Evlenmis cocuklu biriyle evlenen bekar var mi

Ailenden çevreden bunu saklama ihtiyacı duyma ,öğrenince bu kişiler korkunun daha da üstüne gelirler.
Çocuklu biriyle evlenmek sağlam psikoloji
Ve cok iyi anlayışlı bi es gerektirir. Mesela çocuk için mutlaka görüşmeleri gerekir bunu kaldirabilirmisin ?kıskanç isen bu çok zor olur cuNKÜ bu durum mecburen olmak zorundadir. Çocuğun olunca ayrım olacağıni bilemeyiz bu insanlık lâ alakali bi durum. .
Evlenmiş ayrılmış biriyle evlenmek ayıp birsey değil... ancak söylediğim gibi olgunluk gerektirir bakış açısı geniş olmali,mantıkli biri olmalı ki nefis girmesin...
Herşeyi enine boyuna konuşun sonraya bırakmayın. Mesela kuralları koyun en başında. Gereksiz yere eski eş ile görüşme olayi kabul etmeyeceğini, telefon mesajlari sadece çocuklâ ilgili olabilir gibi gibi..
Mesela yakinimiz çocuğa ,eski eşe nafaka veriyor,şimdi kendileri çok zor geçiniyor üstelik oda evli ve eşi hamile.. eski eşi bilerek evlenmiyor nafaka kesilmesin diye sevgilisi de varmış. . Buna rağmen hala eski kocasını arar rahatsız eder çünkü maksat şimdiki eşini huzursuz etmek... olur olmaz arar kendi ve çocuğu olduğu resimleri atar hamile eşi kaldıramiyor bu psikolojiyi..Ki kocası bu durumlara müsade etmemesine rağmen böyle. Ev içi tartışma çok oluyor kızcağız epey muzdarip . Belkide çok mutlu olursun kimse bilemez sadece önden konuş ölç tart değerlendir. Aikene söylemeyi unutma

Peki siz cocugu incitmeden, her kpsulda kabul edebilecek misiniz? Annesi ile su an yasıyor belki daha sonra size tasınacak. Ki bundan daha normal birsey olamaz. Cocuk için sevgi dolu bir abla olanilir misiniz ? Tahammül edebilir misiniz mesela? Bunları iyi düşünmek lazım. Onun dısında böyle bir tecrübem olmadı benim ama keske esimin bir cocugu olsa idi ben onu cok severdim, orası kesin 🙈😂
Diğer konular çözülebilir konular. Eski es de anlayıslı ve problem cıkarmayan kendi halinde biri ise cocuk dısında bir diyalogları olmayacaktır.
Esle ilgili sorun olacagini sanmiyorum..cocuk neden bize tasinsinki annesi birakmaz zaten..Ve ben ablasi olmayida dusunmuyorum kabul etmedigimi basta soyledim..oglum dedirmiyorum isim kullaniyor. Hic resim paylastirtmiyorum..bnm hic bir arkadasimin yaninda konusu acilmiyor..sadece kendimide gectim benim cocugum olursa nasil olur durumlar onun endisesindeyim

Teyzem öyle bir evlilik yaptı. Çok pişman ve boşanamıyor da.
İyi olsa önceki eşi boşamazdı, bence görüşebiliyorsanız eski eşiyle görüşün. Teyzem eğer görüşmüş olsaydı devamlı karakollara düştüklerini ve adamın psikopat olduğunu öğrenebilirdi. Bile bile lades yapmayın. Çok zor sizin için gelecek göremedim ben.

