• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cocugumu almak istiyorlar

Huzur bozmak için diyorlardır, çok takılmayın...

İkinci çocuğu asla yapmayın şu anda!

Çocuğu büyüyünce size bırakıp biz tatile gidicez diyin:) gülün geçin.

Benim kv de beni sinir etmek için aynısını yapıyordu. He birini sana birini anneme bırakıp gezicez biz de dedikçe korktu kadın:))
Ben yaşlıyım yavrum biz büyüttük sen de demeye başldı:))
onların dilinden konuşmayı öğrenmişsin :KK53::KK53:

Bu babaanneler düşsün artık torunlarının yakasından ya..menapozdan ne halt edeceklerini kime saracaklarını şaşırıyo dengesizler!

Is ciddiye binince esinizde wermez zaten bida soyledqnde anne ne niyetle soyluysn bilmiyorm ama ben wermem cocuqmu baskasi baksin diye doqurmuyorm herkez kendi cocugna annelik yapsın kotu bi sakaysada bu bida yapma etkileniyorm de madem rahatsz ediyo soyle yada esine soyle o iletsin benzer bse yasadim bnde gormcemle esime soyledim bida yasanmadi

Bende karadeniz'liyim değil bizim ailede bizim köyümüzde ne akraba evliliği var ne böyle bir şey ilk defa duydum. Annem de Karadeniz 'in başka ilçesinden onlarda da yok. Şaka gibi. Nasıl bir saçmalık

Bana sorsaniz cocugum olmasa bi dk durmam burda.
Oyle yada boyle her evlilikte olan tartismalarla evlilik gidiyor cok mutlu zamanlarimiz da oluyor.Bana sorsaniz

çocuğu bahane ediyonuz dediğiniz gibi olsaydı trye geldikten sonra tekrar geri dönmezdiniz
ayrıca çocuk verme olayını kendi kendine sıkıntı yapmana gerek yok ne diye bu kadar sıkıntı yaptınki aık net vermezsin napcaklar kafana silah mı dayayacaklar

çok saçma bi dert

Bence ikinci çocuk yapma bir tane ile kal. Tek evladını kimse alamaz senden

olduğunuz ülkede gidip bunları şikayet ediceksiniz bana böyle teklifte bulunuyorlar kaçırmalarından korkuyorum diye bunlar bi uçuklayacak terbiyesizler ya..

ne biçim evlilik
ne biçim kayınvalide
ne biçim bu adam bu ya
ama siz de de suç annenizin babanızın laflarına katlanamazsınız
el alemin adamının dayağına aldatmasına manyak annesinin çocuğu dilediği gibi yetiştirmesine hakaretlerine katlanırsınız

Bir gün eve gelirsin bi bakarsın ortada be adam var ne çocuk nede eşya bi not bulursun 'seni bosuyorum çocuğuda vermiyorum' diye
Benden sana tavsiye bi cacık olmicak kocana güvenme. Kimseye belli etmeden gizlice kendini maddi anlamda garantiye al.aileninde sana çok destek olacağını sanmam. Bide yabancı ülkedesin.ben güveniyorum tvde goruyoruz karikoca arası iyi olsa bile çocuklarıni aliyolar.dikkat et.

Karadenizliler böyle değil. Bende karadenizliyim ne ailemde var ne çevremde çocuk vermek. Bi memleketi topluca genellemek yanlış

Yok canim olur mu sey, baska cocuk dusunmuyorum bu yavrum da bana yeter zaten de. Bizim adetlerimizde ona buna cocugu birakmak yoktur de,ilk defa sizde duyuyorum bu tur sakalar yapmayin de.
Cocugun kac aylik? Lohusamisin acaba? Benim kv de cok sahipleniyor alir gotururum memlekete onlari diuor. Gecen esimle konustum, son soz bizim olur mu oyle sey bizim iznimiz olmadan annem gotursun dedi. Hatta cok yanlis anlamissin annemi dedi.
Icim rahatladi. Ben istersem ancak gidebilur cunku!
Bence siz de dusunmeyin. Insan yavrusundan ayrilir mi,sen yaparmiydin biricik oglunu verirmiydin de? Benimki de o hesap de,beni anlarsin de.

Çok sacma bende Trabzon'luyum hiç böyle bir şey duymadim ne kendi sulalemde ne de başka hemşerilerimde.

Kaynanan olacak kadın ölsün İnşallah .. Kusura bakma içimden gelen bu

Bir de lütfen güzel korun üst üste hamile kalma. Gerekirse eşinden gizli korun. Sevmedim ben bu muhabbeti.

Valla bende karadenizliyle evliyim ama öyle bi kural yok onlarda. Ayrıca sen yaşadığın sürece kimse senden çocuğunu alamaz. KV iş güzarlık yapıyor öyle şeymi olur.

Öncelikle genelleme yapmanız hiç hoş degil bende karadenizliyim ilk defa sizden duydum bunu bir düzeltelim önce

Konunuza gelince ilk edepta çok iyi olan kv kp sonra nasıl bu kadar değişmişler çok şaşırdım
gerçekten ciddi ciddi bynu söylüyorlar ise sizde tavrınızı koyun bunun şakasını bile kabul etmeyeceğinizi anlatın gerek tatlı dille gerek acıı dille kimse kimseninn evladını alamaz sonuçta

Ben hicbir sey anlamadim. Cok Karadenizli tanidim hic boyle adetleri yok. Bu adet filan degil. Olur mu yahu oyle sey. Vallahi gozlerim na boyle acildi :KK57:

Bu devirde boyle bisey olabilirmi ya!
Siz cocugu vermedikten sonra hic bir sekilde alamazlar iceri tikarlar adami.
Boyle bisey olmayacagina gore neden bu kadar ciddiye alip korkuyosunuz. Cocugumu benden alanin anlini karislarim
Oyle bir cevap veririmki sakasini bile yapamaz.
Dik olun guclu olun.

Back