Evlenmis cocuklu biriyle evlenen bekar var mi

Gerçekten çok itici çok bencilsiniz. Yani bir çocuk hakkında konuştuğunuz şeyler akıl alır gibi değil bence siz bu adama deyin ki benimle evleneceksen hiç bi şekilde eski eşinle de çocuğunla da muhatap olma ilerde evlenirsek ben bu konuda sıkıntı çıkarırım psikolojik beşki de fiziksel şiddet uygularız birbirimize ve siz kendi çocuğunuzla o çocuğı sürekli kıyaslayıp kendinize haksızlık yapıldığını düşünürsünüz buna rağmen benimle evlenir misin deyin siz bekar biriyle evlenin o zaman istekleriniz nırmal olur sadece size ait olsun eşiniz. Hem bışanmış çocuğu olan bi adamla evlencem hem çocuğuyla olmayan çocuğumu kıyaslıycam hem abla olmuycam yani ola ki o çocuk dese ki ben bir gece babamda kalıcam siz kıyametleri koparırsınız. Ben sizin sevginize de inanmıyorum seven insan bu kadar bencil olamaZ sevgi fedakarlık ister şimdi siz de hu adamla evlenseniz boşansanız adamın adı çıkar 9 a bak ikinci eşi de durmadı der bu elalem denilen illet. Bence bu soruları sevgiliniz düşünsün ben onun yerine olsaydım asla sizinle evlenmezdim..
Bende sizinle ayni fikirdeyim..bende olsam benimle evlenmezdim..cunku o sanirim hala baxi konulara karsi tavrimi anliyamadi..bana asik oldugu icin herseyi net goremiyor...simdi bazi seyleri bastan konusmak gerek ama ileride dusuncelerim tamamende degisebilir belki yazdiklarimin tam tersi bir anne olacagim zaten karakterimde oyle ama boyle bir durumun icinde alisma surecinde bazen cok mantiksiz olan davranislar sergiliyebiliyorum...oda degisecegimi dusunuyor ama bende ya hep boyle kalirsam endisesindeyim

Bende sizinle ayni fikirdeyim..bende olsam benimle evlenmezdim..cunku o sanirim hala baxi konulara karsi tavrimi anliyamadi..bana asik oldugu icin herseyi net goremiyor...simdi bazi seyleri bastan konusmak gerek ama ileride dusuncelerim tamamende degisebilir belki yazdiklarimin tam tersi bir anne olacagim zaten karakterimde oyle ama boyle bir durumun icinde alisma surecinde bazen cok mantiksiz olan davranislar sergiliyebiliyorum...oda degisecegimi dusunuyor ama bende ya hep boyle kalirsam endisesindeyim
Ya ne güzel bekarsın kendi dengin birini bulsana yanlış anlamam ben denenmiş bir adamla evlenmezdim çünkü derdim her iki taraftada sorun vardır ve boşanmışlardır yani evlenip boşanan adam çoğu şeyi yaşamış tatmıştır bende o heyecanları yaşayamaz diye düşünürüm. Bu dünyaya bir kere geldim ve ben heyecanı adrenalini gezmeyi ilgi görmeyi sveen bir insanım o yüzden böyle bi adamla evlenemezdim ne kadar bana güzel bir hayat vaad edecek olsa da ve onun ciddi bi sorumluluğu var evladı ve sen evladıyla arasına giremeyeceğin için kendini yiyeceksin bu sefer kıyaslamalara başlayacaksın bekar biriyle evlenseydim böyle mi olurdu arkadaşlarıma bak ne kadar mutlular ben niye mutsuzum belki çocuk büyüdüğünde annesi tarafından doldurulacak ve babayla sana çok büyük kin besleyecek belki ilerde Allah korusun sorunlu bir çocuk olacak ve sürekli babası yanına gitmek isteyecek o kadar çok ihtimal var ki ve burda senin durumunu yaşayan insanlardan biri de mutluyum huzurluyum dememiş bence gerçekten burda yazılanları önemse ve davul bile dengi dengine sözünü unutma. Emin ol sen boşanmış çocuklu bir kadın olsaydın 100 adamdan belki iki tanesi anca seni kabul ederdi ama nasıl adamlar olurdu iyi düşün taşın karar ver. O beslediğin sevgi kabusun olmasın

