• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cocugumu almak istiyorlar

1. bölümle 2.bölüm arasında roller değişmiş. Aynı anda yazmadınız mı.Önc övdükçe övüyorsunuz kvyi.2.de tam tersi şeyler söylüyorsunuz.Çocuğu elinden almak kolay mı.Kanun var ,nizam var.
konu sahibine demişsin ama ben cevap vereyim.
kv çocuk olduktan sonra geline tavrı değişir, genelde bizde de çevremde de durum aynı,hani artık çocuğu var boşanamaz diye değil de, artık bu kadın çocuğumu aldı ayrı bir aile diye düşünüyorlar ve bir aile oldukları dank ediyor ve bundan dolayı gelini suçluyor.
birde kıskançlık var , farkettiysen emzirmesini bile dile getiriyor....
kv ler içten içe bazen belli ederek bazen beli etmeden gelinlerini kıskanıyorlar bu işin gerçeği, evde ondan genç güzel bir kadın, kendi artık yaşlandı el ayak yavaşladı. biricik oğluyla yatıyor birde ona çocuk doğuruyor(bir anne oğluna ne yaparsa yapsın kul köle olsa da oğluna veremeyeceği 2 şeyi veriyor ) haliyle kıskançlık tavan yapar.
tipik anadolu kv si...

Eşini tehdit et özellikle. Bir daha böyle bi istekle geldiklerinde, onaylarsan şikayet ederim sizi de ve yap bence. Benim kuzenimin ikinci kızı olunca ilk kızını kayınvalidesigil götürdü sevecegiz diye,getirmediler geri bu bizim artık diye halamda tehdit etti yarım saat içinde çocuklar kızımın evinde olmazsa şikayet edeceğim sizi diye tabi getirildi çocuk hemen

Bu KV çeşidini de burda duymaya başladım. Torunu almak nedir ya.. Alır giderim çocuğumu valla.
Sizin eşiniz ne diyor bu duruma?
Annesi söylerken gülüp geçiyor. Açıkcası biraz sıkacağı için öyle bişey eşimle bu konuda hiç konuşma gereği bile duymadım ciddiye alıp.
Kim alabilir benim çocuğumu allah aşkın. Tüm polisleri yığarım kapılarına. Onlarda anlamış olacaklar ki epeydir hiç demiyolar.
Konu sahibide hatalı davranıyo bence. Resmen bi laflarıyla canını sıkmış. Gül geç. Hele bi denesinler o kadar kolay mı çocuğu almak. Hala eskisi gibi sanıyolar belki de şaka ya da sinir olduğunu anladıkları için üstüne gidiyolar. Kuru gürültü için huzurumu bozamam hiç

ayrıca o kv ler ilk bebek küçükken çok meraklı oluyor da sonrasında çabuk bıkıyor,
ilk zamanlar bende yaşadım bunları çok sinir olurdum, ben sinir oldukça kv daha fazla yapardı..
ama artık ben onun üstüne paslıyorum oda kaçacak yer arıyor ...
sen sinir olmadıkça ona angarya çıktıkça o rahatsız olacak bunu unutma...
artık al şu çocuğunu diyecek bak gör:KK53:

Annesi söylerken gülüp geçiyor. Açıkcası biraz sıkacağı için öyle bişey eşimle bu konuda hiç konuşma gereği bile duymadım ciddiye alıp.
Kim alabilir benim çocuğumu allah aşkın. Tüm polisleri yığarım kapılarına. Onlarda anlamış olacaklar ki epeydir hiç demiyolar.
Konu sahibide hatalı davranıyo bence. Resmen bi laflarıyla canını sıkmış. Gül geç. Hele bi denesinler o kadar kolay mı çocuğu almak. Hala eskisi gibi sanıyolar belki de şaka ya da sinir olduğunu anladıkları için üstüne gidiyolar. Kuru gürültü için huzurumu bozamam hiç
Kesinlikle katılıyorum

Çocuğunuzada kendinizede yazık etmeyin doya doya bugünlerinizin tadını cıkarın,kolay mı öyle çocuk almak anneden..yurt dısında zaten erken okula baslıyor cocuklar ,okul zamanına kadar ıkıncı bır bebek dusunmeyın,mutlulugunuza gölge dahi edemesinler,cocuğu bana ver derse sizde mumkun değil bu der kapatırsınız konuyu.