Ailenden çevreden bunu saklama ihtiyacı duyma ,öğrenince bu kişiler korkunun daha da üstüne gelirler.
Çocuklu biriyle evlenmek sağlam psikoloji
Ve cok iyi anlayışlı bi es gerektirir. Mesela çocuk için mutlaka görüşmeleri gerekir bunu kaldirabilirmisin ?kıskanç isen bu çok zor olur cuNKÜ bu durum mecburen olmak zorundadir. Çocuğun olunca ayrım olacağıni bilemeyiz bu insanlık lâ alakali bi durum. .
Evlenmiş ayrılmış biriyle evlenmek ayıp birsey değil... ancak söylediğim gibi olgunluk gerektirir bakış açısı geniş olmali,mantıkli biri olmalı ki nefis girmesin...
Herşeyi enine boyuna konuşun sonraya bırakmayın. Mesela kuralları koyun en başında. Gereksiz yere eski eş ile görüşme olayi kabul etmeyeceğini, telefon mesajlari sadece çocuklâ ilgili olabilir gibi gibi..
Mesela yakinimiz çocuğa ,eski eşe nafaka veriyor,şimdi kendileri çok zor geçiniyor üstelik oda evli ve eşi hamile.. eski eşi bilerek evlenmiyor nafaka kesilmesin diye sevgilisi de varmış. . Buna rağmen hala eski kocasını arar rahatsız eder çünkü maksat şimdiki eşini huzursuz etmek... olur olmaz arar kendi ve çocuğu olduğu resimleri atar hamile eşi kaldıramiyor bu psikolojiyi..Ki kocası bu durumlara müsade etmemesine rağmen böyle. Ev içi tartışma çok oluyor kızcağız epey muzdarip . Belkide çok mutlu olursun kimse bilemez sadece önden konuş ölç tart değerlendir. Aikene söylemeyi unutma
Eski esten kendide uzak duruyor cocuk 5 yadinda sadece alip birakiyorken gorusuyorlar este evli zaten...mesajlasma ve konusmalar cocukla ilgili hep.. dusun dusun iki haftada cok yiprandim...sevgilimde mumk7n oldugunca anlayis ama ileride cocuk sorun olacak gibi...bendede takinti oldu sanirim cocugundan on planda olmak istiyorum..

Teyzem öyle bir evlilik yaptı. Çok pişman ve boşanamıyor da.
İyi olsa önceki eşi boşamazdı, bence görüşebiliyorsanız eski eşiyle görüşün. Teyzem eğer görüşmüş olsaydı devamlı karakollara düştüklerini ve adamın psikopat olduğunu öğrenebilirdi. Bile bile lades yapmayın. Çok zor sizin için gelecek göremedim ben.
Eski esininde adini ve calistigi yeri biliyorum istesem bulurum...ama konusacaksamda onun haberi olmali degilmi hatta o beni konusturmali...bunun icin ailelerin tanismasinimi beklesem daha resmi birsey yok nasil yapsam bilemiyorum..

Eski esten kendide uzak duruyor cocuk 5 yadinda sadece alip birakiyorken gorusuyorlar este evli zaten...mesajlasma ve konusmalar cocukla ilgili hep.. dusun dusun iki haftada cok yiprandim...sevgilimde mumk7n oldugunca anlayis ama ileride cocuk sorun olacak gibi...bendede takinti oldu sanirim cocugundan on planda olmak istiyorum..
Olamazsın. O baba. Sen daha annelik tatmamışken babalığı tadan biriyle evlenmeyi düşünüyorsun.
Çocuğuna baba olamayan, bir kadına tercih eden adama da asla güvenmeyin. Kendi canından olanı yok sayan size neler yapmaz.

Eski esininde adini ve calistigi yeri biliyorum istesem bulurum...ama konusacaksamda onun haberi olmali degilmi hatta o beni konusturmali...bunun icin ailelerin tanismasinimi beklesem daha resmi birsey yok nasil yapsam bilemiyorum..
Haberi olsun da tepkisini görün bakalım sizce anlayışla mı karşılar?

Eski eşi evli ve sorunsuz biriyse korkulucak bir durum yok,ayrılma nedeni neydi acaba?bu önemli bu durum.
Anne olunca anlarsiniz hiç kimse evlattAn öte olamaz bu çok normal bi durum. Aslında bu konuda beklentiniz biraz saçma olmuş. Esasında herkesin yeri farklıdır ,eşın ,annenin ,evladın ,kardeşin vb. Yer farklı olunca sevgide ölçme saçma oluyor..
Haa şöyle olur mutlaka her karar ,kendi kurmuş olduğun ailenin çıkarına olur ...o ayrı bir durum. Bu demek değilki anne - kardeşi az seviyor.. ya işin aciği bu sevgi yarışı çok saçma. .

Eski eşi evli ve sorunsuz biriyse korkulucak bir durum yok,ayrılma nedeni neydi acaba?bu önemli bu durum.
Anne olunca anlarsiniz hiç kimse evlattAn öte olamaz bu çok normal bi durum. Aslında bu konuda beklentiniz biraz saçma olmuş. Esasında herkesin yeri farklıdır ,eşın ,annenin ,evladın ,kardeşin vb. Yer farklı olunca sevgide ölçme saçma oluyor..
Haa şöyle olur mutlaka her karar ,kendi kurmuş olduğun ailenin çıkarına olur ...o ayrı bir durum. Bu demek değilki anne - kardeşi az seviyor.. ya işin aciği bu sevgi yarışı çok saçma. .
Aslinda srvgi yarisi kendimle ilgili degilde...bnmde bir cocugum olursa arasinda nasil bir denge olur dusuncesinde

