- 28 Mart 2014
- 16.087
- 55.123
- Konu Sahibi sKsEsLsEsBsEsK
Yahu koca yazıda sadece iki nokta oda yanyana.. Ben okumayı severim fakat ciddi manada anlaşılmıyor. Az biraz özen gösterin şu yazılara yaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu nasıl bir yazım anlatım tarzı şifre gibi çözmeye uğraşıyoruzMerhaba bayanlar sorun eltim beni cok sever kendisi bende onu (sozde) esimi bende iyi taniyormus gibi davranir halbuki o evlendiginde biz sevgiliydik hep benimleydi ama sesimi cikartmiyorum kendi kendine oyle dusunsun eline ne gecicekse ahahay neyse sorunum esi hic yaninda olmaz bizi surekli meydana cafeye parka davet eder esi arkadaslariyla geziyor bu bize sariyor kaynanamda yaninda dun beni aradi duymamisim bende gorunce aha basladi aramaya diye telefonu gormezden geldim komple esimi aradi telefonu ben actim esimi istedi esime hadi gelin nargileye diye tuutturdu esim yorgunum vs diye bahaneler uydursada 15 dk isrardan sonra esim hayatim gitmek istermisin diye sordu gidelim canim yorgunsanda kalk yarim saat israr ettim yazik dedim (yuksek sesle) biz oturduk geldi oturdu aramiza sadece kendisi varmis gibi bizi esir aliyor kaynanamla muhabbetler bana laf carpmalar sanki yanina gelince okadar cagiran o degilmis gibi aman dusman basina bi diger eltime geliyorum simdi elti demem dogru degil aslinda neyse uzatmayayim benden kucuk ama 15 yasinda evlenmis suanda 18 yasinda ama benden once evlenmis 105 kiloyum felan demisti sanirim sordugumda cok kiloluydu birgun esi evde yokken esimle nisanliyken bizi davet etmisti gun vermisti unutmus bizde gittik ben arkadan geliyordum esim kapidaydi kapiyi bir acti pat diye sutyen sort hemen ciktim noluyor boylemi kapi acilir dedim esimde utandi assagi indi bu bisey degil ben kiskancimdir bir gun yolda karsilastik esime ben taksiye binicem gidrrim siz gidin dedim esim beni optu bu canim biz .. Yanliz gitcezya eve kiskanirmisin dedi senin agzindaj cikani kulagin duysun dedim taksiye bindim birgunde cocugu var mamasi bitmis eside karsida calisiyordu esimi aramis esimde uyurken gitmis almis vermis eve donmus beni ertesi gun aaradi ay canim dun seninkiyle sabaha kadar mama aradik kapat telefonu dedim ay bilmiyormuydun dedim kapat lan telefonu delirtme beni dedim kappattim telefonu esimle kavga ettik esim bunla tartisti senin amacin ne diye ben soylemedim ben etmedim dedi kayda aldigim konusmalari dinlettim esim hepsini acikladi suanda eltim esiyle ayrildi nedeni esini aldatmasi eside baskasiyla evleniyordu buda duydugumu soyliyorum eside gelip anlatiyordu gormedim parayla insanlarla birlikte oluyor ben nasil barisyim artik demisti bana kons.luk yapiyormus duydugumuza gore gecende cocugu babasina gostermeye geldi buna sordular sizene hayat benim benim hayatimi sorgulamayin imam nikahliydim evli bile degildim hakkiniz yok sorgulamayin dedi ergen cocuklar gibi bagirip cagirip gitti dun esim otobuste gormus uzun saclari vardi kestirmis eli yuzu yaraydi dedi hep ayri yerlere oturduk yol parasini verdim sesini cikarmadi dedi parasida yoktu beliki dedi sanane ya istemiyorum uzak dur dedim saatlerce soylendim naparsam yapiyim suluk gibiler kurtulamiyoruz oyle yapsam olmuyor boyle yapsam olmuyor sizde boyle seyleri olup uzak tutabilen varmi