Evlenmis cocuklu biriyle evlenen bekar var mi

Sevalleman

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2020
20
6
1
38
Cocukla biri ile evlenmeyi dusunuyorum.Esiyle gecimsizlikten ayrilmis Esi baskasiyla evli cocuk 5 yas onda kaliyor ve haftada bir babasi aliyor.Sevgilim benimle cok mutlu.Ben 32 yasindayim oda 35 ve ben hic evlenmedim.Ve ben bu durumu kimseyke paylasmayi dusunmuyorum dugun olana kadar aileme bile soylemeyecegim cunku tepkilerinden korkuyorum..Yardimizi istedigim konular
Benimle ikinci evlilik heyecanini yasiyabilir mi?
Benim cocugum oldugunda aralarinda maddi manevi adalet saglanabilirmi?
Ailedide iki torun arasinda nasil davranir?
Siz nasil davrandiniz kiskanclik veya kendi cocugunuzu ayirma oluyor muydu?
Ve on gordugunuz yada yasadigiz baska sorunlar nelerdi?
Dikkat etmem gereken yapmam ve yapmamam gerekenler nelerdir?
Destek ve tavsiyeleriniz icin simdiden tesekur ederim..

Son düzenleme:
Çok yakınım evlendi. Adamın iki çocuğu var. Annesinde kaliyorlardi. Çocuklar da eski karısı da devamlı aralarında sorun oldu. Yani bu kişilerle alakalı elbette ama saklamak doğru bir yol değil bence.

Çok yakınım evlendi. Adamın iki çocuğu var. Annesinde kaliyorlardi. Çocuklar da eski karısı da devamlı aralarında sorun oldu. Yani bu kişilerle alakalı elbette ama saklamak doğru bir yol değil bence.
Cevap icin tesekkur edetim
Peki daha cok hangi konularda sorunlari oluyordu?
Kadin durumu basta kabullenip sonradanmi sorun yasadilar yoksa hic kabullenmedimi?

5 yasinda cocugu annesinde kalip haftada bir gun goren biri ile evlenmeyi dusunuyorum.Esiyle gecimsizlikten ayrilmis ve benimle cok mutlu.Ben 32 yasindayim oda 35 ve ben hic evlenmedim.Ve ben bu durumu kimseyke paylasmayi dusunmuyorum dugun olana kadar aileme bile soylemeyecegim cunku tepkilerinden korkuyorum..Yardimizi istedigim konular
Bi akrabamızın kızı da oğlanın boşanmış olduğunu saklamıştı, düğüne 10 gün kala söylemişler aileye ve aile de bütün akrabalardan saklamış bizler sonradan duyduk. Boşanmış biriyle evlenmek ayıp birşey değil ama saklanması da doğru değil, çünkü hiç araştırmamışlar eski eşle neden ayrıldıklarını. Gel gelelim ki aradan 1 yıl geçmeden olaylar çıktı.. Oğlanın şiddet eğilimi varmış afedersin ilk geceden beri her yatak odasında dövmüş kızı, zaten bir önceki de bu yüzden ayrılmış. Aileden saklamasaydı bu gibi durumları araştırmaya fırsatları olurdu. Sonuç olarak geri döndü bıraktı adamı. Yaşı da yoktu 21-22ydi kızın üstelik.

Bdv ye acarsaniz daha fazla gorulur konunuz

Sizi bu konularda aydinlatabilecek tek kisi evleneceginiz kisi
Suan sevgiliyiz ve ben bu ve benzeri sorunlari biraz acsam, bunlari konusmak icin erken ileride hepsini cozeriz diyor..Asil onun korkulari endiseleri olmasi gerekirken henuz cok tepkisiz benim uzuldugumu biliyor mumkun oldugunca istedigim herseyi yapiyor bu konuda...ama sevgiliyken farkli es olunca farkli

Cevap icin tesekkur edetim
Peki daha cok hangi konularda sorunlari oluyordu?
Kadin durumu basta kabullenip sonradanmi sorun yasadilar yoksa hic kabullenmedimi?
Tabii ki kabul ederek evlendi. Kabullenip kabullenmedigini bilemem ama kabullenmiş görünüyordu. Çocukların şımarık istekleri sorun oldu mesela. Sonra eski gelinini anlatırdı kv sözde sevmeyerek ama lafı geçtikçe kadın deli olurdu. Bunun gibi şeyler.

Suan sevgiliyiz ve ben bu ve benzeri sorunlari biraz acsam, bunlari konusmak icin erken ileride hepsini cozeriz diyor..Asil onun korkulari endiseleri olmasi gerekirken henuz cok tepkisiz benim uzuldugumu biliyor mumkun oldugunca istedigim herseyi yapiyor bu konuda...ama sevgiliyken farkli es olunca farkli

Evlenmekten bahsetmissiniz sonrasi evlendikten sonra mi konusulacakmis?