Aslinda srvgi yarisi kendimle ilgili degilde...bnmde bir cocugum olursa arasinda nasil bir denge olur dusuncesinde

Bir erkek böyle bir soru sorsa derdimki anneler çocuklarını asla ayirmazlar farklı esten de olsa ..
Ama malesef erkeklerin çoğunluğu kimle evliyse evde hangi çocuk mevcutsa ona daha düşkün oluyor. Hatta bunu bastırmak için karşı taraf cocuğa daha maddi olanak sağlanıyor oda sağlarsa .. emin olun üzücü ama çoğunluk kismindaysa eski eşın çocuğu ikinci planda kalır. ..inşallah denge sağlayan ayrım yapmayan baba olur ve güzel kardes olurlar.

Çok itici geldiniz çocuk için sarfettiğiniz şeyler akıl karı mı ??? Kalamaz yanımızda istemiyorum ablasıda olmak istemiyorum benden ön planda olmasını istemiyorum vs ne demek ya o bir çocuk karşınızda ki baba tabi ki ilk evladını düşünücek nedense sizin çocuğunuz olsa siz adil olmayı bırakın maddi desteği bile çektirirsiniz konuşmalarınızdan gayet açık şimdiden iki çocuk arasında maddi sıkıntı olur mu bunu düşünüyorsunuz pess siz bence bekar biriyle evlenin çocuğun hayatı kararmasın

Ben o şekil bir evliliğin eşiğinden döndüm iyiki döndüm. Evlenmiş ayrılmış adam şu an her istediğini yapma modunda çünkü seninle yaraları iyileşiyor. Asıl konu çocuk. Çocuk olayı sıkıntı. Bizde daha evlenmeden olaylar şükür patlak verdide gözüm açıldı. Denenmiş adamı alıp napacaksı. İyi olsa eski karısı bırakmazdı. Demişti bir arkadaşım. Sonuç olarak biz ayrıldık. Ben dengimi buldum. Çok mutluyum biliyorum onunla evlensem çoktan boşanmıştık. Çocuk olayından dolayı.

Suan sevgiliyiz ve ben bu ve benzeri sorunlari biraz acsam, bunlari konusmak icin erken ileride hepsini cozeriz diyor..Asil onun korkulari endiseleri olmasi gerekirken henuz cok tepkisiz benim uzuldugumu biliyor mumkun oldugunca istedigim herseyi yapiyor bu konuda...ama sevgiliyken farkli es olunca farkli
Canım ben eşinden boşanmış biriyle evlendim. Şu an boşanma asamasindayim. Eşimin eski eşi burnumdan getirdi. Çocukları sevdim suç. Mesafeli oldum o da suç oldu. Adama duygu sömürüsü yaptılar. Eski karısı kanserim diye yalan bile söyledi. Sonuçta ne oldu biliyor musun. Ben rezil oldum. 1 yıl geçmeden anne evine döndüm. Bu adam eski karısı kanserim deyince basıp gitti. Evden gitmeden önce de saçma sapan kavgalar çıkardı. Şu an onlar çocuklar için deyip görüşüyorlar. Yatıp kalkıyorlar. Ben burda evlilik sırasında yaptığımız borçları ödüyorum. Dikkatli ol. Gözlemle. Adam sana fedakarlık yapıyor mu. Bunlara bak senin isteklerini önemsiyor mu. Iyi bir işi iyi bir geliri var mı. Biraz da zaman tanı. Ama evlenme derim.

Gerçekten çok itici çok bencilsiniz. Yani bir çocuk hakkında konuştuğunuz şeyler akıl alır gibi değil bence siz bu adama deyin ki benimle evleneceksen hiç bi şekilde eski eşinle de çocuğunla da muhatap olma ilerde evlenirsek ben bu konuda sıkıntı çıkarırım psikolojik beşki de fiziksel şiddet uygularız birbirimize ve siz kendi çocuğunuzla o çocuğı sürekli kıyaslayıp kendinize haksızlık yapıldığını düşünürsünüz buna rağmen benimle evlenir misin deyin siz bekar biriyle evlenin o zaman istekleriniz nırmal olur sadece size ait olsun eşiniz. Hem bışanmış çocuğu olan bi adamla evlencem hem çocuğuyla olmayan çocuğumu kıyaslıycam hem abla olmuycam yani ola ki o çocuk dese ki ben bir gece babamda kalıcam siz kıyametleri koparırsınız. Ben sizin sevginize de inanmıyorum seven insan bu kadar bencil olamaZ sevgi fedakarlık ister şimdi siz de hu adamla evlenseniz boşansanız adamın adı çıkar 9 a bak ikinci eşi de durmadı der bu elalem denilen illet. Bence bu soruları sevgiliniz düşünsün ben onun yerine olsaydım asla sizinle evlenmezdim..

