Evlenmis cocuklu biriyle evlenen bekar var mi

S Sevalleman cok net soyluyorum olmaz bu is.hele aileden gizlemek hic dogru degil.isim geregi 2. 3. 4. evliligini yapan ciftlerle ayri ayri uzun gorusmeler yapip bosanma davasinin gerekceli kararlarini inceledigim icin bu konuda konusmak istedim.ilk evliligini yapan kadinla konustugumda eski esinden ayrilma sebebini bilip bilmedigini soruyorum.siddetli gecimsizlik cevabini aliyorum.fakat dava dosyasini inceledigimde aldatma, şiddet, kumar, alkol, erkek erkege cinsel iliski, cocuguna siddet, cinsel istismar vb. ciddi sebepler yuzunden her evliligin bittigini goruyorum.ve tabi ki bunu sakliyorlar.sonuc 2. evliliklerde olan yine kadina oluyor.gerekceli karari eminim ki size gostermeyecektir.bakin daha cocuk konusuna hic girmedim bile.

Hangi asamada soylemekiyim suan sevgiliyiz..evlilik teklufinden sonra mi aileler tanisacagi zaman mi.onu ailemle tanistirmadan once mi sonra mi..ne zamandir dogru zaman..
Evlenme teklifi olmadan (ilişkiniz ciddiyse artık onu hissettirdiyse tabi)Annenle bu konuyu konusmalisin önce şahsen kızımın bana söylemesini isterdim herseyini ,bizimde annem bilir herseyimizi hakkında hayırlısı olsun.

Ben asla saklamazdım yarın bir gün ortaya çıktığında ailemden gizlediğim için pişmanlık duyardım. Üstelik bir erkeğin söylediği sebebe asla inanma. Belki söylediği gerekçeden dolayı boşanmamıştır. Ailene söyle adam akıllı araştırın. Evlilik oyuncak değil ki karşındaki de ne kadar dürüst bilemezsin.

S Sevalleman cok net soyluyorum olmaz bu is.hele aileden gizlemek hic dogru degil.isim geregi 2. 3. 4. evliligini yapan ciftlerle ayri ayri uzun gorusmeler yapip bosanma davasinin gerekceli kararlarini inceledigim icin bu konuda konusmak istedim.ilk evliligini yapan kadinla konustugumda eski esinden ayrilma sebebini bilip bilmedigini soruyorum.siddetli gecimsizlik cevabini aliyorum.fakat dava dosyasini inceledigimde aldatma, şiddet, kumar, alkol, erkek erkege cinsel iliski, cocuguna siddet, cinsel istismar vb. ciddi sebepler yuzunden her evliligin bittigini goruyorum.ve tabi ki bunu sakliyorlar.sonuc 2. evliliklerde olan yine kadina oluyor.gerekceli karari eminim ki size gostermeyecektir.bakin daha cocuk konusuna hic girmedim bile.
Gerekceli karari gormek istiyorum desem buna kolayca ulasip bana iletme sansi olur mu

Gerekceli karari gormek istiyorum desem buna kolayca ulasip bana iletme sansi olur mu
bosanma sonrasi bu evrak kendisine verilmistir.ama kaybetmis bile olsa durusmanin yapildigi mahkemeden kendisi gidip alabilir.evlilik teklifine kadar ona baglanmayi bekleyip sonrasinda bir yıkım yasamayi kaldirabilecek misiniz? ayrica cocugu size de gelir kalir.hatta tatillere gidersiniz.maddi olarak her ihtiyacini karsilamasi gerekiyor.bunlara hazir degil gibisiniz.su asamada istemeniz en dogrusu.

Back
X