Canım ben eşinden boşanmış biriyle evlendim. Şu an boşanma asamasindayim. Eşimin eski eşi burnumdan getirdi. Çocukları sevdim suç. Mesafeli oldum o da suç oldu. Adama duygu sömürüsü yaptılar. Eski karısı kanserim diye yalan bile söyledi. Sonuçta ne oldu biliyor musun. Ben rezil oldum. 1 yıl geçmeden anne evine döndüm. Bu adam eski karısı kanserim deyince basıp gitti. Evden gitmeden önce de saçma sapan kavgalar çıkardı. Şu an onlar çocuklar için deyip görüşüyorlar. Yatıp kalkıyorlar. Ben burda evlilik sırasında yaptığımız borçları ödüyorum. Dikkatli ol. Gözlemle. Adam sana fedakarlık yapıyor mu. Bunlara bak senin isteklerini önemsiyor mu. Iyi bir işi iyi bir geliri var mı. Biraz da zaman tanı. Ama evlenme derim.
Kuzenim de öyle eski eşi burnundan getiriyor söylemediği yapmadığı kalmamış çocuğu sevse dert oldu sevmese dert oldu Allah yardımcınız olsun kuzen de boşanma düşünüyor

Kuzenim de öyle eski eşi burnundan getiriyor söylemediği yapmadığı kalmamış çocuğu sevse dert oldu sevmese dert oldu Allah yardımcınız olsun kuzen de boşanma aşamasında
Rabbim kuzeninizi feraha çıkarsın. Nacizane tavsiyem ona bu süreçte destek olun. En azından not telefon acın. Ben boşanma sürecinde bir de arkadaşlarım biz sana demiştik dediler benimle dertlenmediler bile

Rabbim kuzeninizi feraha çıkarsın. Nacizane tavsiyem ona bu süreçte destek olun. En azından not telefon acın. Ben boşanma sürecinde bir de arkadaşlarım biz sana demiştik dediler benimle dertlenmediler bile
Malesef teyzem de başına kalkıyor ailenin istemediği bir evlilik oldu kendisi bekar Di ne diyeyim cidden zor o anlatınca bu kadar üzülüyoruz yaşayan neler hissediyor dur :(

Kuzum insan zaten geleceği ön görebilse hata yapmaz ama bu arkadaşımız daha evlenmemiş o yüzden yanlış anlama Allah korusun senin durumuna düşmesini istemem çünkü kendisi de evlenip boşansa denenmiş biri olacak. Ve belki kendi sonrasında çocuk sahibi olmak siteyevek yeni birine güven evlen derken yaşı geçecek belki de istemeyecek kimseyi yaşadıklarından dolayı ben herkesin kendi dengi biriyle evlenmesinden yanayım.inşallah sende hayırlısıyla bu süreci kolaylıkla atlatırsın

Cocukla biri ile evlenmeyi dusunuyorum.Esiyle gecimsizlikten ayrilmis Esi baskasiyla evli cocuk 5 yas onda kaliyor ve haftada bir babasi aliyor.Sevgilim benimle cok mutlu.Ben 32 yasindayim oda 35 ve ben hic evlenmedim.Ve ben bu durumu kimseyke paylasmayi dusunmuyorum dugun olana kadar aileme bile soylemeyecegim cunku tepkilerinden korkuyorum..Yardimizi istedigim konular
Benimle ikinci evlilik heyecanini yasiyabilir mi?
Benim cocugum oldugunda aralarinda maddi manevi adalet saglanabilirmi?
Ailedide iki torun arasinda nasil davranir?
Siz nasil davrandiniz kiskanclik veya kendi cocugunuzu ayirma oluyor muydu?
Ve on gordugunuz yada yasadigiz baska sorunlar nelerdi?
Dikkat etmem gereken yapmam ve yapmamam gerekenler nelerdir?
Destek ve tavsiyeleriniz icin simdiden tesekur ederim..
Nasıl geçinirsiniz ne yaparsınız ya da çocugunuz olursa ona nasıl davranır bilemem ama ailenizden böyle önemli bir konuyu saklamanız çok büyük hata. Ailenizi böyle bir konuda kesinlikle bilgilendirmeniz gerekiyor. Kimseyi üzmeden kırmadan halledebilirsiniz.