Esle ilgili sorun olacagini sanmiyorum..cocuk neden bize tasinsinki annesi birakmaz zaten..Ve ben ablasi olmayida dusunmuyorum kabul etmedigimi basta soyledim..oglum dedirmiyorum isim kullaniyor. Hic resim paylastirtmiyorum..bnm hic bir arkadasimin yaninda konusu acilmiyor..sadece kendimide gectim benim cocugum olursa nasil olur durumlar onun endisesindeyim
Siz cocugu hiç kabul etmemissiniz ki bu sekilde saglıklı Bi ilişki kuramazsınız. Ama tercih sizin. Konuyu Bdv ye tasırsanız bu sekilde evlilik yapan çok kişi var, yol gösterir fikir alırsınız.

valla ben yandım sen yanma diyorum. Şu çocuk konusundada atan tutan arkadaşlarada hiç aldırış etmeyin başlarına gelmediği için onlara herşey kolay gelir. Sen evleneceğin kişiyle çocuk hakkında herşeyi konuştuysan ve seni o şekilde kabul ediyorsa o adamın sorunu çocuğuna çok düşkünse ve çocuğunu kabul etmeyen biriyle evlenmesin o zaman şuanda kıymetli olmayan çocuk sen evlendikten sonra çok kıymete binecek bunu unutma

O cocugu onun ne demek oğlum dedirtmiyorum. . 5 yaşındaki çocukla uğraşıyorsun farkında mısın?

Hiç evlenmemiş biri olarak çocuklu biri ile evlenmek ne derece mantıklı ?
Onlar karı koca olmayabilir ama hala anne ve babalar.. Bu da şu demek çocukları için sürekli irtibatta olacaklar, sürekli görüşmek zorunda kalacaklar demek, eğer bilinçli birer ebeveyn ise ikisi de .. ben olsam tercih etmem.. evlenip ayrılmış tabi ki olabilir ama çocuklu biri bekar bir insan için düşünülecek bir şey değil( bence )

Üstelik siz bunu kimseye ailenize dahi söylememekten bahsediyorsunuz yalanla dolanla olmaz bu işler.

S Sevalleman diğer yazdıklarınızı sonradan okudum, oğlum dedirtmem demişsiniz.
Oğlum dedirtmem diyecek kadar sorun ediyorsanız o zaman kendi bedeninizde birini bulacaksınız, bekar hiç evlenmemiş ya da cocugu olmayan. Kendinizden 2-3 beden büyük olanları tercih etmeyin ki böyle bir pazarlığa oturmamış olursunuz. Ayrıca pardon da siz dağdan gelip bağdakini nasıl kovmayı düşünüyorsunuz ? Oğlum dedirtmiyormuş ! oğlum da der, canım da der, kanım da .. fotoğrafta atar video da atar.. Zannediyorum ki cocuk ileride sünnet olsa siz adamı oraya da göndermezsiniz yarın öbür gün büyüyüp evlilik çağına geldiğinde düğününe falan gitmesini de istemezsiniz.
Dengini bul bacım dengini....

Çok itici geldiniz çocuk için sarfettiğiniz şeyler akıl karı mı ??? Kalamaz yanımızda istemiyorum ablasıda olmak istemiyorum benden ön planda olmasını istemiyorum vs ne demek ya o bir çocuk karşınızda ki baba tabi ki ilk evladını düşünücek nedense sizin çocuğunuz olsa siz adil olmayı bırakın maddi desteği bile çektirirsiniz konuşmalarınızdan gayet açık şimdiden iki çocuk arasında maddi sıkıntı olur mu bunu düşünüyorsunuz pess siz bence bekar biriyle evlenin çocuğun hayatı kararmasın
Bende kesinlikle sizinle ayni dusuncedeyim..bunu ona soyledim ben boyleyim bastan iyidusun karar ver ben saygi duyucam dedim...o hayir seni birakmicam seninle cok mutluyum hayatimda boyle huzurlu olmadim diyor..birazda cocugum olunca duygularimin degisecegini dusunuyor cok rahat yani bu konuda...hatta buyuk bir tartisma yasadik boyle devam etmez dedi..ne yapayim istiyorsun dedim..ayrilalim diyemedi sustu..sonra uzuldu..

Back
X