- 18 Şubat 2018
- 11.915
- 53.181
- 44
-
- Konu Sahibi Selam4i28e7
Bize ne ayol, sen üyeliğini kapatınca mutlu olacağımızı mı sanıyorsun?Neyse kendimi gerçekten evli adam ayartıyormuş gibi hissettim uyeligimi kapaticam mutlu olabilirsiniz
Umursuyor gibi duruyorsun cok yorum yaptin ahahahBize ne ayol, sen üyeliğini kapatınca mutlu olacağımızı mı sanıyorsun?
Ayyy uyuyamam ben şimdiUmursuyor gibi duruyorsun cok yorum yaptin ahahah
Pot üstüne pot kırıyorsun. Evli adamı ayartmıyor olabilirsin ama konuşman çok yanlış bu bahsettiğiniz kişi sizin kankanız değil belli ki zamanında arkadaştan da öte duygularınızın olduğu bir türlü bir araya gelemediğiniz biri. Yoksa ben de üniversiteden erkek arkadaşlarımla benim şehrime geldiklerinde buluşuyorum ve sevgilisinin haberi oluyor çünkü kız beni ben kızı biliyorum ve öyle sabahlara kadar flörtleşir gibi mesajlaşmalarımız olmuyor senede bir iki kez konuşuruz oda doğum günü kutlaması olur. Her şeyin bir sınırı vardır. Önce öz saygın olmalı.Neyse kendimi gerçekten evli adam ayartıyormuş gibi hissettim uyeligimi kapaticam mutlu olabilirsiniz
Burada sadece senin erkek arkadaşın yok ki ARKADAŞ ne demek gayet iyi biliyoruz. Sen adamdan hoşlandığını yazıyorsan, geç saatlere kadar mesajlaşıyorsan evet evli adamı ayartıyorsun o da seni ayartmaya çalışıyor tabi.Neyse kendimi gerçekten evli adam ayartıyormuş gibi hissettim uyeligimi kapaticam mutlu olabilirsiniz
Hislerine güven kuzumNeyse kendimi gerçekten evli adam ayartıyormuş gibi hissettim uyeligimi kapaticam mutlu olabilirsiniz
Zar da neyseZar atmış Burhan, deme öyle.Ben şimdi bu üyeyi evire çevire linçlerdim ama zabaha çok işim var .
Ya ne abarttınız şimdi eski ünv. arkadaşın gelse seni dudağından öpse mesela senden hoşlanıyor mu oluyor arkadaşın sonuçta hep fesat düşünüyorsunuz sdfgAyyy uyuyamam ben şimdi.
Tabi senin erkek ARKADAŞIN yok nereden bilecen kii?Zar da neysezarftır o zar olsa duraman
Ne..... yerse yesin de, bizi salak yerine koymaya çalışmayacaktıYa ne abarttınız şimdi eski ünv. arkadaşın gelse seni dudağından öpse mesela senden hoşlanıyor mu oluyor arkadaşın sonuçta hep fesat düşünüyorsunuz sdfg
Biraz Modernnn olun lütfen Amerika'da hiç böyle diiil asdfgNe..... yerse yesin de, bizi salak yerine koymaya çalışmayacaktı.
O sevgi pıtırcığı nereye gittiKonu sahibi daha bugün, buranin ne kadar güzel, başkalarına anlatamadığın şeyleri anlatıp rahatlanilan bir yer olduğundan bahsetmişti. Üyeleri de aptal falan sandı herhalde o rahatlamayla.
Tüm konuları aynı kişi için açtığı anlasilana kadardi o.O sevgi pıtırcığı nereye gitti?
5 dakika ayakta alkışlamak istiyorum yorumunuHislerine güven kuzum
Şuan hesap bilgilerini düzenliyor terki diyar edecek sessiz olun