Aklim almadi siz saçma muhabbet ve esprilere alinganlik etmiş olmayasiniz? Hangi normal insan çocuğu ciddi ciddi alacagini söyler bu hem hadsizlik hem imkansız.O kadin bakabilir mi çocuk istermi kanun izin verir mi bunları düşünmez mi insan

Aklim almadi siz saçma muhabbet ve esprilere alinganlik etmiş olmayasiniz? Hangi normal insan çocuğu ciddi ciddi alacagini söyler bu hem hadsizlik hem imkansız.O kadin bakabilir mi çocuk istermi kanun izin verir mi bunları düşünmez mi insan
Bunlarda normal diyorum arkadasm bizde imkansiz oldugu icin sacma ve sinir bozucu geliyor iste. Bnm esimi de kendi annesine birakip yurtdisina kocasinin yanina gelmis.esime ananesi bakmis.hala anne der ananesine

Neyi alıyor, nereye alıyor, pazar sepeti mi bu =)
Bende Karadenizliyim hiç duymadım böyle bir şey, çocuk vermek nedir
Kanun var, nizam var, yırtarım adamı benim evladımı kim alacak
Takma kafanı, mesafeni arttır ki sinirin bozulmasın

O kadar çocuk istiyorduda neden sıra sıra doğurmadı hanımefendi?
Bence kocanızıda o doğurmamış akraba içi almış olabilir..
Çünkü bu kadar çocuk meraklısı bir kadın 1 çocukla yetinemezdi diye düşünüyorum...
Size şu an için psikolojik baskı yapılıyor işler içinden çıkılmaz bir hal alırsa ailenizden destek alıp onların yanına dönün..
Dayak olayıda patlak verecektir illaki yurt dışında bu olaylar çok ciddiye alınıyor dolayısıyla her bakımdan siz haklı cıkacaksınızdır..Gerekirse polisten yardım isteyin..Bu kadar yükü taşıdığınıza göre altındandan kalkabilirsiniz.
Keşke dönmeseydiniz desek boş artık..

Bunlarda normal diyorum arkadasm bizde imkansiz oldugu icin sacma ve sinir bozucu geliyor iste. Bnm esimi de kendi annesine birakip yurtdisina kocasinin yanina gelmis.esime ananesi bakmis.hala anne der ananesine

Sen eşinin annesi değilsin onlara bunu öğret ! eşinin travmatik sorunları varsa bunun sebebi annesiz büyümesi olabilir bunlari anlat sustur şunları çok sinir bozucu

Ay KK da bir de hamile biri vardı kv si süt hakkı dolunca çocuğu bana vereceksin diyormuş. Yeni moda da bu oldu heralde :D

Menopozlu manyaklar benimkide azmıştı böyle aldı ağzının payını...
Bir çocuk doğuruyorlar ne anne olmasını becerebiliyorlar ne kadın..
Ne yapsamda hayatlarını karartsam bir fesatlık yapsam diye kolluyorlar resmen..
Senin görevin cocugunun mutluluğuyla mutlu olmak bu saaten sonra neyin peşindesin?
Allah ıslah etsin nefret geldi artık bu kadınlardan herkesi bi ana doğurdu sonuçta nedir bu bencillik???

Ben öyle sakayada kocayada kaynanayada derdim alir giderdim cocugumu. Kocaniz da annesi tarafinda herseye evt diyen bir Tip. Cokta mutlu degilsin okumussun kendi ayaklarinin üstünde durabiliyorsun niye cekiyorsun bu aileyi.

Huzur bozmak için diyorlardır, çok takılmayın...

İkinci çocuğu asla yapmayın şu anda!

Çocuğu büyüyünce size bırakıp biz tatile gidicez diyin:) gülün geçin.

Benim kv de beni sinir etmek için aynısını yapıyordu. He birini sana birini anneme bırakıp gezicez biz de dedikçe korktu kadın:))
Ben yaşlıyım yavrum biz büyüttük sen de demeye başldı:))

Back