Sonucta sizin takıldığınız bi durum var ve önemsemiyor bu daha en basta gosterdigi bir isaret

5 yasinda cocugu annesinde kalip haftada bir gun goren biri ile evlenmeyi dusunuyorum.Esiyle gecimsizlikten ayrilmis ve benimle cok mutlu.Ben 32 yasindayim oda 35 ve ben hic evlenmedim.Ve ben bu durumu kimseyke paylasmayi dusunmuyorum dugun olana kadar aileme bile soylemeyecegim cunku tepkilerinden korkuyorum..Yardimizi istedigim konular
Ailenden saklama . Onlar senin için doğru olanı görür, kararı vermende yardımcı olurlar .Ilerde keşke söyleseydim dememek için gizleme.Zaten er ya da geç duyulur .

Bi akrabamızın kızı da oğlanın boşanmış olduğunu saklamıştı, düğüne 10 gün kala söylemişler aileye ve aile de bütün akrabalardan saklamış bizler sonradan duyduk. Boşanmış biriyle evlenmek ayıp birşey değil ama saklanması da doğru değil, çünkü hiç araştırmamışlar eski eşle neden ayrıldıklarını. Gel gelelim ki aradan 1 yıl geçmeden olaylar çıktı.. Oğlanın şiddet eğilimi varmış afedersin ilk geceden beri her yatak odasında dövmüş kızı, zaten bir önceki de bu yüzden ayrılmış. Aileden saklamasaydı bu gibi durumları araştırmaya fırsatları olurdu. Sonuç olarak geri döndü bıraktı adamı. Yaşı da yoktu 21-22ydi kızın üstelik.
Oda vir ihtimal bende son7cta onun sozune inaniyorum peki bu du
Peki eski eslede konusmalimiyim acaba sonucta evlenene kadar birazda olsa tavrindan karakterini anliyabilirim sanirim..

Evlenmekten bahsetmissiniz sonrasi evlendikten sonra mi konusulacakmis?

Sonucta sizin takıldığınız bi durum var ve önemsemiyor bu daha en basta gosterdigi bir isaret
Henuz evlilikle ilgili net bir konusma yapilmadi.ama ilerisi icin bir evlilik dusuncesi var ailesine benden bahsetti

Kuzenim evli ve kadın bin pişman evlendigine çocugunun şımarıkligi o da 10gun de bir geliyormuş fakat sorunları hiç bitmiyor diyor eski eş de dahil sürekli hayatımızda hergün bir problem sıkıntı vs şeyler sürekli dert yanıyor

Bence mutluysanız yolunuza bakın ama eski eşe de danışmak iyi olur gibime geliyor ..

Cocugun bakimi yeri gelecek size kalacak

yarin bi gun cocugunuz olacak ilk goz agrisi o evladi diye belki o cocugu sizinkilerden kayiracak

surekli cocuktan dolayi eski esle iletisim gorusme halinde olacaklar belki bazen bu gorusmeler uzayacak sarkacak aklinizda supheler olusacak kuruntu yapacaksiniz acaba sevgisi bitmedi mi vs vs

her tartismanizda cikip ananizin evine gittiginizde aileniz yuzunuze vuracak yapmasaydin biz soyledik vs diyecek

Bunlara hazirlikli olacak kadar seviyorsaniz evlenin degilseniz oturun bi daha dusunun

Bence hata yapıyorsunuz söylememekle...kişi araştırılmalı ,konuşulmalı...ayrıca sizin farkedemeyeceğiniz,veya bilmediğiniz şeyler çıkacak belki ,bu kadar güvenmeyin ne bilim aslında zor bir durum..Ama benim kuzenim evlendi biz eski kayınvalide kadar ulaşmıştık..sağolsun oda kızının takıntıları ve sorunları olduğunu belirtmişti...yani dışardan herşey mükemmel görünebilir bir resmin arka yüzü var..

🙏🤗O kişi ben .. sorularının cevapları açtığım konularda saklı ben burdaaann uzuunn uzunnnnnn yazarım sen ne kadar anlarsın yada kararını etkiler miyim bilmiyorum.. benim yaşadığımı başkasının yaşadığı sorunu sen yaşayacaksın ya da her şey güzel olur diyemeyiz.. zaman ve kişiler .... gösterir..

Peki siz cocugu incitmeden, her kpsulda kabul edebilecek misiniz? Annesi ile su an yasıyor belki daha sonra size tasınacak. Ki bundan daha normal birsey olamaz. Cocuk için sevgi dolu bir abla olanilir misiniz ? Tahammül edebilir misiniz mesela? Bunları iyi düşünmek lazım. Onun dısında böyle bir tecrübem olmadı benim ama keske esimin bir cocugu olsa idi ben onu cok severdim, orası kesin 🙈😂
Diğer konular çözülebilir konular. Eski es de anlayıslı ve problem cıkarmayan kendi halinde biri ise cocuk dısında bir diyalogları olmayacaktır.

Back
X