Gerçekten çok itici çok bencilsiniz. Yani bir çocuk hakkında konuştuğunuz şeyler akıl alır gibi değil bence siz bu adama deyin ki benimle evleneceksen hiç bi şekilde eski eşinle de çocuğunla da muhatap olma ilerde evlenirsek ben bu konuda sıkıntı çıkarırım psikolojik beşki de fiziksel şiddet uygularız birbirimize ve siz kendi çocuğunuzla o çocuğı sürekli kıyaslayıp kendinize haksızlık yapıldığını düşünürsünüz buna rağmen benimle evlenir misin deyin siz bekar biriyle evlenin o zaman istekleriniz nırmal olur sadece size ait olsun eşiniz. Hem bışanmış çocuğu olan bi adamla evlencem hem çocuğuyla olmayan çocuğumu kıyaslıycam hem abla olmuycam yani ola ki o çocuk dese ki ben bir gece babamda kalıcam siz kıyametleri koparırsınız. Ben sizin sevginize de inanmıyorum seven insan bu kadar bencil olamaZ sevgi fedakarlık ister şimdi siz de hu adamla evlenseniz boşansanız adamın adı çıkar 9 a bak ikinci eşi de durmadı der bu elalem denilen illet. Bence bu soruları sevgiliniz düşünsün ben onun yerine olsaydım asla sizinle evlenmezdim..