Önce öz saygın olmalı.

Neyse kendimi gerçekten evli adam ayartıyormuş gibi hissettim uyeligimi kapaticam mutlu olabilirsiniz
Burada sadece senin erkek arkadaşın yok ki ARKADAŞ ne demek gayet iyi biliyoruz. Sen adamdan hoşlandığını yazıyorsan, geç saatlere kadar mesajlaşıyorsan evet evli adamı ayartıyorsun o da seni ayartmaya çalışıyor tabi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…