Kuzum insan zaten geleceği ön görebilse hata yapmaz ama bu arkadaşımız daha evlenmemiş o yüzden yanlış anlama Allah korusun senin durumuna düşmesini istemem çünkü kendisi de evlenip boşansa denenmiş biri olacak. Ve belki kendi sonrasında çocuk sahibi olmak siteyevek yeni birine güven evlen derken yaşı geçecek belki de istemeyecek kimseyi yaşadıklarından dolayı ben herkesin kendi dengi biriyle evlenmesinden yanayım.inşallah sende hayırlısıyla bu süreci kolaylıkla atlatırsın
INŞAALLAH canım. Rabbim hepimizi feraha çıkarsın.

Canım ınsanın dengi ile evlenmesi gerektiği görüşüne katılıyorum ama onun dışında denenmiş biri ikinci el sözlerine katılmıyorum. Ben bir hata yaptım. Sevdim değer verdim eş bildim namus bildim. Ama o ve eski eşi hainlik yaptı. Bundan sonra dikkatli olurum daha dengim birini Rabbim nasip etsin diye dua ederim ve yeniden hayatıma devam ederim. Ama ikinci el anlamına gelen sözlerin çok incitici. Bu arada 1. Evliliğinde hata yapıp yeniden iyi bir insanla tanışıp 2. Evliliğini yapıp çok mutlu olan insanlar var.

Canım ınsanın dengi ile evlenmesi gerektiği görüşüne katılıyorum ama onun dışında denenmiş biri ikinci el sözlerine katılmıyorum. Ben bir hata yaptım. Sevdim değer verdim eş bildim namus bildim. Ama o ve eski eşi hainlik yaptı. Bundan sonra dikkatli olurum daha dengim birini Rabbim nasip etsin diye dua ederim ve yeniden hayatıma devam ederim. Ama ikinci el anlamına gelen sözlerin çok incitici. Bu arada 1. Evliliğinde hata yapıp yeniden iyi bir insanla tanışıp 2. Evliliğini yapıp çok mutlu olan insanlar var.
Hayır hayır ben kırmak incitmek için söylemedim gerçekten özür dilerim sadece şunı dedim nasıl ki biz bugün konu sahibine o adam daha önceki ilişkisinde denenmiş görülmüş oluyo sende evlendiğinde böyle olcaksın yani ikinci el anlamında değil yaşanmış görülmüş anlaşılmamış boşanmış demek istdim seni asla incitmek isteme lütfen özürd ilerim tekrardan hakkını helalet 😞😞

Suan herseyi sanirim zaman gosterecek...o suan gayet anlayisli is ciddiyete binmediginden...ama birseyleri yasamadan tepkilerini goremicem..nişan olmadan onceki surede bende artik neyi nasil istedigimi daha net soyliyebilirim diye dusunuyorum..

Çocuklarının onun için önemli olduğunu kabul etmen gerekiyor. Ya çocukların ya ben gibi bir kıyaslama da siz kaybedersiniz. Çünkü adamın çocuğu. Sizi çok seviyor olabilir ama onların yeri hep ayrı olacaktır. Bunu göze alabiliyorsanız ve diğer konularda uyumluysanız devam edin

En azindan anne babanizdan saklamamalisiniz ve saklayamazsiniz da zaten. Ortada cocuk var.
Adam neden bosanmis iyi arastirin, gerekirse bosanma dava dosyasina bakin. Boyle bir imkan var mi bilmiyorum ama.
Adam cocugun nafakasini oduyor mu? Cocugu her haftasonu aliyor mu? Birlikte ne yapiyorlar cocuguyla ilgili mi bunlari arastirin.
Ayrica adam eski esinden nasil bahsediyor aranizda lafi gecince bunlara dikkat edin

