Evli adamın bunu demesi normal mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eski arkadasim diye ustune dusmedim acikcasi🙄 bide benim isim vardi özellikle konusmak icin uyanik kalmadim
Neyse, o gün evinde olmadığı için sabaha kadar sizinle sohbet etmiş işte. Evine dönünce engellemiş, şimdi yine evden uzakta ve size yazmış. Bu kadar basit. Karısından uzakta olduğu anları sizinle doldurmaya çalışıyor.

Neyse, o gün evinde olmadığı için sabaha kadar sizinle sohbet etmiş işte. Evine dönünce engellemiş, şimdi yine evden uzakta ve size yazmış. Bu kadar basit. Karısından uzakta olduğu anları sizinle doldurmaya çalışıyor.
Aynen araya yeşillik olmuş.

Yoo oyle degil geceleri calisma yapıyormuş kendisi. Evdeydi yani

Sen artık karınla eğlenmelisin delikanlı diyemediniz mi? Sabaha kadar ne konuşuyorsunuz elin evli barklı adamıyla gitsin beşik sallasın.

Kandıra bilirse başlar artık hanımdan boşanacağım sohbetlerine tabi yersen!!!!
2-3 gun once mesaj atti. Bulunduğum sehirde bi isi oldugunu söylemişti dedim geldin mi. Sen gezdirmeyecegim deyince gelmedim diyor. Ben bunun altında saflik arayamam degil mi eski arkadaşım diye

Sen artık karınla eğlenmelisin delikanlı diyemediniz mi? Sabaha kadar ne konuşuyorsunuz elin evli barklı adamıyla gitsin beşik sallasın.
Ya oyle degil ozellikle uykusuz kalmadim isim vardi zaten benim. O da geceleri calisma yapıyormuş o yuzden yani. Ama haklisin onu demeyi hak etti.

Eski bi arkadasim diye ustune düşmedim bu konunun😔 ki isim vardi benim ozellikle konusmak icin ayakta durmadim
Benim çok yakın erkek arkadaşım var, hatta nikah şahidimdi, eşimle de iyi arkadaş oldular. Ama böyle sabaha kadar yazıştığım hiç olmadı🙄 açıkçası siz de yersizlik yapmışsınız.

Malesef burdaki tek suçlu o degil. Sabahlara kadar evli bir adamla yazişmak ne demek. Gerçekten o kisi senin kocan olsa. Eski unv arkadasi sabaha kadar yazişirsa nasil hissedersn. Ztn niyeti iyi olmadigi ortada seni yokluyor yuz verirsen niyeti belli

Genelde düşünülemez zaten.
Arada şarkılar, iltifatlar,hayırdır demek yok hiç.
Enteresan.
Eski arkadaşınızın niyeti de belli yani anlamak isteyene.
Benim boyle seylerle isim olmaz ama esinin yerinde de olmak istemem haklisin. Evli insani ayartıyormuş gibi konuşmayın lutfen benimle.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X