Evler ve görümce

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşin üzülüyormu?
Sen kendin yordugunla kalırsın. Benden söylemesi.
Eşin o düğüne gidip göbek atacak. Bu tip ailelerde hepsi ayni kafa yapisina sahip oluyor.

Sen hiç karışma. Senlik durum yok
Ne düğününe gidip göbek atacak. Evlendiler bile bizi Çağıran mı oldu?

O kadar güzel paralar kazandiysa eşiniz niye sadece ortak tapulu 1 yazlik var ki?
Ortak iş bile sikintiyken ortak ev anlamsiz geliyor bana ya. Ortak olacaksa ya almam ya da butceme uygun bakardim ben olsam.

Şu durumda da yazligi satmak isterdim.
Geri kalanlar anne babanin, onlar da hayatta zaten yapacak bir sey yok. Aileler genelde kendilerine bakacak cocuga yatirim yapmayi secerler. Ailesinin yaninda olan da gorumce gorunuyor.

Kendimize ait, tapusu ortak olmayan ev ve başka yatırımlarımız da var konunun bunla alakası yok asıl yazlıkta söz hakkım olmadığını düşünüyorum evlenmeden önce alındı çünkü. Ama tadilat parası verdiğime eşekler kadar pişmanım

Kesinlikle katiliyorum ama o yatırım yapilan cocuklarda bakmıyorlar.
Benim KVde varsa yoksa paspal kaynimi kayirir.
Eşime cöp kutusunu vermez. Derdi olduğunda eşime sivişir ama..

Yani insanlar ölmeden insanların varlıkları üzerinden yorum yapmanız garip. Satıp yiyebilirler de, kendileri bilir. Ha haksızlık var mı yok mu bilemem, eşitlik illa herkese aynı şeyi vermekle değil eksik olanı tamamlamakla oluyor bence. 2 çocuğum olsa birinin geliri daha yüksek diğerinin daha düşük olsa ben düşük olana destek olmak isterim, yüksek olanın anlayışla karşılayacağını düşünerek.

Ama Türkiye'ye gelmeyin tabii, onlar orada kalacaksa onların evidir yazlık formundan çıkmıştır zaten gerek yok. Paşalar gibi başka yerde yaparsınız tatilinizi de işinize gelir boşverin

Buda size ders olsun. Yapmayin bundan sonra. Sizi her konuda cin gibi çarpmişlar. Daha oyunun başi. Siz bide torun ayrımı yaşayin. Yakinda oda başlar

Mirasin ve bekarken alinanlarin bir farki yok ki. Yasal olarak eşler miras üzerinde de hak sahibi degiller yani esinize gececek miras sizinle ortak olmuyor.

Yani kendi maliniz var madem bu kadar diger mallarin hirsina gerek var mi bilemedim. Bir daha tadilat parasi vs yollamassiniz daha iyi olur.
Evet ölümde miras kalacak ama insanlar hayatta ve kendi emekleri, ömürlerini verdikleri mallari bu kadar sahiplenmeyin.

Yazlık ortak tapuymuş yarısı sizin. Tabi ki size sormaları gerekirdi. İster gidin ister gitmeyin. Orada haklısınız. Ama kayınvalidenin evini oturmak üzere vermek istemesi kendi tasarrufu. Bana sorarsanız bence de evlatlara her şey eşit yapılmalı ama yapmayana da bir şey denmiyor işte.

Kesinlikle katiliyorum ama o yatırım yapilan cocuklarda bakmıyorlar.
Benim KVde varsa yoksa paspal kaynimi kayirir.
Eşime cöp kutusunu vermez. Derdi olduğunda eşime sivişir ama..

Esimin bir suru kardesi var. Umurumda degil kime ne harcanmiş verilmiş. Kendimizi kullandirmiyoruz yeterli.
Eşim ev hakkinda da ben payimi istemiyorum dedi. Bizden de para istenmiyor bitti gitti.

Ben tek cocugum zaten baskalarinin malinda gozum yok.

Benimde umrumda değil. Tırnağın varsa başını kaşi modundayim.
Eşim bir ara ifrit oluyordu. Onunda malda gözü yok ama KVnin sacmaliklarina kiziyordu.

Konusahibin olayi gibi konulari çok yaşadık. Ne bilim dügün haberi verilmemesi vs.
Sonrada KVnin ağzını yaya yaya "aaaaaa sen abartiyorsun- bencilsin, kardeşin birşey yapmadi" demeleri.

İnsan zaten bu micilan yalanlara kiziyor. Yoksa adam zaten avrupada gerekirse evde at koştursunlar. Ne diye arkadan entrika ceviriliyor

Türkiye’ye gelmediniz muhabbeti yaparlarsa gidince kalacak yerinizin olmadığını söyleyin mesela, çünkü orası artık görümcenizin ve eşinin evi. Utanmıyorsa bile yüzüne vurun. Yarın sizden beklentisi olmasın.

Buda size ders olsun. Yapmayin bundan sonra. Sizi her konuda cin gibi çarpmişlar. Daha oyunun başi. Siz bide torun ayrımı yaşayin. Yakinda oda başlar
Bi daha yapmak mı? Biz şu an yaşadığımız ülkede ev bakıyoruz, ev bakma ve uygun evleri listeleyip görmek için randevu alma işi bende. Bu olaylar olduğundan beri kafamdaki bütçeyi direkt 100 bin Euro arttırdım. Daha uygun fiyatlı orta halli evleri göstermiyorum bile. Habire ortak mallara yardım edeceğimize kendi malımızı öderiz. Torun ayrımı büyük konuşmayayım da umrumda değil, benim ailemin sevgisi yeter çocuğuma

ben bu konularda aşırı domuzumdur. hakkımın yenmesine asla müsade etmem ve o yazlıkta payım varsa anında satılığa çıkarırdım. alabiliyorlarsa hayırlı olsun. alamazlarsa da geçmiş olsun. bir anda köprüleri yakarım.

Gel elinden öpim. En iyisi, yaparsaniz kendinize yapin. Keyifle oturursunuz.

KV üstüne 2 daire verip sonunda kizini icgüvey damat beye kakalamiş. Demekki görümcenin başka albenisi yoktu.

(Kendi görümcen olmadığı icin seninkini yerdim)

Bende saldım artık.Ama bu şekilde yaptıkça gelinleri ve oğullarını aynı ortamda zor görürler.El gibiyim,yok gibiler.Onlarda gel git beklemiyorlar artık.Galiba işlerine geliyor.

Sizlik bir durum yok. Hayattalarken mallarını diledikleri gibi değerlendirirler kimse birşey diyemez. Eşiniz birsey demiyorsa size de laf düsmez. Hazl8k evde söz hakkınız var orada da geçici oturacaklarmış. Bu kadar haset olmayın

İki lafın belini kıralım valla zaten elden başka birşey gelmiyor kocama da söyleyince bizim huzur kaçıyor bari dedikodusunu yapıp rahatlayayım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…