En azindan anne babanizdan saklamamalisiniz ve saklayamazsiniz da zaten. Ortada cocuk var.
Adam neden bosanmis iyi arastirin, gerekirse bosanma dava dosyasina bakin. Boyle bir imkan var mi bilmiyorum ama.
Adam cocugun nafakasini oduyor mu? Cocugu her haftasonu aliyor mu? Birlikte ne yapiyorlar cocuguyla ilgili mi bunlari arastirin.
Ayrica adam eski esinden nasil bahsediyor aranizda lafi gecince bunlara dikkat edin
Eski esinden hic bahsetmiyor.este evli oldugu icin nafaka odemiyordur belki cocuk icin oduyordur.cocugunu haftada bir aliyor..onun icin ayni sehre tayin istemis yani ilgisiz diyemem...mumkun oldugunca ilgili...ama suan biz bir plan yaptigimizda oglu icin beni erteleyebiliyor..karisi oldugumdada bunu yapabilir yada bnm cocugum oldugunda digerine oncelikte verebilir cok korkuyorum bunlari yasamaktan ve cok yiprandim...ayrilsam hicbirsebep yok gayet akilli anlayisli biri...okadar caresizimki psikolojim cok kotuuuu kimseye birsey anlatamiyorum...

Eski eşle neden ayrildiklarini öğrenmeniz lazım. Onun disinda adı üstünde eski eş boşanmışlar kiskanclik yapacak bir sey yok muhabbetleri sınırlıysa. Cocuk icinde illa annesi olmanız gerekmez kendi cocugunuz kadar sevmenizde önemli değil yeter ki sevginizi hissetsin ayrımcılık yapmayın cocuklar arasında. Ablası olun arkadaşı olun iyi gscinin otorite kurun.

Cocukla biri ile evlenmeyi dusunuyorum.Esiyle gecimsizlikten ayrilmis Esi baskasiyla evli cocuk 5 yas onda kaliyor ve haftada bir babasi aliyor.Sevgilim benimle cok mutlu.Ben 32 yasindayim oda 35 ve ben hic evlenmedim.Ve ben bu durumu kimseyke paylasmayi dusunmuyorum dugun olana kadar aileme bile soylemeyecegim cunku tepkilerinden korkuyorum..Yardimizi istedigim konular
Benimle ikinci evlilik heyecanini yasiyabilir mi?
Benim cocugum oldugunda aralarinda maddi manevi adalet saglanabilirmi?
Ailedide iki torun arasinda nasil davranir?
Siz nasil davrandiniz kiskanclik veya kendi cocugunuzu ayirma oluyor muydu?
Ve on gordugunuz yada yasadigiz baska sorunlar nelerdi?
Dikkat etmem gereken yapmam ve yapmamam gerekenler nelerdir?
Destek ve tavsiyeleriniz icin simdiden tesekur ederim..
Benim annem babamla öyle babamın ilk eşi ölünce babamın yakın bi arkadaş yani dedem babamı annemle evlendirmek istemiş annemde evet demiş çok mutluyduk taki babam vefat edene kadar hala mutluyuz çok şükür ama baba gidince zor ya ama gerçekten bazı adamlar görüyorum gerçekten insan olduğumuzdan utanıyorum hakkımızda hayırlısı olsun.

Benim annem babamla öyle babamın ilk eşi ölünce babamın yakın bi arkadaş yani dedem babamı annemle evlendirmek istemiş annemde evet demiş çok mutluyduk taki babam vefat edene kadar hala mutluyuz çok şükür ama baba gidince zor ya ama gerçekten bazı adamlar görüyorum gerçekten insan olduğumuzdan utanıyorum hakkımızda hayırlısı olsun.
Uvey kardesin var miydi

Back
X